35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie?iwcia77, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a po co Ci kijki? wilki jakieś?SolarPolar wrote:Dwadziescia to mordega 10 to spacer. Biore kijki i smigam. Musze wykorzystac czas wolny.
kapturnica, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie?iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ruskie spalić? Znowu zaczynasz?
moremi, iwcia77, Simba, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
no pacz pani.. i dalej wiem, ze nic nie wiem, reni linkuje, ze mozna a wy mi tu piszecie, ze bedzie kicha..
znaczy nic nie stracilam, bo inaczej bym jej wywalila, to Wam powiem, jak rozmroze jaka jest PRAWDA..Reni, moremi, iwcia77, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tak bo jak nic wlaza wszedzie i rozrastaja sie w kazda strone- taka tendencja do imperializmu w moim ciele maja! Musze isc je unisztozyc! Ale smaczne sa, fakt.
SolarPolar, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no pacz pani.. i dalej wiem, ze nic nie wiem, reni linkuje, ze mozna a wy mi tu piszecie, ze bedzie kicha..
znaczy nic nie stracilam, bo inaczej bym jej wywalila, to Wam powiem, jak rozmroze jaka jest PRAWDA..kapturnica, paszczakin, Reni, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ty uprawiasz ten Nordic Walking, czy jak tam sie to nazywa?
iwcia77, moremi, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no dobra, to wstane z lozka juz chyba.. cos mnie dzis bebol/plecy napierdzielaja, jakbym kurde @ miala dostac.. moze byc, ze sie do nowej, rogalowej pozycji spania przystosowuja?
moremi, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o mateńko
mi 40 wydaje się szczytem szczytów!
maszynka, moja droga, kluczem do sukcesu jest moja piekna, nowa maszynka.. i mąż ją obslugujący, bo przecie lubi gadzety..iwcia77, moremi, kapturnica, Reni, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Tylko trzeba je sensownie popakowac, żeby się nie pokleily.
paszczakin, Pusurek, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość