35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale co to znaczy troszkę inny system? Trudniej, łatwiej - no jak? I gdzie cholero jedna tak dobrze nauczyłaś się jeżyka, żeby tam studiować psychologię?
tez tam studiowałam, teorii tyle co absolutnie konieczne, duzo przykładów praktycznych, odniesień do faktycznej sytuacji....dużo lepsza organizacja samych studiów, egzaminów , zaliczeń itp....dużo by pisać -
nick nieaktualny.....no i przede wszystkim nie mozna ściągać, za to sie wyrzuca z uczelni, to samo z plagiaryzmem, jest elektroniczny system przez który przechodzi każda praca i wykrywa ewentualny plagiaryzm
u mnie na uczelni sa panny które angielskiego ani w ząb, konwersacji na temat ruchania nie sklecą za to maja same piatki bo sciaganie opanowały do perfekcji
w tym roku będa miały licencjat i beda mogły nauczać w pzredszkolach i podstawówkach
superSolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:.....no i przede wszystkim nie mozna ściągać, za to sie wyrzuca z uczelni, to samo z plagiaryzmem, jest elektroniczny system przez który przechodzi każda praca i wykrywa ewentualny plagiaryzm
u mnie na uczelni sa panny które angielskiego ani w ząb, konwersacji na temat ruchania nie sklecą za to maja same piatki bo sciaganie opanowały do perfekcji
w tym roku będa miały licencjat i beda mogły nauczać w pzredszkolach i podstawówkach
superPusurek, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale na znaczących polskich uczelniach już od dawna zajęto się plagiatem. U nas program antyplagiatowy działa już chyba z 8 lat...więc może to zależy od uczelni?
jeszcze troche potrwa zanim dogonimy Europe, w kazdym razie naszego życia napewno braknie -
Bozia3 wrote:Polarku - ale jak widać - po komunistycznych podstawówkach z wierszami i tabliczką mnożenia, tudzież po polskiej uczelni - wspaniale sobie radzisz w świecie..Więc może mniej się liczy tak naprawdę system, a bardziej po prostu jednostka? MOże jesteś wystarczająco zdolna i inteligentna, żeby sobie poradzić wszędzie, a inni nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:12
-
Bozia3 wrote:ale na znaczących polskich uczelniach już od dawna zajęto się plagiatem. U nas program antyplagiatowy działa już chyba z 8 lat...więc może to zależy od uczelni?
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:.....no i przede wszystkim nie mozna ściągać, za to sie wyrzuca z uczelni, to samo z plagiaryzmem, jest elektroniczny system przez który przechodzi każda praca i wykrywa ewentualny plagiaryzm
superBozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny .Ja trochę i innej beczki ,dziś mija rok od mojego pozytywnego testu ciążowego pamiętam jeszcze jak mnie Bursztyn dopingowała żeby go zrobić a ja się bałam kolejnego rozczarowania.Dwa lata czekałam na tą ciąże po po po poronieniu a na grudzień dawałam sobie ostatnią szanse.Czas leci w marcu wracam do pracy i nie wiem jak to będzie po przeszło roku przerwy.
Heretyczka, SolarPolar, Mango, Iwone, kkisia, Bozia3, anna maria, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina, ania.g, Bursztyn, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Paszczak! Dziękuje za onaniste i kartkę z kociusiem!
no w kooooncu.. ach ta Norwegia, nawet poczte maja kiepskaa prezent wspolny od sekcji belgijskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:58
moremi, Pusurek, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:47
jestem ,jestem moja wina ze tyle piszecie? ręce mi się trzęsą jak to pisze ale mam pozytywny test.Bardzo się boje ,brzuch mnie boli i plecy a to mi się bardzo zle kojarzy i jakoś nie umie się na razie cieszyć.
gosia7122, moremi, kkisia, anna maria, iwcia77, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jesteś po prostu stuknięta z tą toxo....
ja żarłam wszystkie wędliny w ciąży - kabanosy i salami też i nic się nie działo....nie myłam też owoców sodzie. Wyluzuj Iwcia - wszystko będzie dobrze...
mi gin powiedzial, ze musialabym mojego kota na surowo zezrec, zeby to zlapac..
kabanosy i kielbasy jem, nie jem takich ewidentnie surowych wedlin- szynki parmenskiej, poledwicy lososiowej, itp..Simba, moremi, Pusurek, kkisia, Bozia3, anna maria, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu
Andzia33 29.12.2001
Iwone 29.12.2007
Sudela 29.12.2007
Inessa 29.12.2012
Pamięć szczęśliwych minionych dni, jak perła w koronie życia lśni,
łaska Boża niech dzień jubileuszu opromieni a Błogosławieństwo Boże
każdy smutek w radość zmieni.
Każdej z nas z okazji rocznicy ślubu życzę aby spełniło się nasze największe marzenie-dziecko którego każda z nas pragnie
Tyle że chyba już nie wszystkie nas tu podczytują?
SolarPolar, moremi, anna maria, iwcia77, malgos741, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość