35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ona jest dosyć rozsądna - pamięta wszystkie swoje dzieciaki. Mojego starszego bez zarzutu prowadzi i zna od urodzenia.
Kajtka obejrzała i powiedziała, że jest duża poprawa - szczególnie z przodu. Pytała, czy mniej odchyla już głowę do tyłu, ja potwierdziłam. Obróciła go na brzuch i obserwowała od drugiej strony - tam się dopatrzyła niewielkiej asymetrii. Nie do końca jest przekonana o potrzebie rehabilitacji, ponieważ - tak jak podejrzewała - to samo się wyrównuje. Powiedziała, żebyśmy poczekali jeszcze do kolejnego szczepienia - kilka tygodni - ona obstawia, że wszystko się wyrówna samo - jeśli nie - kieruje na rehabilitację.
I jej zalecenie - jak najwięcej kłaść na brzuch, żeby ćwiczył barki, dźwiganie głowy i prostował sylwetkę...
My też byliśmy dziś u rehabilitantki. Wojtek ma małą asymetrię, ale póki co nie ćwiczymy. Pokazała nam jak go nosić i kazała trochę więcej stymulować głowkę w lewą stronę, bo on zazwyczaj śpi i obraca ją w prawo. Nam za to powiedziała, że na brzuchu raczej niewiele, bo ma dendencję do napinania się do tyłu, więc lepiej nosić go przed sobą żeby siedział jak na krzesełku i w tej pozycji zwracać uwagę żeby broda tworzyła jedną linię ze środkiem ciała. Trochę z nim poćwiczyła, zniósł to jak wszystkie zabiegi wokół siebie z godnością, i kazała przyjść na kontrolę mniej więcej za miesiąc.
Arwena, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula, kkisia, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba a ja tak czulam ze rodzisz! Chlopaki sa perfekt! Boskie!!!! Zycze Ci teraz szybkiego gojenia - bez fartucha:-), duzo mleka i full energii i cierpliwosci .
kkisia, Sabina, malgos741, Bozia3, moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek!!

Musiałam Simbiątka podglądnąć znów..Bajka jakie są śliczne..Ja Kcem też takie cudnosci!!! Normalnie sie w twixach zakochałam
SolarPolar, kkisia, Sabina, malgos741, Bozia3, moremi, Arwena, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam

Ja znowu w robocie,ale dzis przygotuja sylwka za mnie
cala rodzinka siw ruszy 
Mega
skurwysyny i tyle. Ich strata. A Ty odsapniesz i znajdziesz cos lepszego. Czasem takie trzesienie ziemi dobre, zmusza nas do zmian i dzialania. Zobaczysz, lepiej na tym wyjdziesz
a teraz sciakam Cie i tule 
Simba jak tam nasze pieszczochy po pierwszej nocy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:20
kapturnica, malgos741, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja

Zaraz zmykam do roboty ale zajrzę do was ok 19-20 na balu sylwestrowym bo w między czasie będzie ciężko bo pakowanie sprzętu i rozkładanie na sali
Dla Wszystkich Najlepszych Dziewczyn na Forum i Forumowych Bobasków:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae513d5827f.gif
Sabina, moremi, Arwena, Mega, macduska, kapturnica, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017