35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słodkiepaszczakin wrote:Max po lewej
Leon po prawej
czy mogę zabrać jednego? Proszę, proszę, proszę 
nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i mówiłam, że ten jeden wyższy

fiu fiu tak gładkie, nie pomarszczone, nie podrapane i nie czerwone
hm.. to na pewno nie te lalki co Bursztyn zamawiała?
fajoskie
kcem
paszczakin wrote:Nasci:
cytuje za ich mamą:
Max po lewej
Leon po prawej
Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czuwam jakby co. Pisz o każdej porze dnia i nocy. Bo Paszczak to w szoku po Twixach jest pewnie.iwcia77 wrote:poszlam zapiac torbe do szpitala...tak na wszelki wypadek
widze, ze tu nieprzelewki i wszystko sie moze zdarzyc 
A wiesz, ze na forum się szbciej rodzi?
iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O Boziu, jakie slodziaki.... Jak się tula... Łzy mam w oczach...
nie? rozczulaki konkretne!
iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba sa pzesliczni
po raz pierwszy w zyciu popakalam sie na widok noworodkow 
Ciekawe czy wszystkie dzieci z ivf sa takie sliczne?
iwcia77, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Parka, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
...tja...wlasnie widzialam , ze twoj whatsapp zadzialalPusurek wrote:Ja czuwam jakby co. Pisz o każdej porze dnia i nocy. Bo Paszczak to w szoku po Twixach jest pewnie.
A wiesz, ze na forum się szbciej rodzi?
, musialam normalnego eska ci puscic do norge zebys wlazla na forum
moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...tja...wlasnie widzialam , ze twoj whatsapp zadzialal
, musialam normalnego eska ci puscic do norge zebys wlazla na forum 
hehehehangout dziala lepiej Iwcia
iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
...chyba Babajaga albo inna czarownicaComeToMeBaby wrote:a wiesz, że jak pisałam ten dowcip Simba, to pomyślałam o Tobie?

ale se mówię, eeee tam, ona pewnie nie nauczycielka i pewnie nie polskiego, ino twixy się zgadzają.
mówta mi prorok
Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO czym ty rzeczesz kobieto? Czy to cos co wymyslil jakis kleropata? Nie wuen nie slyszalamReni wrote:i nie mają tej bruzdy na czole

Simbowe dzieci sa naprawde piekne. Nie pamietam czy kiedys widzialam tak ladne dzieci
nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość