35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Max po lewej
Leon po prawejczy mogę zabrać jednego? Proszę, proszę, proszę
Sabina, paszczakin, Aasiula, iwcia77, kkisia, kapturnica, Dorka1979, Arwena, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i mówiłam, że ten jeden wyższy
fiu fiu tak gładkie, nie pomarszczone, nie podrapane i nie czerwone
hm.. to na pewno nie te lalki co Bursztyn zamawiała?
fajoskie
kcem
paszczakin wrote:Nasci:
cytuje za ich mamą:
Max po lewej
Leon po prawejAasiula, Sabina, paszczakin, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, Dorka1979, Arwena, peppapig, Bozia3, Bursztyn, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:poszlam zapiac torbe do szpitala...tak na wszelki wypadek
widze, ze tu nieprzelewki i wszystko sie moze zdarzyc
A wiesz, ze na forum się szbciej rodzi?iwcia77, Aasiula, Sabina, paszczakin, moremi, kkisia, Dorka1979, Arwena, peppapig, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba sa pzesliczni
po raz pierwszy w zyciu popakalam sie na widok noworodkow
Ciekawe czy wszystkie dzieci z ivf sa takie sliczne?iwcia77, paszczakin, moremi, kkisia, malgos741, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, Arwena, Bozia3, Parka, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja czuwam jakby co. Pisz o każdej porze dnia i nocy. Bo Paszczak to w szoku po Twixach jest pewnie.
A wiesz, ze na forum się szbciej rodzi?, musialam normalnego eska ci puscic do norge zebys wlazla na forum
moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...tja...wlasnie widzialam , ze twoj whatsapp zadzialal
, musialam normalnego eska ci puscic do norge zebys wlazla na forum
hehehehangout dziala lepiej Iwciaiwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a wiesz, że jak pisałam ten dowcip Simba, to pomyślałam o Tobie?
ale se mówię, eeee tam, ona pewnie nie nauczycielka i pewnie nie polskiego, ino twixy się zgadzają.
mówta mi prorokAasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i nie mają tej bruzdy na czole
Simbowe dzieci sa naprawde piekne. Nie pamietam czy kiedys widzialam tak ladne dziecikkisia, iwcia77, Aasiula, Dorka1979, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość