Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak członek w odbyt policji ;-)
    myślę, że Simba to jako żarcik rzuciła
    iwcia77 wrote:
    ale co to za szkola??? czego to skrot???...bo mi sie ten skrot kojarzy z chujem w dupie :-O

moremi, Simba, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale co to za szkola??? czego to skrot???...bo mi sie ten skrot kojarzy z chujem w dupie :-O
    Następna.
    TO NIE JEST ŻADNA SZKOLA

moremi, Reni, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli byłaś lepsza z zpt?
    paszczakin wrote:

A uzdolniona jezykowo jestem miernie, zdecydowanie bardziej techniczne czy manualne rzeczy do mnie trafiaja..

moremi, paszczakin, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pewnie miała szóstkę z plastyki.

paszczakin, Simba, Reni, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kota uwielbia sztuczne ognie. Kiedys pojechalismy na sylwka w gory (kota zawsze z nami wszedzie jezdzi) i akurat obok byl pokaz fajerwerkow, wiec troche sie martwilam. Lece kilka minut po 12-tej do pokoju zobczyc, czy kota zyje, a ta malpa w oknie siedzi za firanka i podziwia ;)
    Prezent pod choinka tez dla koty byl, chociaz kota zglasza zastrzezenia, ze jest jedyna osoba w domu, ktorej prezent odebrano i wydziela sie poo kawalku..

Reni, Simba, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem uzdolniona

image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:29

Reni, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie uniwerki, chociazby takie: http://www.iter.mi.it/aree/serali
    pierwszy link " la pagina web non è disponibile " :(

drugi lik- kursy w mediolanie :(

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

bylam zajebista z ZPT ;) i z plastyki ;)

Reni, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja jestem uzdolniona

image.jpg
    how to screenshot on windows 7

Powie sie!

Simba, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah paszczaku muszę Ci się pochwalić i ogólnie tak obwieścić, że na święta oprócz makowców (który powalił wszystkich na kolana a teściowa do tej pory nie wierzy, że tak cudny makowiec można zrobić), upiekłam jeszcze ten leśny mech (boooooosze jaka pychota) i pierniczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c8333656e3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdd085d7350.jpg

Simba, iwcia77, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Powie sie!
    Ej no weź

Reni, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Następna.
    TO NIE JEST ŻADNA SZKOLA
    a juz myslalm ze pojde na studia zaoczne :D ;D a idz pan w huj z waszymi zartami ;D ;D

Reni, Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ah paszczaku muszę Ci się pochwalić i ogólnie tak obwieścić, że na święta oprócz makowców (który powalił wszystkich na kolana a teściowa do tej pory nie wierzy, że tak cudny makowiec można zrobić), upiekłam jeszcze ten leśny mech (boooooosze jaka pychota) i pierniczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c8333656e3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdd085d7350.jpg
    No powiem ci ze makowiec pierwsza klasa

Reni, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Pieknie ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powiem Ci, że jeszcze lepiej smakował..warto było się powkurwiać
    Simba wrote:
    No powiem ci ze makowiec pierwsza klasa

Simba, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no pieknie Reni.. jak tak dalej pojdzie to sie jeszcze zakochasz w statusie kury domowej matki polki (to tak w kontekscie tych wszytskich dzieciow, co beda) ;)

iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no pieknie Reni.. jak tak dalej pojdzie to sie jeszcze zakochasz w statusie kury domowej matki polki (to tak w kontekscie tych wszytskich dzieciow, co beda) ;)
    Ja wlasnie dzisiaj doszłam do wniosku że lubie nie pracować

iwcia77, Reni, Bursztyn, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    pierwszy link " la pagina web non è disponibile " :(
    no, na to to ja juz nic nie poradze

iwcia77 wrote:
    drugi lik- kursy w mediolanie :(
    to byl przyklad innych instytucji...
    nie mam czasu, zeby kopac w necie i szukac kursow w Padwie, ale kilka stron wyskoczylo wiec trzeba tylko poswiecic czas i poszukac, kto chce ten znajdzie :)

iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto wie kto wie :-)
    mam już status nadwornego szopa pracza więc może i kuchtą kiedyś zostanę :-D
    paszczakin wrote:

Simba, kapturnica, moremi, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello przecież Iwcia uczyła się w polandii i nie umie szukać
    035.gif
    Bursztyn wrote:
    to byl przyklad innych instytucji...
    nie mam czasu, zeby kopac w necie i szukac kursow w Padwie, ale kilka stron wyskoczylo wiec trzeba tylko poswiecic czas i poszukac, kto chce ten znajdzie :)

Simba, kapturnica, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 6308 6309 6310 6311 6312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ