35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mialam 2 neodermy, faktycznie splyca blizny, bede miec jeszcze 3, ale efekt troche sie zniszczyl bo mnie wysyfilo i to dosc powaznie, wiec kolejne dziury zostana.iwcia77 wrote:a te zabiegi co robilas na twarz? juz skonczylas cykl czy jestes w trakcie?
Ja po prostu musze trzymac to cholerna diete, bo jesli odpuszcze to mam katastrofe na twarzy, smutne to
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
wcale sie nie dziwie..martwi sie bardzo..Bursztyn wrote:po naswietlaniach ma niestety obrzek limfat. na rece z usunietymi wezlami chlon., idzie jutro do specjalisty. W styczniu badania, usg, przeswietlenia i inne wiec jest wystraszona i odnosze wrazenie ze ma dosc obnizony nastroj.
a ty , jak na to patrzysz? -
staram sie byc dobrej mysli i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze, tez sie martwie gdzies tam w srodku, oczywiscie nie pokazujac tego po sobie.iwcia77 wrote:wcale sie nie dziwie..martwi sie bardzo..
a ty , jak na to patrzysz?
iwcia77, Aasiula, moremi, Simba, gosia7122, kkisia, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mi sie zdaje , ze walka z syfami jest gorsza od walki ze zmarszczkami..zmarchy wypelnisz, ostrzykasz i jakos to wyglada a syfy...na jednego zniknietego pojawia sie 4 i cale leczenie w huj idzie...Bursztyn wrote:mialam 2 neodermy, faktycznie splyca blizny, bede miec jeszcze 3, ale efekt troche sie zniszczyl bo mnie wysyfilo i to dosc powaznie, wiec kolejne dziury zostana.
Ja po prostu musze trzymac to cholerna diete, bo jesli odpuszcze to mam katastrofe na twarzy, smutne to
moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
przykro mi Bursztynie
miejmy nadzieję, że strach ma wielkie oczy i wszystko się dobrze zakończy :-*Bursztyn wrote:staram sie byc dobrej mysli i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze, tez sie martwie gdzies tam w srodku, oczywiscie nie pokazujac tego po sobie.
iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie wiem co w tym super. Jesli chodzi o zywienie dzieci, to jechanie na kanapkach od godz 7 do 17 nie jest najzdrowsze na swiecie, ale moze jeszcze o tym nie wiesz. A dlaczego bidne?
bo większość z nich czeka emigracja po tak fantastycznej edukacji polskiej
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
pewnie ze gorszaiwcia77 wrote:mi sie zdaje , ze walka z syfami jest gorsza od walki ze zmarszczkami..zmarchy wypelnisz, ostrzykasz i jakos to wyglada a syfy...na jednego zniknietego pojawia sie 4 i cale leczenie w huj idzie...
ja teraz walcze i z syfami i ze zmarchami, to jest dopiero wojna
ale nie poddam sie!
od 5 (zeby bylo tak rowno od poniedzialku
) stycznia ide na diete antysyfowa
iwcia77, Aasiula, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Ewka , ostatnio pisalas o jakis egzaminach? wiec studiujesz cos w Polsce? potem masz zamiar wyjechac za granice ? czytalam tez ze ukonczylas studia w Anglii...Heretyczka wrote:bo większość z nich czeka emigracja po tak fantastycznej edukacji polskiej
chcialam zapytac o roznice miedzy uniwerkiem w Anglii a uniwerkiem w Polsce?
bo jezeli w Anglii jest lepszy poziom to zastanawia mnie dlaczego studiujesz w Polsce?
kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ty powinnas zaciazyc...ja nie poznaje mojej facjatyBursztyn wrote:pewnie ze gorsza
ja teraz walcze i z syfami i ze zmarchami, to jest dopiero wojna
ale nie poddam sie!
od 5 (zeby bylo tak rowno od poniedzialku
) stycznia ide na diete antysyfowa 
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA norwegowie nie chca studiowac u siebie. Dziwne, co? Wybieraja Europe i jej uniwerki, polska medycyne i politechniki. Tu uczelnie wyzsze sa slabe, sa moze ze 2 dobre uniwerki na chyba 5 w ogole. Za to cala masa prywatnych i polprywatnych szkol wyzszych, dajaca jakikolwiek tytul licencjata za ciezka kase, podobnie jak w Pl. A dyplomy europejskich uczelni ( wschodnioeuropejskich) sa bardzo wysoko cenione.Heretyczka wrote:bo większość z nich czeka emigracja po tak fantastycznej edukacji polskiej
Nie wiem skad to przekonanie, ze wszystko co polskie to szajs.
iwcia77, macduska, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
córka mnie wciągnęła w ten serial i popieram Cie Reni można się zakochaćReni wrote:dobra szefowej nie ma to idę obejrzę kolejny odcinek Czasu Honoru
zakochałam się w tym serialu
jak wrócę ma być spokój!
iwcia77, Pusurek, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mnie sie wydaje ze teraz to juz nic Tobie ani Ivo nie grozi jeśli chodzi o toxo.iwcia77 wrote:musze sie wam wyspowiadac ....nazarlam sie kielbasy....bardzo zaluje , bo boje sie toxo...czy ja juz moze jestem poza polem razenia tego chorobska? help

to byl raptus i nie moglam sie powstrzymac
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny