35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ja wlasnie dzisiaj doszłam do wniosku że lubie nie pracować
ja jeszcze nie "nie pracuje", a juz wiem, ze to lubiekapturnica, Simba, moremi, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to byl przyklad innych instytucji...
nie mam czasu, zeby kopac w necie i szukac kursow w Padwie, ale kilka stron wyskoczylo wiec trzeba tylko poswiecic czas i poszukac, kto chce ten znajdzie, nie jest to sprawa " na szybko", ale jak sie w macierzynstwie ogarne to zaczne sie rozgladac w necie
Simba, kapturnica, Bursztyn, moremi, Arwena, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
wróci ..ma twardy tyłek
poprostu zarobiona jest.. pewnie szykuje zamach na nauczycielkę
Simba wrote:Polar wróć, bo zaraz znowu bedzie cos przez mniekapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ah paszczaku muszę Ci się pochwalić i ogólnie tak obwieścić, że na święta oprócz makowców (który powalił wszystkich na kolana a teściowa do tej pory nie wierzy, że tak cudny makowiec można zrobić), upiekłam jeszcze ten leśny mech (boooooosze jaka pychota) i pierniczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c8333656e3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdd085d7350.jpgmoremi, Reni, peppapig, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Polar wróć, bo zaraz znowu bedzie cos przez mnie
Simba, paszczakin, peppapig, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale ja jestem. Jem ruskie pierogii a potem ide na spacer co by je spalic. Potem siadam do angielskiego bo jakies egzaminy mam w styczniu.
kkisia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Ale ja jestem. Jem ruskie pierogii a potem ide na spacer co by je spalic. Potem siadam do angielskiego bo jakies egzaminy mam w styczniu.
mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie? -
paszczakin, iwcia77, moremi, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie? -
ta
http://gotujmy.pl/mrozenie-ciasta-na-pierogi,artykuly-przechowywanie-produktow-artykul,15047.html
paszczakin wrote:mmm, ruskie pierogi! jest to pomysl na obiad do rozpatrzenia, niestety w zamrazarce same z kapusta i grzybami..
a wlasnie, moje wspaniale mniej chujowe panie domu- czy ciasto na pierogi mozna mrozic? bo ja nadmiar zamrozilam i tak sie zastanawiam, czy moge miec nadzieje, ze po rozmrozeniu cos z tego bedzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:47
paszczakin lubi tę wiadomość