35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza..szczerze???Nie za bardzo , bedzie mokre , kleiste na uja i ogólnie najlepiej go wypierdylicpaszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie?
iwcia77, Pusurek, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
a po co Ci kijki? wilki jakieś?SolarPolar wrote:Dwadziescia to mordega 10 to spacer. Biore kijki i smigam. Musze wykorzystac czas wolny.
kapturnica, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapomnij. Możesz mrozic farsz albo gotowe ugotowane pierogi. Ciasto nie. Lepiej czasem machnac 50 sztuk więcej i potem mieć gotowe danie do odgrzania.paszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie?
iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Tak bo jak nic wlaza wszedzie i rozrastaja sie w kazda strone- taka tendencja do imperializmu w moim ciele maja! Musze isc je unisztozyc! Ale smaczne sa, fakt.Simba wrote:Ruskie spalić? Znowu zaczynasz?

moremi, iwcia77, Simba, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
no pacz pani.. i dalej wiem, ze nic nie wiem, reni linkuje, ze mozna a wy mi tu piszecie, ze bedzie kicha..
znaczy nic nie stracilam, bo inaczej bym jej wywalila, to Wam powiem, jak rozmroze jaka jest PRAWDA..
Reni, moremi, iwcia77, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo one czuja ta "sympatie" i az "puchna" z radosciSolarPolar wrote:Tak bo jak nic wlaza wszedzie i rozrastaja sie w kazda strone- taka tendencja do imperializmu w moim ciele maja! Musze isc je unisztozyc! Ale smaczne sa, fakt.
SolarPolar, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
tak, chcemy tylko sprawdzone poradypaszczakin wrote:no pacz pani.. i dalej wiem, ze nic nie wiem, reni linkuje, ze mozna a wy mi tu piszecie, ze bedzie kicha..
znaczy nic nie stracilam, bo inaczej bym jej wywalila, to Wam powiem, jak rozmroze jaka jest PRAWDA..
kapturnica, paszczakin, Reni, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Uprawiam to za duzo powiedziane. Ale od tygodnia codziennie laze z kijakami. W domu mam nordic tracka i bede kontynuowac to co zaczelam w zeszlym roku ... Bo dupa zbyt miekka sie zrobila ....iwcia77 wrote:a ty uprawiasz ten Nordic Walking, czy jak tam sie to nazywa?
iwcia77, moremi, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no dobra, to wstane z lozka juz chyba.. cos mnie dzis bebol/plecy napierdzielaja, jakbym kurde @ miala dostac.. moze byc, ze sie do nowej, rogalowej pozycji spania przystosowuja?
moremi, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o mateńko
mi 40 wydaje się szczytem szczytów!
maszynka, moja droga, kluczem do sukcesu jest moja piekna, nowa maszynka.. i mąż ją obslugujący, bo przecie lubi gadzety..
iwcia77, moremi, kapturnica, Reni, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja klade na tacce po 20 i wkladam do zamrazalnika na chyba godzinke ..i potem wyciagam , przekladam do woreczka ..i tak pomalutku jakos idzie mi mrozeniePusurek wrote:Tylko trzeba je sensownie popakowac, żeby się nie pokleily.
paszczakin, Pusurek, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość