35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
PłaszczBursztyn wrote:co? Jestem

ale ja nie przebieram, tylko zima Leon plaszcz nosi z zalecenia weta bo zapadal na anginy
Boże nie wiem dlaczego wyobrazilam go sobie w takim eleganckim prochowcu od Burberry
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę już tą dyskusję o przedszkolach i szkołach. Już w podstawówce zaplanowałam swój zawód i uczyłam się cholernie długo, bo 11 lat. Przy okazji skończyłam kilka kursów i podyplomówek i nie czuję się ani gorsza, ani lepsza od innych. Języka uczę się prywatnie, dla siebie, nie do pracy.
Niech każdy wysyła swoje dziecko tam gdzie może, a i tak nie ma gwarancji czy dziecko to wykorzysta. Bo skąd wiadomo, czy nie zamarzy mu się kariera super oszusta, albo cyrkowca.
Edit: 11 lat po zakończeniu edukacji podstawowej - czyli po maturze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:20
iwcia77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A moj Leon postanowił dzisiaj zaprezentować wszystkie części swojego ciałka przez skore. Obstawiam ze sie przekręca głowa w dół, bo innego wyjaśnienia dla tych harcow nie widze. Moze mial dosyć, ze brat go w glowe kopie
iwcia77, Reni, moremi, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Mega, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
I jeszcze ile bedzie mieć szczęścia w zyciu...moremi wrote:Ja pierdzielę już tą dyskusję o przedszkolach i szkołach. Już w podstawówce zaplanowałam swój zawód i uczyłam się cholernie długo, bo 11 lat. Przy okazji skończyłam kilka kursów i podyplomówek i nie czuję się ani gorsza, ani lepsza od innych. Języka uczę się prywatnie, dla siebie, nie do pracy.
Niech każdy wysyła swoje dziecko tam gdzie może, a i tak nie ma gwarancji czy dziecko to wykorzysta. Bo skąd wiadomo, czy nie zamarzy mu się kariera super oszusta, albo cyrkowca.
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
albo mu piardy przeszkadzałySimba wrote:Moze mial dosyć, ze brat go w glowe kopie

Simba, moremi, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Yyyyyy to jakies podchwytliwe pytanie?Reni wrote:Simba a wiesz jak będą wyglądały u Ciebie przyszłe święta????
Mnie jest cieżko wyobrazic sobie co bedzie za miesiąc, a co powiedziec za rok?
Reni, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcę wstąpić do policji?Pusurek wrote:Zawsze chcialam tam studiowac!
Wiesz, chyba się nadajesz
kapturnica, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tutaj sa: http://www.ing.unipd.it/orientamento/corsi_lavoratori.htmiwcia77 wrote:Burszta, na uniwerku w padwie nie moge nic znalezc
co zagladam to dzienne wyklady widze...nie uniwerki, chociazby takie: http://www.iter.mi.it/aree/seraliiwcia77 wrote:a jakie sa instytucje edu w italii?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ale co to za szkola??? czego to skrot???...bo mi sie ten skrot kojarzy z chujem w dupiePusurek wrote:Zawsze chcialam tam studiowac!
Reni, paszczakin, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
Oj Polar niiiic - to zarcik miał byc taki. Ten skrót przynajmniej potrafie rozwinąćSolarPolar wrote:Moge wykazać sie dystansem do siebie ale chcialabym wiedziec co autor mial na mysli?
moremi, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja w ogole nie widze sensu w waszej dyskusji
nikt nikogo nie przekona, a najlepiej jest wlasnie pojechac tam, gdzie tak wszytkim dobrze.. Mi, wyobrazcie sobie- cale zycie jest dobrze.. Bo jak przestawalo, to przemieszczalam tylek na bardziej zieloną trawke
Nie mowie, ze tak jest letko, ale totalnie nie znosze polskiego narzekactwa- zamiast tego lepiej wziac dupe w troki i pojechac tam, gdzie nas jeszcze nie bylo, nie?
A tak przy okazji- ja nauczylam sie angielskiego w polskich szkolach publicznych do tego stopnia, ze (nie mieszkajac za granica nigdy) dostalam tu prace biurowo-pisemna i to wymagajacą plynnej komunikacji w tym jezyku bez grubszych wpadek..

A uzdolniona jezykowo jestem miernie, zdecydowanie bardziej techniczne czy manualne rzeczy do mnie trafiaja..
Reni, Simba, moremi, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, Parka lubią tę wiadomość