X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry .a tu widze od wczoraj tylko nauka i nauka:-)u mnie dzisiaj snieg (niewiele)ulepilam Helci balwanka:-)

Bozia3, kapturnica, gosia7122, Pusurek, Simba, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale co to znaczy troszkę inny system? Trudniej, łatwiej - no jak? I gdzie cholero jedna tak dobrze nauczyłaś się jeżyka, żeby tam studiować psychologię?

tez tam studiowałam, teorii tyle co absolutnie konieczne, duzo przykładów praktycznych, odniesień do faktycznej sytuacji....dużo lepsza organizacja samych studiów, egzaminów , zaliczeń itp....dużo by pisać

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .....no i przede wszystkim nie mozna ściągać, za to sie wyrzuca z uczelni, to samo z plagiaryzmem, jest elektroniczny system przez który przechodzi każda praca i wykrywa ewentualny plagiaryzm
    u mnie na uczelni sa panny które angielskiego ani w ząb, konwersacji na temat ruchania nie sklecą za to maja same piatki bo sciaganie opanowały do perfekcji
    w tym roku będa miały licencjat i beda mogły nauczać w pzredszkolach i podstawówkach
    super

SolarPolar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....jedna z tych panien ma juz nawet prace zaklepana w szkole bo jej tata były komuch trzesie miasteczkiem
    to jest własnie Polska
    przykłady mozna mnożyć

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    .....no i przede wszystkim nie mozna ściągać, za to sie wyrzuca z uczelni, to samo z plagiaryzmem, jest elektroniczny system przez który przechodzi każda praca i wykrywa ewentualny plagiaryzm
    u mnie na uczelni sa panny które angielskiego ani w ząb, konwersacji na temat ruchania nie sklecą za to maja same piatki bo sciaganie opanowały do perfekcji
    w tym roku będa miały licencjat i beda mogły nauczać w pzredszkolach i podstawówkach
    super
    ale na znaczących polskich uczelniach już od dawna zajęto się plagiatem. U nas program antyplagiatowy działa już chyba z 8 lat...więc może to zależy od uczelni?

Pusurek, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale na znaczących polskich uczelniach już od dawna zajęto się plagiatem. U nas program antyplagiatowy działa już chyba z 8 lat...więc może to zależy od uczelni?
    być może
    jeszcze troche potrwa zanim dogonimy Europe, w kazdym razie naszego życia napewno braknie

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarku - ale jak widać - po komunistycznych podstawówkach z wierszami i tabliczką mnożenia, tudzież po polskiej uczelni - wspaniale sobie radzisz w świecie..Więc może mniej się liczy tak naprawdę system, a bardziej po prostu jednostka? MOże jesteś wystarczająco zdolna i inteligentna, żeby sobie poradzić wszędzie, a inni nie?
    Ale moze moj potencjal zostal przez ten system stlamszony? Poza tym nie mialam wyjscia.. A teraz mam prownanie, ktorego doswiadczylam stad wiem gdzie jest lepiej - lepiej dla dziecka, jego rozwoju dostosowanego do indywidualnych mozliwosci , w ktorym systemie dziecko chodzi zadowolone do szkoly, codziennie leci do niej jak na skrzydlach a nie liczy dni do weekendu by cos fajnego porobic. No i rozmawiam z kolezankami , ktore maja dzieci szkolne , czy sa zadowolone ( nie sa), slucham ich uwag itp. Dodatkowo jak nauczyciel ma byc dobry jak zarabia 1300 pln a hydraulik przychodzi przeczyscic mi piec i bierze za dwie godz 500 pln.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:12

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ale Ci ktorzy rzadza tym krajem i maja sie dobrze konczyli w czasach plagiatowania i sciagania bo sama piszesz ze to dopiero od osmiu lat dziala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    super
    Ale prac nie zalicza, system antyplagiatorski jest na każdej uczelni juz od jakiegos czasu. Chyba, ze studiujesz na Wyzszej Szkole Szydelkowania i Haftu, to wtedy to co innego.

Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi dziękujemy za przesyłkę z magnesami ;) <3

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spojrzcie na tabele jak sie ceni nauczycieli w pl

http://www.wynagrodzenia.pl/artykul.php/wpis.2575

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak! Dziękuje za onaniste i kartkę z kociusiem! :-)

Bozia3, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorzej jest tylko na Słowacji, nawet w Turcji więcej zarabiają

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny .Ja trochę i innej beczki ,dziś mija rok od mojego pozytywnego testu ciążowego pamiętam jeszcze jak mnie Bursztyn dopingowała żeby go zrobić a ja się bałam kolejnego rozczarowania.Dwa lata czekałam na tą ciąże po po po poronieniu a na grudzień dawałam sobie ostatnią szanse.Czas leci w marcu wracam do pracy i nie wiem jak to będzie po przeszło roku przerwy.

Heretyczka, SolarPolar, Mango, Iwone, kkisia, Bozia3, anna maria, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, Bursztyn, peppapig, Parka lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczak! Dziękuje za onaniste i kartkę z kociusiem! :-)

no w kooooncu.. ach ta Norwegia, nawet poczte maja kiepska ;) a prezent wspolny od sekcji belgijskiej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:58

moremi, Pusurek, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:47
    jestem ,jestem moja wina ze tyle piszecie? ręce mi się trzęsą jak to pisze ale mam pozytywny test.Bardzo się boje ,brzuch mnie boli i plecy a to mi się bardzo zle kojarzy i jakoś nie umie się na razie cieszyć.
    Gosia Ty się zazieleniłaś, Megan rodziła, a KaRa szykowała się do porodu ;)

gosia7122, moremi, kkisia, anna maria, iwcia77, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jesteś po prostu stuknięta z tą toxo....
    ja żarłam wszystkie wędliny w ciąży - kabanosy i salami też i nic się nie działo....nie myłam też owoców sodzie. Wyluzuj Iwcia - wszystko będzie dobrze...:)

mi gin powiedzial, ze musialabym mojego kota na surowo zezrec, zeby to zlapac..
    kabanosy i kielbasy jem, nie jem takich ewidentnie surowych wedlin- szynki parmenskiej, poledwicy lososiowej, itp..

Simba, moremi, Pusurek, kkisia, Bozia3, anna maria, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu

Andzia33 29.12.2001
    Iwone 29.12.2007
    Sudela 29.12.2007
    Inessa 29.12.2012

graphics-bridal-couple-437070.gif

Pamięć szczęśliwych minionych dni, jak perła w koronie życia lśni,
    łaska Boża niech dzień jubileuszu opromieni a Błogosławieństwo Boże
    każdy smutek w radość zmieni.

Każdej z nas z okazji rocznicy ślubu życzę aby spełniło się nasze największe marzenie-dziecko którego każda z nas pragnie
    graphics-bridal-bouquet-834754.gif
    To życzenia zeszło roczne, nadal aktualne ;) Tyle że chyba już nie wszystkie nas tu podczytują?

SolarPolar, moremi, anna maria, iwcia77, malgos741, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Gosia Ty się zazieleniłaś, Megan rodziła, a KaRa szykowała się do porodu ;)
    Iwone o kurcze jak Ty znalazłaś ten wpis

Iwone, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Iwone o kurcze jak Ty znalazłaś ten wpis
    dla chcącego nic trudnego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:33

malgos741 lubi tę wiadomość

‹‹ 6314 6315 6316 6317 6318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ