35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Aga jak tam humorek nastrój?
, róznie z tym bywa ale powiem Wam co zauważyłam, w cyklu bez CLO mam cholerny wysyp na czole, nigdy nie miałam tylu "syfków" co teraz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 11:48
caffe, inessa, samira, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a dzięki Grosza, u nie bez zmian, próbuję skupiać sie na wszystkim oprócz starań
, róznie z tym bywa ale powiem Wam co zauważyłam, w cyklu bez CLO mam cholerny wysyp na czole, nigdy nie miałam tylu "syfków" co teraz....
Młodniejesz kochanainessa, bliska77, grosza, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Inessa jak tam twoja podopieczna dzisiaj ?
Mała dzisiaj troche rozdrażniona ząbki zaczynają się jej wybijac gótne na dole ma już dwa a poza tym u nas tragicznie duszno a oni mieszkają na poddaszu w kamienicy czyli prawie tak jak 3 pietro.
Jest super radosna, wesoła, mało płacze szykuje się do raczkowania a więc żywe srebro.
Dziś ja mam doła jak ją widze to mi się chce płakać, czy ja kiedykolwik to przeżyje z naszym dzieckiem?
Grosz masz ładny wykres a więc może ?!caffe, bliska77, samira, grosza, polarmiś, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 latOlena, bliska77, grosza, caffe, Bursztyn, polarmiś, inessa, anna maria, samira, promyk, gosia7122, blondynka, megan8, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 lat
trzymaj sięcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, może młodnieje, może dojrzewam ale ewidentnie z moim mózgiem coś się dzieje, kompletnie odmawia współpracy, poszłabym teraz spać a tu po pracy po dziecko, do sklepu itp...
grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, może młodnieje, może dojrzewam ale ewidentnie z moim mózgiem coś się dzieje, kompletnie odmawia współpracy, poszłabym teraz spać a tu po pracy po dziecko, do sklepu itp...
inessa, Bursztyn, bliska77, marynka lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
dostałam tez skierowanie na bezplatne badania genetyczne bo wkoncu stuka mi już 35 lat
grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:dziewczyny kochane nadrobię was później,wpadlam tylko napisac ze widziałam serduszko mojego maleństwa,cudownie pikalo;-)
gdzie będziesz robić te badanka już wiesz?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny