35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny! Nic nie wskazywało na to ze to będzie dzisiaj, bo rano byłam na monitoringu i wszystko było ok, tylko ze pobrali mi też krew i wyniki były bardzo cienkie. O tym ze będę rodzic dowiedziałam się wychodząc ze sklepu bo zobaczyłam ze mam nieodebrane połączenie od gina. Ten luzak zostawił mi wiadomość ze wyniki słabe i ze proszę jechać na porodowke, tam już czekają. Ja w panice bo to był jedyny dzień w którym miałam NIE rodzic - urodziny gina czyli też urlop. Ale stanął na wysokości zadania i przyjechał
Musze podladowac tel. Także później się odezwę. Coś nie mogę wrzucić zdjęcia, jak pomęczycie Paszczaka to daje jej pozwolenstwo na publikację. Ciesze się ze mogę to z Wami przeżywać. Jeszcze chyba nie wszystko do mnie dociera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 20:29
Pusurek, Aasiula, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, Dorka1979, paszczakin, kkisia, ania.g, gretka, malgos741, kapturnica, macduska, Heretyczka, Arwena, mama78, Iwone, Bozia3, gosia7122, Parka, Bursztyn, Mega, Mango, SolarPolar, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
-
no przecież jeden jest wyższy
Pusurek wrote:I fotek nie dala jeszcze!!!!
Ale ale! Jak Twixy takie identyczne wagowo, to jak oni je będą rozpoznawać? Jakby jeden bym mniejszy, a drugi większy, to by mieli łatwiej...
Ale radoche to nam zrobiła dzis jak nic!Pusurek, Aasiula, moremi, iwcia77, Dorka1979, kkisia, kapturnica, Parka, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGupia. Jeden cm tylko. Włosy sobie zmierzwi i brata bedzie udawał w kolejce do cycka...
Simba, Aasiula, moremi, iwcia77, Dorka1979, paszczakin, Sabina, kkisia, kapturnica, Arwena, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Paszczak, dawaj Twixiaki. Ile można czekać? A Simba, pisz Ty cos. Boli, nie boli, ładne te syny czy jak? Madre? Grzeczne?
Herbatke pij na laktejszyn, bo paśnik nie będzie dzialal.anna maria, Aasiula, iwcia77, Sabina, Dorka1979, paszczakin, kkisia, malgos741, kapturnica, macduska, Arwena, peppapig, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
poszlam zapiac torbe do szpitala...tak na wszelki wypadek
widze, ze tu nieprzelewki i wszystko sie moze zdarzyc
anna maria, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Pusurek, Sabina, paszczakin, kkisia, malgos741, macduska, Dorka1979, Arwena, peppapig, Bozia3, gosia7122, Parka, Bursztyn, SolarPolar, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a wiesz, że jak pisałam ten dowcip Simba, to pomyślałam o Tobie?
ale se mówię, eeee tam, ona pewnie nie nauczycielka i pewnie nie polskiego, ino twixy się zgadzają.
mówta mi prorok
ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, kkisia, Dorka1979, Arwena, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Nasci:
cytuje za ich mamą:
Max po lewej
Leon po prawejPusurek, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, ania.g, anna maria, gretka, malgos741, kapturnica, macduska, Heretyczka, Dorka1979, Arwena, peppapig, Bozia3, Iwone, gosia7122, Parka, mama78, Bursztyn, Viola, Mango, SolarPolar, Mega, Niuta, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny