35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zdecyduj się lajkujemy czy uciekamy? U nas chodu oznacza wiejemyiwcia77 wrote:baby!! chodu!!! trzeba kkisi zalajkowac posta , bo zadala pytanie profesorowi , dawac , dawac , im wiecej lajkow tym lepiej bo dostanie odpowiedz !!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:33
iwcia77, kkisia, malgos741, Aasiula, macduska, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jejku na chwilę Was zostawić....
Simba - twixy przecudne, wzruszające i widać, że im razem dobrze. Są takie czyściutkie i pachnące na odległość - i te czapeczki cudne...
Czekam na relację z utęsknieniem - co boli, co nie boli, jak tam cycki, szwy i takie tam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:34
iwcia77, kkisia, malgos741, ania.g, Arwena, Pusurek, Aasiula, gosia7122, macduska, peppapig, Bursztyn, Parka, Sabina, Dorka1979, moremi, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega co tam? gadaj
Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No właśnie Mega, nie możesz tak wrzucić nam granata i nie powiedzieć, o co chodzi!
Pusurek, Bozia3, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, malgos741, Sabina, moremi, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No właśnie. Jak teraz Simba rozdzieli Twixiaki? Przecież one tak się będą tulily i tulily...
Mówię do mojej lekarki, że to przerąbane trochę...a ona do mnie...eee tam - od kilku tygodni przychodzi młoda dziewczyna z trojaczkami - ciąża naturalna....to dopiero jazda....Aasiula, Pusurek, iwcia77, Arwena, Iwone, Reni, macduska, kkisia, peppapig, malgos741, ania.g, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Dorka1979, Mega, mysza1975, SolarPolar, kapturnica, gretka, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dziś byłam na szczepieniach - i była kobieta sama - z bliźniakami kilkutygodniowymi....ja pierdziu....dwa foteliki, dwa wrzaski, dwa kocyki, ona normalnie chuda od tego biegania koło nich....naprawdę trudne zadanie teraz przed Simbą...ale z drugiej strony jaka radocha...
Mówię do mojej lekarki, że to przerąbane trochę...a ona do mnie...eee tam - od kilku tygodni przychodzi młoda dziewczyna z trojaczkami - ciąża naturalna....to dopiero jazda....Bozia3, macduska, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Uprzejmie proszę o aktualizację Porodowki. Maks 2500gr, 47 cm ur. O 14.58, Leon 2500gr, 48cm ur. O 15.00. Cdn
Gratuluje Ci serdecznieiwcia77, Arwena, macduska, Bozia3, Aasiula, kkisia, peppapig, malgos741, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co lekarka na asymetrie? Wysmiala nas?
Kajtka obejrzała i powiedziała, że jest duża poprawa - szczególnie z przodu. Pytała, czy mniej odchyla już głowę do tyłu, ja potwierdziłam. Obróciła go na brzuch i obserwowała od drugiej strony - tam się dopatrzyła niewielkiej asymetrii. Nie do końca jest przekonana o potrzebie rehabilitacji, ponieważ - tak jak podejrzewała - to samo się wyrównuje. Powiedziała, żebyśmy poczekali jeszcze do kolejnego szczepienia - kilka tygodni - ona obstawia, że wszystko się wyrówna samo - jeśli nie - kieruje na rehabilitację.
I jej zalecenie - jak najwięcej kłaść na brzuch, żeby ćwiczył barki, dźwiganie głowy i prostował sylwetkę...macduska, Iwone, iwcia77, kkisia, gosia7122, peppapig, ania.g, Pusurek, Sabina, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość