X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak członek w odbyt policji ;-)
    myślę, że Simba to jako żarcik rzuciła
    iwcia77 wrote:
    ale co to za szkola??? czego to skrot???...bo mi sie ten skrot kojarzy z chujem w dupie :-O

moremi, Simba, iwcia77, kapturnica, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale co to za szkola??? czego to skrot???...bo mi sie ten skrot kojarzy z chujem w dupie :-O
    Następna.
    TO NIE JEST ŻADNA SZKOLA

moremi, Reni, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli byłaś lepsza z zpt?
    paszczakin wrote:

A uzdolniona jezykowo jestem miernie, zdecydowanie bardziej techniczne czy manualne rzeczy do mnie trafiaja..

moremi, paszczakin, kapturnica, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pewnie miała szóstkę z plastyki.

paszczakin, Simba, Reni, kapturnica, iwcia77, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kota uwielbia sztuczne ognie. Kiedys pojechalismy na sylwka w gory (kota zawsze z nami wszedzie jezdzi) i akurat obok byl pokaz fajerwerkow, wiec troche sie martwilam. Lece kilka minut po 12-tej do pokoju zobczyc, czy kota zyje, a ta malpa w oknie siedzi za firanka i podziwia ;)
    Prezent pod choinka tez dla koty byl, chociaz kota zglasza zastrzezenia, ze jest jedyna osoba w domu, ktorej prezent odebrano i wydziela sie poo kawalku..

Reni, Simba, iwcia77, moremi, Pusurek, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem uzdolniona

image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:29

Reni, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, moremi, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie uniwerki, chociazby takie: http://www.iter.mi.it/aree/serali
    pierwszy link " la pagina web non è disponibile " :(

drugi lik- kursy w mediolanie :(

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

bylam zajebista z ZPT ;) i z plastyki ;)

Reni, iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja jestem uzdolniona

image.jpg
    how to screenshot on windows 7

Powie sie!

Simba, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah paszczaku muszę Ci się pochwalić i ogólnie tak obwieścić, że na święta oprócz makowców (który powalił wszystkich na kolana a teściowa do tej pory nie wierzy, że tak cudny makowiec można zrobić), upiekłam jeszcze ten leśny mech (boooooosze jaka pychota) i pierniczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c8333656e3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdd085d7350.jpg

Simba, iwcia77, Bursztyn, moremi, Pusurek, kkisia, Aasiula, gosia7122, Bozia3, Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Powie sie!
    Ej no weź

Reni, paszczakin, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Następna.
    TO NIE JEST ŻADNA SZKOLA
    a juz myslalm ze pojde na studia zaoczne :D ;D a idz pan w huj z waszymi zartami ;D ;D

Reni, Simba, kapturnica, moremi, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ah paszczaku muszę Ci się pochwalić i ogólnie tak obwieścić, że na święta oprócz makowców (który powalił wszystkich na kolana a teściowa do tej pory nie wierzy, że tak cudny makowiec można zrobić), upiekłam jeszcze ten leśny mech (boooooosze jaka pychota) i pierniczki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c8333656e3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdd085d7350.jpg
    No powiem ci ze makowiec pierwsza klasa

Reni, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Pieknie ;)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no powiem Ci, że jeszcze lepiej smakował..warto było się powkurwiać
    Simba wrote:
    No powiem ci ze makowiec pierwsza klasa

Simba, iwcia77, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no pieknie Reni.. jak tak dalej pojdzie to sie jeszcze zakochasz w statusie kury domowej matki polki (to tak w kontekscie tych wszytskich dzieciow, co beda) ;)

iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no pieknie Reni.. jak tak dalej pojdzie to sie jeszcze zakochasz w statusie kury domowej matki polki (to tak w kontekscie tych wszytskich dzieciow, co beda) ;)
    Ja wlasnie dzisiaj doszłam do wniosku że lubie nie pracować

iwcia77, Reni, Bursztyn, moremi, paszczakin, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    pierwszy link " la pagina web non è disponibile " :(
    no, na to to ja juz nic nie poradze

iwcia77 wrote:
    drugi lik- kursy w mediolanie :(
    to byl przyklad innych instytucji...
    nie mam czasu, zeby kopac w necie i szukac kursow w Padwie, ale kilka stron wyskoczylo wiec trzeba tylko poswiecic czas i poszukac, kto chce ten znajdzie :)

iwcia77, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto wie kto wie :-)
    mam już status nadwornego szopa pracza więc może i kuchtą kiedyś zostanę :-D
    paszczakin wrote:

Simba, kapturnica, moremi, iwcia77, paszczakin, macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello przecież Iwcia uczyła się w polandii i nie umie szukać
    035.gif
    Bursztyn wrote:
    to byl przyklad innych instytucji...
    nie mam czasu, zeby kopac w necie i szukac kursow w Padwie, ale kilka stron wyskoczylo wiec trzeba tylko poswiecic czas i poszukac, kto chce ten znajdzie :)

Simba, kapturnica, Bursztyn, moremi, Pusurek, kkisia, Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 6308 6309 6310 6311 6312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ