35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A tak wogóle to :
czy wakat chce sie załapac na mnie
Oto jest pytanie...
jeśli chodzi o mnie to mam coraz więcej wątpliwości czy to możliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:47
iwcia77, Mega, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja już zaklepałam sobie miejscówkę Simby!
Trzymam kciuki, żeby żadna Ci tej miejscówki nie podkradłaAasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wczoraj obaliliśmy z moim M butelkę czerwonego wina za zdrowie Simbowych twixów, no a potem rozum poszedł w kąt i trochę zaszaleliśmy. Dzis rano sie budzę i czuje mokro. Myślę @ a tu śluz płodny jakiego u siębie nie widziałam od lat
.
macduska, Aasiula, anna maria, kkisia, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Mango, Reni, Pusurek, Mega, paszczakin, SolarPolar, iwcia77, Arwena, moremi, gosia7122, ania.g, Bursztyn, Iwone, gretka, Parka, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:
To sobie machniesz następne i już!kkisia, Mega, iwcia77, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jak spedzacie dzisiejszy wieczór?
Heretyczka, kkisia, macduska, Mega, Pusurek, kapturnica, iwcia77, moremi, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja już zaklepałam sobie miejscówkę Simby!
To jest nas dwie
Nie widze innej opcji
Ide po 2 maluchy
I w poniedzialek sie juz dowiem kiedyAasiula, Heretyczka, Sabina, Bozia3, Mega, kapturnica, iwcia77, Arwena, moremi, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzie wszystkie, dzie wszystkie... w pracy!
A sylwka spedzam w domu, z mezem, bratem, bratowa i kolega. M nadzieje ze dziec szybko zasnie, ja sie napije i bedzie gitMega, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, gosia7122, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość