35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A tak wogóle to :
czy wakat chce sie załapac na mnie
Oto jest pytanie...
jeśli chodzi o mnie to mam coraz więcej wątpliwości czy to możliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 10:47
iwcia77, Mega, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
Jak tylko zajmiesz, to https://m.youtube.com/watch?v=kopbc5qcm68Reni wrote:ja już zaklepałam sobie miejscówkę Simby!
Trzymam kciuki, żeby żadna Ci tej miejscówki nie podkradła
Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wczoraj obaliliśmy z moim M butelkę czerwonego wina za zdrowie Simbowych twixów, no a potem rozum poszedł w kąt i trochę zaszaleliśmy. Dzis rano sie budzę i czuje mokro. Myślę @ a tu śluz płodny jakiego u siębie nie widziałam od lat
.
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, Mango, Reni, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, SolarPolar, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, ania.g, Bursztyn, Iwone, gretka, Parka, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:
To sobie machniesz następne i już!
nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻycze wszystkim koleżankom zajebistego sylwestra i znośnego kaca

Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Bursztyn, Iwone, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja spokojnie,w domku na sofie z moim kochanym chłopem i synem pozniej moze pojedziemy do Gdańska do centrum przywitac Nowy Rok i popatrzec na fajerwerkimacduska wrote:Jak spedzacie dzisiejszy wieczór?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja już zaklepałam sobie miejscówkę Simby!
To jest nas dwie
Nie widze innej opcji
Ide po 2 maluchy
I w poniedzialek sie juz dowiem kiedy
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzie wszystkie, dzie wszystkie... w pracy!
A sylwka spedzam w domu, z mezem, bratem, bratowa i kolega. M nadzieje ze dziec szybko zasnie, ja sie napije i bedzie git
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, gosia7122, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość