35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Ja się w sumie zastanawiam po co to badanie. Za każdym razem u mnie owulacja była, w jajnikach po 4 jajka takie pomiędzy 5-9 mm (w 3 dc) plus jakieś liczne maleństwa. Ale pani gin twierdziła, że to źle i że w zasadzie ostatnią deską ratunku dla mnie jest invitro. Zgodziła się poprowadzić inseminację i może hormony, które zastosowała w dwóch poprzednich cyklach dały lepsze jajko i już. a może inne okoliczności wpłynęły pozytywnie.
Badania FSH miałam 10,(i coś tam) 12,73, 15,20 a ostatnio 7 z kawalkiem. Skąd taka rozbieżność w badaniacha?
Tak więc Boziu nie nakręcaj się na te badania tylko działaj i monitoruj choć dwa cykle.
Bozia3 wrote:Polarmisiu tak się nakręciłam na to AMH, że postanowiłam sama sobie zrobić to badanie dzisiaj - tym bardziej, że jestem w 3dc i nie mam pojęcia ile ja tych jajek jeszcze w sobie mam.... Na USG lekarz powiedział mi kiedyś, że widzi ich dużo w jajniku, ale nie było dominującego, więc nie wiem jak to jest... W każdym razie obdzwoniłam ze 3 miejsca w Krakowie i - jaja - nie mają jakichś materiałów potrzebnych do tego badania w całym mieście i wszystkie pracownie analityczne mają je wstrzymane do połowy lipca. Koszt to 180 zł. W sumie się ucieszyłam - dwie stówy w kieszenie i wyobrażam sobie dużą ilość jajeczek w sobie..Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wy tak zasuwacie z postami, ze nie nadazam. Jestem w pracy,od czasu do czasu zajrze, przeczytam, chce cos napisac, pisze, tworze wrzucam post a on juz nieaktualny, bo przede mna 20 nowych! Poza tym jestescie wszystkie strasznie aktywne tu na forum i ciagle jeszcze nie moge sie polapac kto jest kto
, jak juz mi sie wydaje ze ogarnelam to pojawia sie nowa dziewczyny ktora wcale nie jest nowa a "stara" ;-)musze sie douczyc!
bliska77, Bursztyn, inessa, Jolka76, samira, Olena, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Dziewczyny, wy tak zasuwacie z postami, ze nie nadazam. Jestem w pracy,od czasu do czasu zajrze, przeczytam, chce cos napisac, pisze, tworze wrzucam post a on juz nieaktualny, bo przede mna 20 nowych! Poza tym jestescie wszystkie strasznie aktywne tu na forum i ciagle jeszcze nie moge sie polapac kto jest kto
, jak juz mi sie wydaje ze ogarnelam to pojawia sie nowa dziewczyny ktora wcale nie jest nowa a "stara" ;-)musze sie douczyc!
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
widziałam zajęcia u mnie w klubie fitness
niezła rzeźnia !
Bozia3 wrote:Jeśli chodzi o rower to uwielbiam....nawet wycieczki po 80 km dziennie... Ostatnio chodzę na spinning - to jeżdżenie na stacjonarnych, ale w grupie....power taki, że wychodzę mokrusieńka - a trudno mnie zmęczyć...Ciemna sala, światła jak w burdelu i gość prowadzi po wirtualnych górach i dolinach ...super - no i potem wydziela się dużo endorfin....samopoczucie bardzo się poprawia..
Szkoda, że nie wydzielają się jajeczka.....ahahahaha
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:znowu jakies nowe badanie teraz AMH no nie nadążam
że co że jesteśmy zaprogramowane jak kury ile mamy jajek?Reni, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam robic to badanie AMH ale poki co mam stracha troche, wole zyc nadzieja
Wystarczy ze mnie moje FSH w 3 dniu zdolowalo 9.02 - czyli juz jakas tam rezerwa, ale z tego co wiem to w kazdym miesiacu moze byc roznie
Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Dzieki Aga, ale tempo naprawde jest zabojcze...jak to napisala Reni wczoraj, jakby moj szef teraz sprawdzil co ja wyczyniam na kompie to musialabym isc i zbierac te kase z ulicy;-)
inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie ja tylko na chwilke
dobrego popołudnia u nas strasznie gorąco i duszno ale już się zbierają chmury chyba na burzę.
U mnie raczej wtym cyklu nic wyjdzię już zaczyna się PMS
Pojawie się za godzinke a wypłodziłyście tyle tekstu,że hohohoohobliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie ja tylko na chwilke
dobrego popołudnia u nas strasznie gorąco i duszno ale już się zbierają chmury chyba na burzę.
U mnie raczej wtym cyklu nic wyjdzię już zaczyna się PMS
Pojawie się za godzinke a wypłodziłyście tyle tekstu,że hohohooho
Witaj w klubie Inesa u mnie tez sie zaczalinessa lubi tę wiadomość