35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ona jest dosyć rozsądna - pamięta wszystkie swoje dzieciaki. Mojego starszego bez zarzutu prowadzi i zna od urodzenia.
Kajtka obejrzała i powiedziała, że jest duża poprawa - szczególnie z przodu. Pytała, czy mniej odchyla już głowę do tyłu, ja potwierdziłam. Obróciła go na brzuch i obserwowała od drugiej strony - tam się dopatrzyła niewielkiej asymetrii. Nie do końca jest przekonana o potrzebie rehabilitacji, ponieważ - tak jak podejrzewała - to samo się wyrównuje. Powiedziała, żebyśmy poczekali jeszcze do kolejnego szczepienia - kilka tygodni - ona obstawia, że wszystko się wyrówna samo - jeśli nie - kieruje na rehabilitację.
I jej zalecenie - jak najwięcej kłaść na brzuch, żeby ćwiczył barki, dźwiganie głowy i prostował sylwetkę...
My też byliśmy dziś u rehabilitantki. Wojtek ma małą asymetrię, ale póki co nie ćwiczymy. Pokazała nam jak go nosić i kazała trochę więcej stymulować głowkę w lewą stronę, bo on zazwyczaj śpi i obraca ją w prawo. Nam za to powiedziała, że na brzuchu raczej niewiele, bo ma dendencję do napinania się do tyłu, więc lepiej nosić go przed sobą żeby siedział jak na krzesełku i w tej pozycji zwracać uwagę żeby broda tworzyła jedną linię ze środkiem ciała. Trochę z nim poćwiczyła, zniósł to jak wszystkie zabiegi wokół siebie z godnością, i kazała przyjść na kontrolę mniej więcej za miesiąc.Arwena, moremi, Bozia3, Mega, Aasiula, kkisia, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba a ja tak czulam ze rodzisz! Chlopaki sa perfekt! Boskie!!!! Zycze Ci teraz szybkiego gojenia - bez fartucha:-), duzo mleka i full energii i cierpliwosci .
kkisia, Sabina, malgos741, Bozia3, moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek!!
Musiałam Simbiątka podglądnąć znów..Bajka jakie są śliczne..Ja Kcem też takie cudnosci!!! Normalnie sie w twixach zakochałam
SolarPolar, kkisia, Sabina, malgos741, Bozia3, moremi, Arwena, Mega, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja znowu w robocie,ale dzis przygotuja sylwka za mniecala rodzinka siw ruszy
Megaskurwysyny i tyle. Ich strata. A Ty odsapniesz i znajdziesz cos lepszego. Czasem takie trzesienie ziemi dobre, zmusza nas do zmian i dzialania. Zobaczysz, lepiej na tym wyjdziesz
a teraz sciakam Cie i tule
Simba jak tam nasze pieszczochy po pierwszej nocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:20
kapturnica, malgos741, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Zaraz zmykam do roboty ale zajrzę do was ok 19-20 na balu sylwestrowym bo w między czasie będzie ciężko bo pakowanie sprzętu i rozkładanie na sali
Dla Wszystkich Najlepszych Dziewczyn na Forum i Forumowych Bobasków:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae513d5827f.gifSabina, moremi, Arwena, Mega, macduska, kapturnica, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017