X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no ja dlatego chyba najlepiej toleruję rowerek, włączam sobie na godzinkę jakiś film i dawaj
    Mam tak jak Reni, ale lubię w zasadzie rower (nie mam stacjonarnego ale po powrocie do kraju od razu kupuję) i lubię pływać ale z basenami u nas różnie tzn. mało - nie będę przez pół Warszawy przeciskać się na basenik. Tak więc "ne chcem ale muszem i kupiem lowelek stacjonarny".

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do awaterka ("misiowa z trójką misiów" ) - mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył - mówi tak - jak już zrobiliśmy drugie dziecko, to jak się urodzi to od razu zabierzemy się za trzecie - chłop mi się rozkręcił - co robić?

nick nieaktualny, caffe, Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, megan8, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co do awaterka ("misiowa z trójką misiów" ) - mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył - mówi tak - jak już zrobiliśmy drugie dziecko, to jak się urodzi to od razu zabierzemy się za trzecie - chłop mi się rozkręcił - co robić?
    no no, brzmi ciekawie ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Nakręcać tę karuzelę :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Viola poradzimy sobie 0shoot.gif
    Reni się rozkręca na całego...:)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja mam dużo takich sprzętów
    skakanka, super dysk, mata do ćwiczeń, ciężarki, miałam dwa rowery ale ukradli, było hula hop
    jakieś pasy wibrujące ;-) no mnóstwo wiec tak jakbym ćwiczyła nie?
    caffe wrote:
    Włączasz tv i rowerek i rowerek sobie sam jeździ, a Ty ogladasz tv na kanapie :P dobry sposób :)

Jeśli ktoś nie ma elektrycznego rowerka, to zawsze może z garażu wyprowadzic normalny i oprzec przed domem. To już w 50% jakby na nim jeździł :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Jolka76 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jego tv jest za darmo ;-)
    to daj na tacę niech sobie pustelnię powiększy ;-)
    niech sobie najpierw mozg powiekszy :)
    tv jeszcze jest za darmo a potem bedzie kasowal ;) myslalam, zeby wykupic w prezencie dla bratanicy ;) :P no co? na prezent "chrzcielny" w sam raz ;)

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak się przeprowadzę też kupię stacjonarny to i mojego pana pogonię na niego ;-) na razie nie mam miejsca
    brakuje mi normalnego roweru ale co zrobić ktoś się połaszczył ( mam nadzieję, że mu łańcuch spadnie i nogi dziad połamie!)

basen mam obok domu ale to przebieranie się suszeszenie ubieranie się..nuda ;-)
    polarmiś wrote:
    Mam tak jak Reni, ale lubię w zasadzie rower (nie mam stacjonarnego ale po powrocie do kraju od razu kupuję) i lubię pływać ale z basenami u nas różnie tzn. mało - nie będę przez pół Warszawy przeciskać się na basenik. Tak więc "ne chcem ale muszem i kupiem lowelek stacjonarny".

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    skakanka, super dysk, mata do ćwiczeń, ciężarki, miałam dwa rowery ale ukradli, było hula hop
    dokladnie! od samego patrzenia miesnie sie wyrabiaja ;) ja tez stosuje ta metode, nazwijmy ja "wzrokowa".... :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak i do tego tony mazideł serum, żele, kremy ujędrniające, odchudzające itp..
    gdzieś doczytałam, że podobno trzeba się nimi smarować!
    Bursztyn wrote:
    dokladnie! od samego patrzenia miesnie sie wyrabiaja ;) ja tez stosuje ta metode, nazwijmy ja "wzrokowa".... :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu tak się nakręciłam na to AMH, że postanowiłam sama sobie zrobić to badanie dzisiaj - tym bardziej, że jestem w 3dc i nie mam pojęcia ile ja tych jajek jeszcze w sobie mam.... Na USG lekarz powiedział mi kiedyś, że widzi ich dużo w jajniku, ale nie było dominującego, więc nie wiem jak to jest... W każdym razie obdzwoniłam ze 3 miejsca w Krakowie i - jaja - nie mają jakichś materiałów potrzebnych do tego badania w całym mieście i wszystkie pracownie analityczne mają je wstrzymane do połowy lipca. Koszt to 180 zł. W sumie się ucieszyłam - dwie stówy w kieszenie i wyobrażam sobie dużą ilość jajeczek w sobie..;)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kalorii musiałaś zużyć by je znaleźć w sklepie i kupić i przywieźć do domu i postawić na swoim miejscu.

Reni wrote:

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pójdę we wtorek do tej Pani Doktor specjalistki od niepłodności i świadomego planowania rodziny to dopytam ją o tą tempkę dokładnie - czy jej skok oznacza owulkę..Ona ma troje dzieci i się specjalizuje w tym, więc może będzie wiarygodna...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o rower to uwielbiam....nawet wycieczki po 80 km dziennie..:). Ostatnio chodzę na spinning - to jeżdżenie na stacjonarnych, ale w grupie....power taki, że wychodzę mokrusieńka - a trudno mnie zmęczyć...Ciemna sala, światła jak w burdelu i gość prowadzi po wirtualnych górach i dolinach ...super - no i potem wydziela się dużo endorfin....samopoczucie bardzo się poprawia..:) Szkoda, że nie wydzielają się jajeczka.....ahahahaha

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu tak się nakręciłam na to AMH, że postanowiłam sama sobie zrobić to badanie dzisiaj - tym bardziej, że jestem w 3dc i nie mam pojęcia ile ja tych jajek jeszcze w sobie mam.... Na USG lekarz powiedział mi kiedyś, że widzi ich dużo w jajniku, ale nie było dominującego, więc nie wiem jak to jest... W każdym razie obdzwoniłam ze 3 miejsca w Krakowie i - jaja - nie mają jakichś materiałów potrzebnych do tego badania w całym mieście i wszystkie pracownie analityczne mają je wstrzymane do połowy lipca. Koszt to 180 zł. W sumie się ucieszyłam - dwie stówy w kieszenie i wyobrażam sobie dużą ilość jajeczek w sobie..;)
    no to sz rzeczywiscie JAJA :) az niedopomyslenia, zeby w calym miescie nie bylo mozna badania zrobic, no jaja ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wnieść na IV p bez windy to dopiero wyczyn ;-)
    polarmiś wrote:
    Ile kalorii musiałaś zużyć by je znaleźć w sklepie i kupić i przywieźć do domu i postawić na swoim miejscu.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak pójdę we wtorek do tej Pani Doktor specjalistki od niepłodności i świadomego planowania rodziny to dopytam ją o tą tempkę dokładnie - czy jej skok oznacza owulkę..Ona ma troje dzieci i się specjalizuje w tym, więc może będzie wiarygodna...
    super pomysl, moze wkoncu sie dowiemy jak to jest. A bedziesz drukowac wykresy zeby jej pokazac?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj tak, jakbyśmy zebrały nasze wszystkie sprzęty "piękności" to niezłą siłownię pewnie by się urządziło ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli chodzi o rower to uwielbiam....nawet wycieczki po 80 km dziennie..:). Ostatnio chodzę na spinning - to jeżdżenie na stacjonarnych, ale w grupie....power taki, że wychodzę mokrusieńka - a trudno mnie zmęczyć...Ciemna sala, światła jak w burdelu i gość prowadzi po wirtualnych górach i dolinach ...super - no i potem wydziela się dużo endorfin....samopoczucie bardzo się poprawia..:) Szkoda, że nie wydzielają się jajeczka.....ahahahaha
    skad wiesez, moze jednak sie wydzielaja? a gdzie ten spinning? - super sprawa te gory i dooliny

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj tak, jakbyśmy zebrały nasze wszystkie sprzęty "piękności" to niezłą siłownię pewnie by się urządziło ;-)
    dokladnie! i znowu pomysl na biznes sie pojawil, bez potrzeby zakupu sprzetu :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ