35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż dostał zwolnienie do końca tygodnia, co oznacza kanapki do pracy i obiadyAasiula wrote:Jutro juz wolne mam i tak do konca tygodnia hurrra
jak ja lubię robić nic
Bozia3, Aasiula, Iwone, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, anna maria, malgos741, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dokładnie tak - imprezowaliśmy dosyć ostro i też u mojego brata była impreza - i to chyba było właśnie wtedy - bzyk i na imprezę - młodego nie było, bo wyjechał z babcią, a my korzystaliśmySolarPolar wrote:Z tego co pamietam to balowalas po Krakowie.
moremi, SolarPolar, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
tfu tfu...Pusurek wrote:Kiedy powta?
10 lat temu już bym zaczęła starania o drugie, ale teraz już jestem za stara....
te nasze dzieci też trzeba mieć jakoś na uwadze - żeby podczas ich dojrzewania mieć siły być obok, a nie stać się dla nich obciążeniem - bo staruchy....
Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
a ja lubie ten musical, mi sie bardzo podobamoremi wrote:Wynudziłam się. Nie rozumiem zachwytów nad tym filmem. No i do tego jeszcze jeden kawałek dyskotekowy miałam po kilka razy dziennie w domu. Jak mój mąż się na coś nakręci, to mam ochotę mu przypierdolić. Teraz katuje muzykę z musicalu Skrzypek na dachu.
moremi lubi tę wiadomość
-
Bosze kochany wreszcie was dogonilam

Ale dyskusja była...
Reni wypieki bosskie
co to to zielone jest? I przyjmuje z pokora uwagę za brak zapamiętania, bo pewnie gdzieś o tym było
nic nie poradzę - skleroza
Reni, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tez dołączam sie do życzeń dla wszystkich rocznicowekiwcia77 wrote:Iwone- skladam Ci i ( twojemu mezowi) gratulacje i najpiekniejsze zyczenia z okazji rocznicy slubu

-
no ja oficjalnie juz dostalam miano " ciazy donoszonej"..., torba spakowana...i wiekszosc znajomych mowi , ze urodze ok 13 stycznia i bede miala szybki i lekutki porod
...moglam zrobic zaklady
Mega, nick nieaktualny, moremi, Iwone, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, gosia7122, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, caffe, paszczakin, HappyJo, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość