35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mnie weź! Mnie zabierz! Moge byc cook'iem
imożebyc z nadbagażem
iwcia77, Simba, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Cześć, ja tylko na chwilkę, bo jadę z synem na konsultację do innego lekarza.
Tak czytam co piszecie o tym że dziecko sie nudzi na lekcji, bo zna np. angielski i że nauczyciel powinien coś innego dziecku zadać żeby się nie nudziło.
Jakoś sobie nie wyobrażam żeby nauczyciel mając tyle dzieci w klasie, zajmował się jednym dzieckiem w państwowej szkole. Są przecież kółka właśnie językowe, gdzie dzieci uczą się ponad programowo.
Mój syn jeszcze nie rozpoczął edukacji, a już potrafi płynnie czytać. Czyta już sam książki. Więc co, powinnam wymagać od nauczyciela żeby skupiał się na moim dziecku i zadawał mu trudniejsze zadania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:04
-
peppapig wrote:noooo ani ksionc nie pomoże a może Ty Kapcia wiesz gdzie szukać o pyłku? Dziewczyny cuda o nim pisały,bo nie chce im przeszkadzać.
Lecę do kominka dołożyć zaraz wracam!iwcia77, peppapig, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć, ja tylko na chwilkę, bo jadę z synem na konsultację do innego lekarza.
Tak czytam co piszecie o tym że dziecko sie nudzi na lekcji, bo zna np. angielski i że nauczyciel powinien coś innego dziecku zadać żeby się nie nudziło.
Jakoś sobie nie wyobrażam żeby nauczyciel mając tyle dzieci w klasie, zajmował się jednym dzieckiem w państwowej szkole. Są przecież kółka właśnie językowe, gdzie dzieci uczą się ponad programowo.
Mój syn jeszcze nie rozpoczął edukacji, a już potrafi płynnie czytać. Czyta już sam książki. Więc co, powinnam wymagać od nauczyciela żeby skupiał się na moim dziecku i zadawał mu trudniejsze zadania? -
Bursztyn wrote:co Ty opowiadasz? oczywiscie ze sa, zarowno na uniwerkach jak i innych instytuacjach edu. W necie jest pelna lista.
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:to maja super dzieciństwo
a nasze przykładnie zapierdzielają w szkole bidne a potem wyjeżdzaja do Norwegii....tak?kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ależ nikt nie mówi, że przebierasz
mój jak jest ledwo po strzyżeniu albo są mrozy, gdy mocno pada zakłada taką kurtałkę nieprzemakalną na miśku z kapturem.. kaptur na łeb i chodzi gangsta po osiedlu
Bursztyn wrote:co? Jestem
ale ja nie przebieram, tylko zima Leon plaszcz nosi z zalecenia weta bo zapadal na anginymoremi, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bursztynie czy Twój piesław dostał coś na gwiazdkę?
A co Twój Piesław dostał?
Ja też nie uczestniczę w strzelaniu petardami i nie przebieram kotów. Poza tym nie trzymam w domy roślin, które są dla nich trujące. Wolę pozbyć się kwiata niż pożegnać się z kotem.iwcia77, Reni, Bursztyn, Pusurek, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:co Ty opowiadasz? oczywiscie ze sa, zarowno na uniwerkach jak i innych instytuacjach edu. W necie jest pelna lista.
co zagladam to dzienne wyklady widze...
a jakie sa instytucje edu w italii?