35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMowie synowi swemu, ze Simba Twixy juz ma w kocyku. A on na to taki piekny usmiech strzelil i: hyyy hyyy. Znaczy, ze sie cieszy i pozdrawia ciocie Simbe and maluchy.
iwcia77, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia olej to
Zadalam pytanie jak bylam jeszcze po prochach
Do poniedzialku wytrzymam
Chlop ma ubaw ze mnie
Pyta
Czemu znowu beczysz , nie becz w poniedzialek nam wszystko powiedza , nie poddamy sie
A ja do niego
To juz przetrawilam teraz Simba urodzila twixy i dlatego becze
Chlop
Tez bedziemy mieli takie tylko jeszcze nie wiadomo czy same baby , chlopaki czy parke
I jak tu go nie kochacHeretyczka, anna maria, Aasiula, Sabina, iwcia77, moremi, Pusurek, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Arwena, Dorka1979, peppapig, kapturnica, Bozia3, paszczakin, Iwone, gosia7122, Parka, Bursztyn, SolarPolar, Mega, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A mnie sie cos zdaje ze Iwcia to urodzi w terminie i bezbolesnie:-)
ale "niech slowo cialem sie stanie"anna maria, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.iv.pl/images/98383752588251537396.jpg
to te dwa co przyniosły Twoje TwixyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:09
iwcia77, kkisia, ania.g, moremi, Pusurek, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:http://www.iv.pl/images/98383752588251537396.jpg
to te dwa co przyniosły Twoje TwixyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:16
moremi, iwcia77, Bozia3, Reni, Aasiula, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie było mnie dzień a tu takie wspaniałe wieści
Piękności Simba cudne twixy,kochane. Latałam po chałpie i wszystkim pokazywałam!
Teraz kciuki za mame i iwciei kkisie bo smutna
Za wszystkie was baBECZKI co marzycie o takich cudach.iwcia77, kkisia, Arwena, malgos741, Aasiula, Heretyczka, macduska, mama78, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, Dorka1979, kapturnica, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj strasznie chujowy dzien, po 5 latach ciężkiej pracy dowiedziałam sie ze nic nie robię... Super poprostu... Sory za jedzenie ale właśnie moje starania o dziecko sie skonczyly
-
Mega wrote:Miałam dzisiaj strasznie chujowy dzien, po 5 latach ciężkiej pracy dowiedziałam sie ze nic nie robię... Super poprostu... Sory za jedzenie ale właśnie moje starania o dziecko sie skonczyly
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny