35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega, nadrabiasz ???
Nie znikłaś???za dobrze mimz wami
iwcia77, Iwone, kkisia, macduska, moremi, Dorka1979, Sabina, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam dziś kolędę, a właściwie mój mąż i młodszy syn miał, bo ja zaspałam
Ksiądz jak nigdy zaczął chodzić od innej strony niż zwykle i był u nas ok 11, a ja dopiero co wstałam i nie zdążyłam się ubrać
W ogóle ostatnio nie wiem co się dzieje, bo śpię jak noworodek- przesypiam większość czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 00:26
kkisia, iwcia77, macduska, moremi, Arwena, Dorka1979, Sabina, Mega, Aasiula, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja miałam dziś kolendę, a właściwie mój mąż i młodszy syn miał, bo ja zaspałam
Ksiądz jak nigdy zaczął chodzić od innej strony niż zwykle i był u nas ok 11, a ja dopiero co wstałam i nie zdążyłam się ubrać
W ogóle ostatnio nie wiem co się dzieje, bo śpię jak noworodek- przesypiam większość czasu.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mialam kolende
Dobrze ze o nic nie pytal
Bo nie dosc ze 3 nazwiska to jeszcze sie do in vitro szykujemy : PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 23:53
Iwone, iwcia77, moremi, Arwena, Dorka1979, Sabina, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Mega napisz dokładniej o co chodzi - bo się martwimy, a nie wiemy o co dokładnie....może w emocjach przesadzasz i nie jest tak źle?
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega to jak nie musisz chodzic to tyle dobrze
Zaplaca a ty przez te 3 miesiace cos znajdziesz
Odpoczniesz
Zrobisz laparo i zaskoczysz
A jak sie wyrobisz przed koncem marca to na l4
Umowe ci przedluza a jak nie to zus zapaciiwcia77, moremi, Iwone, macduska, Mega, Dorka1979, Sabina, malgos741, Aasiula, Reni, Parka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Si
Wśród moich znajomych bywało, że w krótkim czasie po znalezieniu nowej pracy zachodziły w ciążę. Życzę Ci zatem, żeby to praca znalazła Ciebie. Pewnie znowu spotkasz klienta, którego omal nie zabiłaś drzwiami
Paszcza, nadal planujesz pacyfikować Adasia?
http://www.popularnie.pl/wegenn-w-krainie-czarow/
Dobranociwcia77, Iwone, Mega, kkisia, macduska, kapturnica, Sabina, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!