35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:co? Jestem
ale ja nie przebieram, tylko zima Leon plaszcz nosi z zalecenia weta bo zapadal na anginyBoże nie wiem dlaczego wyobrazilam go sobie w takim eleganckim prochowcu od Burberry
iwcia77, moremi, peppapig, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja pierdzielę już tą dyskusję o przedszkolach i szkołach. Już w podstawówce zaplanowałam swój zawód i uczyłam się cholernie długo, bo 11 lat. Przy okazji skończyłam kilka kursów i podyplomówek i nie czuję się ani gorsza, ani lepsza od innych. Języka uczę się prywatnie, dla siebie, nie do pracy.
Niech każdy wysyła swoje dziecko tam gdzie może, a i tak nie ma gwarancji czy dziecko to wykorzysta. Bo skąd wiadomo, czy nie zamarzy mu się kariera super oszusta, albo cyrkowca.
Edit: 11 lat po zakończeniu edukacji podstawowej - czyli po maturze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:20
iwcia77, Simba, macduska, Pusurek, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A moj Leon postanowił dzisiaj zaprezentować wszystkie części swojego ciałka przez skore. Obstawiam ze sie przekręca głowa w dół, bo innego wyjaśnienia dla tych harcow nie widze. Moze mial dosyć, ze brat go w glowe kopie
iwcia77, Reni, moremi, Bursztyn, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja pierdzielę już tą dyskusję o przedszkolach i szkołach. Już w podstawówce zaplanowałam swój zawód i uczyłam się cholernie długo, bo 11 lat. Przy okazji skończyłam kilka kursów i podyplomówek i nie czuję się ani gorsza, ani lepsza od innych. Języka uczę się prywatnie, dla siebie, nie do pracy.
Niech każdy wysyła swoje dziecko tam gdzie może, a i tak nie ma gwarancji czy dziecko to wykorzysta. Bo skąd wiadomo, czy nie zamarzy mu się kariera super oszusta, albo cyrkowca.macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba a wiesz jak będą wyglądały u Ciebie przyszłe święta????
Mnie jest cieżko wyobrazic sobie co bedzie za miesiąc, a co powiedziec za rok?Reni, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Zawsze chcialam tam studiowac!
Wiesz, chyba się nadajeszkapturnica, Simba, macduska, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Burszta, na uniwerku w padwie nie moge nic znalezc
co zagladam to dzienne wyklady widze...
iwcia77 wrote:a jakie sa instytucje edu w italii?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zawsze chcialam tam studiowac!
Reni, paszczakin, Bursztyn, Pusurek, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moge wykazać sie dystansem do siebie ale chcialabym wiedziec co autor mial na mysli?
moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja w ogole nie widze sensu w waszej dyskusji
nikt nikogo nie przekona, a najlepiej jest wlasnie pojechac tam, gdzie tak wszytkim dobrze.. Mi, wyobrazcie sobie- cale zycie jest dobrze.. Bo jak przestawalo, to przemieszczalam tylek na bardziej zieloną trawke
Nie mowie, ze tak jest letko, ale totalnie nie znosze polskiego narzekactwa- zamiast tego lepiej wziac dupe w troki i pojechac tam, gdzie nas jeszcze nie bylo, nie?
A tak przy okazji- ja nauczylam sie angielskiego w polskich szkolach publicznych do tego stopnia, ze (nie mieszkajac za granica nigdy) dostalam tu prace biurowo-pisemna i to wymagajacą plynnej komunikacji w tym jezyku bez grubszych wpadek..
A uzdolniona jezykowo jestem miernie, zdecydowanie bardziej techniczne czy manualne rzeczy do mnie trafiaja..Reni, Simba, moremi, iwcia77, kapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, caffe, Parka lubią tę wiadomość