X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 witaj. Ja dziś zamówiłam słynne zioła ojca Sroki nr 3. Ponoć wszystko regulują. Nie powiem Ci na ile to sprawdzona wiadomość bo jeszcze ich nie mam. Są jednak dziewczyny które brały i są zadowolone.

inessa lubi tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena, nie wiesz czy jest sznasa ze dostarczaja to poza granice? niestety nie mieszkam w Polsce :( zaraz zabiore sie za grzebanie w internecie
    Dzieki :)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a korzystacie z nasz-bocian.pl?
    tam jest też dużo informacji

Olena tam jakiś lekarz się wypowiada nt. endo i cyt."Zwykle podaje się np estrofem 8-12 d.c. "
    http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=9456
    a i polecają oczywiście srokę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:22

Bursztyn, inessa, Olena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Witajcie dziwczynki....PMS mnie rozwala juz na lopatki :( juz sama nie wiem co stosowac... od zeszlego cyklu biore castangus, witamina B6 no i nic..napuchlam ze szok, humory ze juz nikt nie wytrzymuje :( moze wy macie jakies sprawdzone sposoby?
    Pozdrowionka
    witaj,
    może jeszcze kropelki mastodynum

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laleczki
    Zaraz bedzie lalo, wczoraj tez, z drugiej strony to bardzo dobrze bo i tak dzis nigdzie ne wychodze, musze tkwic przed kopem i pisac, wiec nie bedzie mi slonca ;) Mowilam Wam, ze mam byc matka chrzestna? mojej bratanicy, tej z Indonezji, tzn.juz z Polski :) Rozumiem ze trzeba jakis prezent kupic, ale powiedzcie mi co sie daje w takim przypadku? Czego lepiej nie? A jesli kasa to ile? Kompletnie sie na tym nie znam o.O

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, przeważnie w takich właśnie dniach cyklu biorę estrofem :-)
    dziękujemy za link, bardzo przydatny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:22

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Brusztyn ostatnio filozoficznie nad tym problemem się zastanawiał, mi się też ta koncepcja wydaje słuszna. Jest wzrost temperatury była owulacja.
    i tego sie trzymajmy :)

bliska77, Reni, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jeszcze jedno obiecałam sobie, ze jak się uda to podam wam mój wynik hormonu dla pokrzepienia serc: AMH rok temu 14.05.2012 - 0,326 a wynik z 08.02.2013 0,095 - normy laboratorium 0,5-10,6 ( na 3 dzień cyklu).
    noooo, to robi wrazenie ! A jednak mozna! :D

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    noooo, to robi wrazenie ! A jednak mozna! :D
    jejku, muszę powiedzieć mojej koleżance która ma wynik 0,7 i jest załamana. ja mam równą jedyneczkę ;-)

caffe, Kasik303, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ja jestem również 71 ,jestem po dwóch poronieniach ale nie mam żadnych plamień tylko cykl mi się trochę wydłużył z 28 do 30 dni

Witajcie Babeczki,witaj Gosiu, ciesze sie ze jest kolejna starajaca sie w moim wieku:-) od razu czlowiekowi lepiej.A forum niestety sie rozlecialo, dzieki "zyczliwym"....oby ta 'zaraza" nie doatrla tutaj.
    Bursztynku, tez doczytalam ze 21-dniowy cykl lapie sie w normy, ale jesli ktos mial -dziescia lat 25-dniowy a teraz po poronieniu jest krotszy to chyba jednak to poronienie cos zaburzylo. Mam nadzieje ze 3 cykle minal i wroce do starego rytmu.
    Polarmisiu, trzymam kciuki, oby Twoj lekarz dobrze i madrze wszystkim pokierowal.

Bursztyn, bliska77, caffe, polarmiś, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Miłego dnia dla wszystkich.

Mnie głowa napier... ale już wzięłam tabletkę i czekam na efekty.

Muszę się wybrać do apteki po testy owulacyjne i kolejny miesiąc będę testowała swój organizm. Ja i on bawimy się w ciuciubabkę :P

Bursztyn, bliska77, Reni, polarmiś, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Laleczki
    Zaraz bedzie lalo, wczoraj tez, z drugiej strony to bardzo dobrze bo i tak dzis nigdzie ne wychodze, musze tkwic przed kopem i pisac, wiec nie bedzie mi slonca ;) Mowilam Wam, ze mam byc matka chrzestna? mojej bratanicy, tej z Indonezji, tzn.juz z Polski :) Rozumiem ze trzeba jakis prezent kupic, ale powiedzcie mi co sie daje w takim przypadku? Czego lepiej nie? A jesli kasa to ile? Kompletnie sie na tym nie znam o.O

Są takie strony z prezentami na różne okazje, może tam coś znajdziesz.

Ja bym pomyślała też nad jakimś albumem, w którym rodzice mogliby opisywać i dokumentować rózne etapy życia dziecka. Coś ciekawego, a potem można na 18-tkę coś takiego dziecku dać, zapewne się ucieszy.

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    W
    Bursztynku, tez doczytalam ze 21-dniowy cykl lapie sie w normy, ale jesli ktos mial -dziescia lat 25-dniowy a teraz po poronieniu jest krotszy to chyba jednak to poronienie cos zaburzylo. Mam nadzieje ze 3 cykle minal i wroce do starego rytmu.

Pewnie poronienie nie pozostaje bez echa, ale jeśli jego skutkiem jest tylko zmiana długości cyklu, a poza tym nic złego się nie dzieje, to nie ma się czym przejmować :)

• promyk Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Jak tak czytam to jestescie chodzaca encyklopedia medyczna jesli chodzi o parametry hormonalne. Ja naleze do laikow w tym temacie. Za oknem sloneczko, tu i owdzie jakas chmurka, wiaterek delikatnie dmucha, tempka 25°Zyc nie umierac.Tez stane do loterii wirusowej( moze dostane jakis bonus)Dziewczyn nie ma w domu...jest troszke pusto - ale za to jestescie Wy :-) ;-)

Reni, Bursztyn, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola poradzimy sobie 0shoot.gif

Viola wrote:
    Witajcie Babeczki,witaj Gosiu, ciesze sie ze jest kolejna starajaca sie w moim wieku:-) od razu czlowiekowi lepiej.A forum niestety sie rozlecialo, dzieki "zyczliwym"....oby ta 'zaraza" nie doatrla tutaj.

Viola, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Są takie strony z prezentami na różne okazje, może tam coś znajdziesz.

Ja bym pomyślała też nad jakimś albumem, w którym rodzice mogliby opisywać i dokumentować rózne etapy życia dziecka. Coś ciekawego, a potem można na 18-tkę coś takiego dziecku dać, zapewne się ucieszy.
    dzieki Caffe, tylko ze ani moj brat ani jego zona raczej nie sa z tych albumowych.... :/
    Chodzilo mi tez o nowe trendy w "modzie chrzcielnej" ;) no jak nic trzeba zapytac Natanka kaplan.gif
    :D

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczku jak tak się ciągle wałkuje te tematy ;-) to już w krew wchodzi
    śmiejemy się, że ja np robię habilitację z prolaktyny 0laughing.gif
    każda z nas ma jakieś tam doświadczenia a zebrane do kupy nadają się do kompendium wiedzy ;-)
    promyk wrote:
    Czesc. Jak tak czytam to jestescie chodzaca encyklopedia medyczna jesli chodzi o parametry hormonalne. Ja naleze do laikow w tym temacie. Za oknem sloneczko, tu i owdzie jakas chmurka, wiaterek delikatnie dmucha, tempka 25°Zyc nie umierac.Tez stane do loterii wirusowej( moze dostane jakis bonus)Dziewczyn nie ma w domu...jest troszke pusto - ale za to jestescie Wy :-) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:47

promyk, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotr Ci doradzi https://www.facebook.com/pages/Ksdr-hab-Piotr-Natanek/142540495830260?hc_location=stream
    Bursztyn wrote:
    dzieki Caffe, tylko ze ani moj brat ani jego zona raczej nie sa z tych albumowych.... :/
    Chodzilo mi tez o nowe trendy w "modzie chrzcielnej" ;) no jak nic trzeba zapytac Natanka kaplan.gif
    :D

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny u mnie wietrznie ale cieplo tylko coski mi sie zdaje ze deszczyk bedzie padal.Jestem szczesliw bo mdlosci chyba calkowicie odpuscily,no chyba ze przelazly na polarmisia;-).Witam nowa kolezanke w naszym grone.

Kasik303, Bursztyn, caffe, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ANiu to super
    widzę, że robi się z tego sztafeta
    kto chętny przejąć mdłości po polarku?
    mogę ja? 0recourse.gif
    anna maria wrote:
    Witajcie dziewczyny u mnie wietrznie ale cieplo tylko coski mi sie zdaje ze deszczyk bedzie padal.Jestem szczesliw bo mdlosci chyba calkowicie odpuscily,no chyba ze przelazly na polarmisia;-).Witam nowa kolezanke w naszym grone.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:51

anna maria, caffe, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ