35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
najgorsze jest to ze muszę wracać autobusem z pracy dzisiaj, a wcześniej pół godziny na piechotę do przystanku... Brrr zimno, ciemno...tak bym wracała z kumplem ale auto mu odmówiło posłuszeństwa...
-
Mega wrote:najgorsze jest to ze muszę wracać autobusem z pracy dzisiaj, a wcześniej pół godziny na piechotę do przystanku... Brrr zimno, ciemno...tak bym wracała z kumplem ale auto mu odmówiło posłuszeństwa...
wspolczuje ci..
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczynki
Reni super wypieki.
Dziewczyny Wszystkiego dobrego w Rocznicę ślubu
A ja po wizycie u lekarza, endo 10 no i dwa ciałka żółte, lutka od dziś i czekanie.
iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Iwone, Arwena, ania.g, Sabina, gretka, kkisia, gosia7122, anna maria, Pusurek, Aasiula, peppapig, Bozia3, Reni, caffe, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello dziewczynki
Reni super wypieki.
Dziewczyny Wszystkiego dobrego w Rocznicę ślubu
A ja po wizycie u lekarza, endo 10 no i dwa ciałka żółte, lutka od dziś i czekanie.Mega, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Malgos- jak tam lista konkursow do balu prl zrobiona?
iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
..mam pytanie: czy ja moge teraz sie bzykac? ...czy lepiej nie , bo mi ivo wyskoczy przed sylwestrem? kurde, no...dalabym Alojzowi dzis
ale nie chce przyspieszac porodu
moremi, Arwena, kkisia, anna maria, malgos741, Pusurek, ComeToMeBaby, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..mam pytanie: czy ja moge teraz sie bzykac? ...czy lepiej nie , bo mi ivo wyskoczy przed sylwestrem? kurde, no...dalabym Alojzowi dzis
ale nie chce przyspieszac porodu
no. Celibat do północy 31.
Mega, iwcia77, kapturnica, Simba, Sabina, kkisia, Bursztyn, gosia7122, anna maria, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:widzxialyscie? - laska sie oglasza, ze ma 3 opakowania dupka za 28 zl do sprzedania..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!