X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no ja dlatego chyba najlepiej toleruję rowerek, włączam sobie na godzinkę jakiś film i dawaj
    Mam tak jak Reni, ale lubię w zasadzie rower (nie mam stacjonarnego ale po powrocie do kraju od razu kupuję) i lubię pływać ale z basenami u nas różnie tzn. mało - nie będę przez pół Warszawy przeciskać się na basenik. Tak więc "ne chcem ale muszem i kupiem lowelek stacjonarny".

inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do awaterka ("misiowa z trójką misiów" ) - mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył - mówi tak - jak już zrobiliśmy drugie dziecko, to jak się urodzi to od razu zabierzemy się za trzecie - chłop mi się rozkręcił - co robić?

bliska77, caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, inessa, samira, promyk, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co do awaterka ("misiowa z trójką misiów" ) - mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył - mówi tak - jak już zrobiliśmy drugie dziecko, to jak się urodzi to od razu zabierzemy się za trzecie - chłop mi się rozkręcił - co robić?
    no no, brzmi ciekawie ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Nakręcać tę karuzelę :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Viola poradzimy sobie 0shoot.gif
    Reni się rozkręca na całego...:)

Reni, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja mam dużo takich sprzętów
    skakanka, super dysk, mata do ćwiczeń, ciężarki, miałam dwa rowery ale ukradli, było hula hop
    jakieś pasy wibrujące ;-) no mnóstwo wiec tak jakbym ćwiczyła nie?
    caffe wrote:
    Włączasz tv i rowerek i rowerek sobie sam jeździ, a Ty ogladasz tv na kanapie :P dobry sposób :)

Jeśli ktoś nie ma elektrycznego rowerka, to zawsze może z garażu wyprowadzic normalny i oprzec przed domem. To już w 50% jakby na nim jeździł :P

bliska77, polarmiś, Bursztyn, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jego tv jest za darmo ;-)
    to daj na tacę niech sobie pustelnię powiększy ;-)
    niech sobie najpierw mozg powiekszy :)
    tv jeszcze jest za darmo a potem bedzie kasowal ;) myslalam, zeby wykupic w prezencie dla bratanicy ;) :P no co? na prezent "chrzcielny" w sam raz ;)

Reni, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak się przeprowadzę też kupię stacjonarny to i mojego pana pogonię na niego ;-) na razie nie mam miejsca
    brakuje mi normalnego roweru ale co zrobić ktoś się połaszczył ( mam nadzieję, że mu łańcuch spadnie i nogi dziad połamie!)

basen mam obok domu ale to przebieranie się suszeszenie ubieranie się..nuda ;-)
    polarmiś wrote:
    Mam tak jak Reni, ale lubię w zasadzie rower (nie mam stacjonarnego ale po powrocie do kraju od razu kupuję) i lubię pływać ale z basenami u nas różnie tzn. mało - nie będę przez pół Warszawy przeciskać się na basenik. Tak więc "ne chcem ale muszem i kupiem lowelek stacjonarny".

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    skakanka, super dysk, mata do ćwiczeń, ciężarki, miałam dwa rowery ale ukradli, było hula hop
    dokladnie! od samego patrzenia miesnie sie wyrabiaja ;) ja tez stosuje ta metode, nazwijmy ja "wzrokowa".... :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak i do tego tony mazideł serum, żele, kremy ujędrniające, odchudzające itp..
    gdzieś doczytałam, że podobno trzeba się nimi smarować!
    Bursztyn wrote:
    dokladnie! od samego patrzenia miesnie sie wyrabiaja ;) ja tez stosuje ta metode, nazwijmy ja "wzrokowa".... :)

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu tak się nakręciłam na to AMH, że postanowiłam sama sobie zrobić to badanie dzisiaj - tym bardziej, że jestem w 3dc i nie mam pojęcia ile ja tych jajek jeszcze w sobie mam.... Na USG lekarz powiedział mi kiedyś, że widzi ich dużo w jajniku, ale nie było dominującego, więc nie wiem jak to jest... W każdym razie obdzwoniłam ze 3 miejsca w Krakowie i - jaja - nie mają jakichś materiałów potrzebnych do tego badania w całym mieście i wszystkie pracownie analityczne mają je wstrzymane do połowy lipca. Koszt to 180 zł. W sumie się ucieszyłam - dwie stówy w kieszenie i wyobrażam sobie dużą ilość jajeczek w sobie..;)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kalorii musiałaś zużyć by je znaleźć w sklepie i kupić i przywieźć do domu i postawić na swoim miejscu.

Reni wrote:

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pójdę we wtorek do tej Pani Doktor specjalistki od niepłodności i świadomego planowania rodziny to dopytam ją o tą tempkę dokładnie - czy jej skok oznacza owulkę..Ona ma troje dzieci i się specjalizuje w tym, więc może będzie wiarygodna...

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o rower to uwielbiam....nawet wycieczki po 80 km dziennie..:). Ostatnio chodzę na spinning - to jeżdżenie na stacjonarnych, ale w grupie....power taki, że wychodzę mokrusieńka - a trudno mnie zmęczyć...Ciemna sala, światła jak w burdelu i gość prowadzi po wirtualnych górach i dolinach ...super - no i potem wydziela się dużo endorfin....samopoczucie bardzo się poprawia..:) Szkoda, że nie wydzielają się jajeczka.....ahahahaha

polarmiś, bliska77, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu tak się nakręciłam na to AMH, że postanowiłam sama sobie zrobić to badanie dzisiaj - tym bardziej, że jestem w 3dc i nie mam pojęcia ile ja tych jajek jeszcze w sobie mam.... Na USG lekarz powiedział mi kiedyś, że widzi ich dużo w jajniku, ale nie było dominującego, więc nie wiem jak to jest... W każdym razie obdzwoniłam ze 3 miejsca w Krakowie i - jaja - nie mają jakichś materiałów potrzebnych do tego badania w całym mieście i wszystkie pracownie analityczne mają je wstrzymane do połowy lipca. Koszt to 180 zł. W sumie się ucieszyłam - dwie stówy w kieszenie i wyobrażam sobie dużą ilość jajeczek w sobie..;)
    no to sz rzeczywiscie JAJA :) az niedopomyslenia, zeby w calym miescie nie bylo mozna badania zrobic, no jaja ;)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wnieść na IV p bez windy to dopiero wyczyn ;-)
    polarmiś wrote:
    Ile kalorii musiałaś zużyć by je znaleźć w sklepie i kupić i przywieźć do domu i postawić na swoim miejscu.

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak pójdę we wtorek do tej Pani Doktor specjalistki od niepłodności i świadomego planowania rodziny to dopytam ją o tą tempkę dokładnie - czy jej skok oznacza owulkę..Ona ma troje dzieci i się specjalizuje w tym, więc może będzie wiarygodna...
    super pomysl, moze wkoncu sie dowiemy jak to jest. A bedziesz drukowac wykresy zeby jej pokazac?

bliska77, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj tak, jakbyśmy zebrały nasze wszystkie sprzęty "piękności" to niezłą siłownię pewnie by się urządziło ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli chodzi o rower to uwielbiam....nawet wycieczki po 80 km dziennie..:). Ostatnio chodzę na spinning - to jeżdżenie na stacjonarnych, ale w grupie....power taki, że wychodzę mokrusieńka - a trudno mnie zmęczyć...Ciemna sala, światła jak w burdelu i gość prowadzi po wirtualnych górach i dolinach ...super - no i potem wydziela się dużo endorfin....samopoczucie bardzo się poprawia..:) Szkoda, że nie wydzielają się jajeczka.....ahahahaha
    skad wiesez, moze jednak sie wydzielaja? a gdzie ten spinning? - super sprawa te gory i dooliny

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj tak, jakbyśmy zebrały nasze wszystkie sprzęty "piękności" to niezłą siłownię pewnie by się urządziło ;-)
    dokladnie! i znowu pomysl na biznes sie pojawil, bez potrzeby zakupu sprzetu :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ