35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a korzystacie z nasz-bocian.pl?
tam jest też dużo informacji
Olena tam jakiś lekarz się wypowiada nt. endo i cyt."Zwykle podaje się np estrofem 8-12 d.c. "
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=9456
a i polecają oczywiście srokęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:22
Bursztyn, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik303 wrote:Witajcie dziwczynki....PMS mnie rozwala juz na lopatki
juz sama nie wiem co stosowac... od zeszlego cyklu biore castangus, witamina B6 no i nic..napuchlam ze szok, humory ze juz nikt nie wytrzymuje
moze wy macie jakies sprawdzone sposoby?
Pozdrowionka
może jeszcze kropelki mastodynuminessa lubi tę wiadomość
-
Czesc Laleczki
Zaraz bedzie lalo, wczoraj tez, z drugiej strony to bardzo dobrze bo i tak dzis nigdzie ne wychodze, musze tkwic przed kopem i pisac, wiec nie bedzie mi sloncaMowilam Wam, ze mam byc matka chrzestna? mojej bratanicy, tej z Indonezji, tzn.juz z Polski
Rozumiem ze trzeba jakis prezent kupic, ale powiedzcie mi co sie daje w takim przypadku? Czego lepiej nie? A jesli kasa to ile? Kompletnie sie na tym nie znam
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Jeszcze jedno obiecałam sobie, ze jak się uda to podam wam mój wynik hormonu dla pokrzepienia serc: AMH rok temu 14.05.2012 - 0,326 a wynik z 08.02.2013 0,095 - normy laboratorium 0,5-10,6 ( na 3 dzień cyklu).
bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Ja jestem również 71 ,jestem po dwóch poronieniach ale nie mam żadnych plamień tylko cykl mi się trochę wydłużył z 28 do 30 dni
Witajcie Babeczki,witaj Gosiu, ciesze sie ze jest kolejna starajaca sie w moim wieku:-) od razu czlowiekowi lepiej.A forum niestety sie rozlecialo, dzieki "zyczliwym"....oby ta 'zaraza" nie doatrla tutaj.
Bursztynku, tez doczytalam ze 21-dniowy cykl lapie sie w normy, ale jesli ktos mial -dziescia lat 25-dniowy a teraz po poronieniu jest krotszy to chyba jednak to poronienie cos zaburzylo. Mam nadzieje ze 3 cykle minal i wroce do starego rytmu.
Polarmisiu, trzymam kciuki, oby Twoj lekarz dobrze i madrze wszystkim pokierowal.
Bursztyn, bliska77, caffe, polarmiś, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia dla wszystkich.
Mnie głowa napier... ale już wzięłam tabletkę i czekam na efekty.
Muszę się wybrać do apteki po testy owulacyjne i kolejny miesiąc będę testowała swój organizm. Ja i on bawimy się w ciuciubabkęBursztyn, bliska77, Reni, polarmiś, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Laleczki
Zaraz bedzie lalo, wczoraj tez, z drugiej strony to bardzo dobrze bo i tak dzis nigdzie ne wychodze, musze tkwic przed kopem i pisac, wiec nie bedzie mi sloncaMowilam Wam, ze mam byc matka chrzestna? mojej bratanicy, tej z Indonezji, tzn.juz z Polski
Rozumiem ze trzeba jakis prezent kupic, ale powiedzcie mi co sie daje w takim przypadku? Czego lepiej nie? A jesli kasa to ile? Kompletnie sie na tym nie znam
Są takie strony z prezentami na różne okazje, może tam coś znajdziesz.
Ja bym pomyślała też nad jakimś albumem, w którym rodzice mogliby opisywać i dokumentować rózne etapy życia dziecka. Coś ciekawego, a potem można na 18-tkę coś takiego dziecku dać, zapewne się ucieszy.inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:W
Bursztynku, tez doczytalam ze 21-dniowy cykl lapie sie w normy, ale jesli ktos mial -dziescia lat 25-dniowy a teraz po poronieniu jest krotszy to chyba jednak to poronienie cos zaburzylo. Mam nadzieje ze 3 cykle minal i wroce do starego rytmu.
Pewnie poronienie nie pozostaje bez echa, ale jeśli jego skutkiem jest tylko zmiana długości cyklu, a poza tym nic złego się nie dzieje, to nie ma się czym przejmowaćReni, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc. Jak tak czytam to jestescie chodzaca encyklopedia medyczna jesli chodzi o parametry hormonalne. Ja naleze do laikow w tym temacie. Za oknem sloneczko, tu i owdzie jakas chmurka, wiaterek delikatnie dmucha, tempka 25°Zyc nie umierac.Tez stane do loterii wirusowej( moze dostane jakis bonus)Dziewczyn nie ma w domu...jest troszke pusto - ale za to jestescie Wy
Reni, Bursztyn, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
Promyk -
caffe wrote:Są takie strony z prezentami na różne okazje, może tam coś znajdziesz.
Ja bym pomyślała też nad jakimś albumem, w którym rodzice mogliby opisywać i dokumentować rózne etapy życia dziecka. Coś ciekawego, a potem można na 18-tkę coś takiego dziecku dać, zapewne się ucieszy.
Chodzilo mi tez o nowe trendy w "modzie chrzcielnej"no jak nic trzeba zapytac Natanka
Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Promyczku jak tak się ciągle wałkuje te tematy
to już w krew wchodzi
śmiejemy się, że ja np robię habilitację z prolaktyny
każda z nas ma jakieś tam doświadczenia a zebrane do kupy nadają się do kompendium wiedzy
promyk wrote:Czesc. Jak tak czytam to jestescie chodzaca encyklopedia medyczna jesli chodzi o parametry hormonalne. Ja naleze do laikow w tym temacie. Za oknem sloneczko, tu i owdzie jakas chmurka, wiaterek delikatnie dmucha, tempka 25°Zyc nie umierac.Tez stane do loterii wirusowej( moze dostane jakis bonus)Dziewczyn nie ma w domu...jest troszke pusto - ale za to jestescie WyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:47
promyk, inessa lubią tę wiadomość
-
Piotr Ci doradzi https://www.facebook.com/pages/Ksdr-hab-Piotr-Natanek/142540495830260?hc_location=stream
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny u mnie wietrznie ale cieplo tylko coski mi sie zdaje ze deszczyk bedzie padal.Jestem szczesliw bo mdlosci chyba calkowicie odpuscily,no chyba ze przelazly na polarmisia;-).Witam nowa kolezanke w naszym grone.
Kasik303, Bursztyn, caffe, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witaj ANiu to super
widzę, że robi się z tego sztafeta
kto chętny przejąć mdłości po polarku?
mogę ja?
anna maria wrote:Witajcie dziewczyny u mnie wietrznie ale cieplo tylko coski mi sie zdaje ze deszczyk bedzie padal.Jestem szczesliw bo mdlosci chyba calkowicie odpuscily,no chyba ze przelazly na polarmisia;-).Witam nowa kolezanke w naszym grone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2013, 08:51
anna maria, caffe, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość