35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Reni ,ale mozesz mi wiezyc ze te mdlosci to mnie naprawde wykonczyly,podaj adres to Ci kurierem przesle;-)
Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Walkujcie kochane moze sie czlowiek czegos madrego nauczy,bo przeciez wiadomo uczymy sie cale zycie a wiedzy nigdy nie jest za malo. Ja jestem troche obcykana jesli chodzi o pluca - 6 razy odma ,videotracheotomia pluca lewego...poprostu kocham pulmunologie. Szkoda ze tam nie wycieli mi glupoty z glowy i dalej pale.
caffe, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnymegan8 wrote:aguś staram się , czasami jest jednak ciekawość -dlaczego tak się stało
ja dziś jadę powiedzieć mojej babci 88lat o ciąży ,bo na razie wie moja mama
spodziewam się ,że zareaguje że no tak lata przejściowe i tak się stało......................"
później nadrobię resztę ,bo zmykam, na pewno się ucieszy
powodzeniacaffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:tak ćwiczę jeszcze ,waga stoi 60kg boję się tych kilogramów
mdłości już tylko przy myciu zębów do przeżycia ,nadal wrażliwość na zapachy ,a na ulicy jest taka mieszanka że masakra!!
do potemtrzymaj sie
inessa, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:tak ćwiczę jeszcze ,waga stoi 60kg boję się tych kilogramów
mdłości już tylko przy myciu zębów do przeżycia ,nadal wrażliwość na zapachy ,a na ulicy jest taka mieszanka że masakra!!
do potemtrzymaj sie
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:tak ćwiczę jeszcze ,waga stoi 60kg boję się tych kilogramów
do potem
caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
a jego tv jest za darmo
to daj na tacę niech sobie pustelnię powiększy
Bursztyn wrote:a nie, jasne ze nie! Niech reka boska broni!Wykupie dozywotni abonament na tv programy Piotra i moze jakas prenumerata?
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no ja dlatego chyba najlepiej toleruję rowerek, włączam sobie na godzinkę jakiś film i dawaj
Włączasz tv i rowerek i rowerek sobie sam jeździ, a Ty ogladasz tv na kanapiedobry sposób
Jeśli ktoś nie ma elektrycznego rowerka, to zawsze może z garażu wyprowadzic normalny i oprzec przed domem. To już w 50% jakby na nim jeździłbliska77, Bursztyn, Reni, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Włączasz tv i rowerek i rowerek sobie sam jeździ, a Ty ogladasz tv na kanapie
dobry sposób
Jeśli ktoś nie ma elektrycznego rowerka, to zawsze może z garażu wyprowadzic normalny i oprzec przed domem. To już w 50% jakby na nim jeździłcaffe, Viola, inessa lubią tę wiadomość