35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle slodziaki
Dwa malenkie cuda
Tak ze wiesz Simba ja najpozniej w lutym ide po moje blizniaki
A i za mnie tez sie napijcie bo ja na antybiotyku i nie moge
A z checia za te cuda bym wypilaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:01
iwcia77, anna maria, Aasiula, Sabina, malgos741, Heretyczka, ania.g, Dorka1979, Arwena, Parka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze to ze Simba urodzila te male cuda zabilo mojego dola dzisiejszego
Teraz becze ze wzruszenia a nie ze smutku
I nabieram nadziei ze w poniedzialek dowiem sie kiedy startuje
Czy musze zrobic to histero z laparp czy tylko czekam do 16 i zaczynamy
Normalnie sie nakrecilam
Sabina, iwcia77, Aasiula, anna maria, moremi, ania.g, Arwena, peppapig, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nie
mówię o tej bruździe, którą są naznaczone dzieci z invitro
http://wyborcza.pl/1,76842,13450267,Po_wypowiedzi_ksiedza_ws__in_vitro_i__bruzd_dotykowych__.html
iwcia77 wrote:mowisz o ciemiaczku ?moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lepiej ide sie polozyc z nogami do gory, jutro na 11 kosmetyczka i wokowanie waginy, trza Adolfowi wasa przystrzyc, zeby jakos wyjsciowo wygladal jak bedzie wital sie z Ivo
kkisia, malgos741, Aasiula, Pusurek, anna maria, moremi, ania.g, Arwena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie cały dzień a tu takie wiadomości
Kkisia dobrze że wiesz co jest i dalej do przodu.
Iness tęsknimy tu za tobą
Simba ale odwinęłaś numer a niech mnie czytałam twojego posta chyba z pięć razy dopiero do mnie dotarłoŚliczności malutkie
a cioci Paszczy dziękujemy za udostępnieniekkisia, Sabina, iwcia77, Aasiula, Pusurek, anna maria, ania.g, Arwena, Dorka1979, peppapig, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:za chwile mama78 nam sie "rozpakuje"
- ale emocje, ale emocje
Ty Iwcia spokojnie poczekaj jeszcze pare godzin moze byc minute po polnocy z 31 na 1
Bo jak tak to emocjonalnie odbierasz to zaraz nam napiszesz ze na porodowke jedziesziwcia77, malgos741, Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mama trzymaj sie
oby porod byl szybki a Ty i dziec zdrowi i cali
...kichnie i po ptokach
kkisia, Aasiula, Sabina, anna maria, moremi, Arwena, Dorka1979, peppapig, mama78 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ty Iwcia spokojnie poczekaj jeszcze pare godzin moze byc minute po polnocy z 31 na 1
Bo jak tak to emocjonalnie odbierasz to zaraz nam napiszesz ze na porodowke jedziesz..dobrze ze ktos tu logicznie jeszcze mysli w tej zbiorowej euforii
Aasiula, Sabina, kkisia, anna maria, moremi, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wlasnie mi odradzila annamaria 31 i 1, bo lekarze "na bani" i mnie krzywo sfastryguja
..dobrze ze ktos tu logicznie jeszcze mysli w tej zbiorowej euforii
iwcia77, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Mama78, Iwcia nogi zaciśnięte trzymać aż do 1.01.2015 ... ładna data
Sabinka wspomagaj się bo w końcu para moja jesteśSabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, anna maria, mama78 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...tja...wlasnie widzialam , ze twoj whatsapp zadzialal
, musialam normalnego eska ci puscic do norge zebys wlazla na forum
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Mama78, Iwcia nogi zaciśnięte trzymać aż do 1.01.2015 ... ładna data
Sabinka wspomagaj się bo w końcu para moja jesteś
Malgos ale mozesz sie na mnie nie ogladac, bede Cie potem gonickkisia, Aasiula lubią tę wiadomość