35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ofkors ze skontroluje sytuacje , ale ja dopiero zaczelam forumowy dzionek , wiec "meldowac sie" mialo znaczyc podpisanie dzisiejszej listymacduska wrote:a co już nie zajrzysz do rana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:11
kapturnica, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Także jutro laski bedziem juz swieżusio w nowym 2015 roku , z nowymi marzeniami i oczekiwaniami..
I oby ten kolejny był lepszy od mijajacego i przyniósł każdej z nas same szcześliwe chwile
Sabina, iwcia77, Arwena, gosia7122, macduska, ania.g, Bursztyn, kkisia, Iwone, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa tak spedzam Sylwestra co rokmacduska wrote:My zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRA
nie balujeny. Co sie mialam wyszalec to sie wyszelalam. Teraz wole spokoj, wygodny fotel, rozpalony kominek i meza obok
i tak mi dobrze
kapturnica, iwcia77, moremi, Arwena, gosia7122, macduska, kkisia, Aasiula, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moge go zgubic tylko zeby bylo bezbolesniekapturnica wrote:Tylko Ivo nie zgub po drodze

a tak apropo...kluje mnie nieprzyjemnie w szyjce macicy ...tak jakby ktos nozem tam dzgal...niby nie boli ale jest nieprzyjemne...i to nie sa skurcze macicy...pamietacie cos takiego?
kapturnica, Arwena, Sabina, macduska, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
moze Ivo dzga paluszkiem, zeby wylazic?

mnie kurde tez cos od czasu do czasu dzga w brzuch tak mniej wiecej od 3 dni.. mam nadzieje, ze to jest normalne, bo wczesniej nic mnie nie bolalo..
kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie pomoge bo cholera nie pamietam po tylu latachiwcia77 wrote:moge go zgubic tylko zeby bylo bezbolesnie

a tak apropo...kluje mnie nieprzyjemnie w szyjce macicy ...tak jakby ktos nozem tam dzgal...niby nie boli ale jest nieprzyjemne...i to nie sa skurcze macicy...pamietacie cos takiego?
Ale moze kłucie to poczatki rozwierania szyjuni
A na powaznie myśle ze maly jest nisko i naciska na szyjke macicy głowka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:24
moremi, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
to na pewno jego sprawka ..tylko skad on ma noz ?paszczakin wrote:moze Ivo dzga paluszkiem, zeby wylazic?

mnie kurde tez cos od czasu do czasu dzga w brzuch tak mniej wiecej od 3 dni.. mam nadzieje, ze to jest normalne, bo wczesniej nic mnie nie bolalo..
Sabina, moremi, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...kapturnica wrote:Nie pomoge bo cholera nie pamietam po tylu latach

Ale moze kłucie to poczatki rozwierania szyjuni
A na powaznie myśle ze maly jest nisko i naciska na szyjke macicy głowka
-
iwcia77 wrote:was adolfa podstrzyzony, reszta lasu dookola wykarczowana..to moge isc na sylwestra

Iwcia, powiedz slonce- ty nadal na wosk latasz? Bo ja juz coraz bardziej lustrzyca, a jakos nie moge sie przelamac, zeby w ciazy na depilacje lazic, bo jednak czlowiek sie spina przed bolem..
Nie wiem jak ja to zrobie pozniej, bo u mnie golenia przez mauza w gre nie wchodzi.. Jakas kurde akrobatyka zaawansowana..
moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja pamiętam bo podobnie dźgało mnie ale w pęcherzu a na drugi dzień o 3:30 urodziłamiwcia77 wrote:moge go zgubic tylko zeby bylo bezbolesnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:28
moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No to na bank ucisk główki ..Spokojnie to juz ostatnia prosta mały juz cieżki wiec i nacisk dużo mocniejszy...iwcia77 wrote:poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...

moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
iwcia77 wrote:poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...

Kurcze Iwcia, no jak nic Ci sie tam przygotowuje wszytko doo porodu
http://parenting.pl/portal/klucie-w-pochwie-w-ciazy
moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ja jechałam maszynka majac lusterroo miedzy nogamipaszczakin wrote:Iwcia, powiedz slonce- ty nadal na wosk latasz? Bo ja juz coraz bardziej lustrzyca, a jakos nie moge sie przelamac, zeby w ciazy na depilacje lazic, bo jednak czlowiek sie spina przed bolem..
Nie wiem jak ja to zrobie pozniej, bo u mnie golenia przez mauza w gre nie wchodzi.. Jakas kurde akrobatyka zaawansowana..
paszczakin, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-
A my idziemy do kina. Dwa filmy, w przerwie symbolicznie szampan i do domu. Włosów u fryzjera nie muszę układać, bo moja fryzura jest zawsze idealna*, buty zakładam wygodne, szaleństwa ze strojem nie ma. Kaca po tym nie miewam, jadę swoim samochodem, mąż swoim. Chowamy w parkingu podziemnym przed ewentualnymi skutkami działań imperzowiczów i fajerwerków.
A. Przyjdzie @. Pewnie w okolicach północy, bo macica mi już żyć nie daje.
* żarcik taki
kapturnica, Arwena, paszczakin, iwcia77, macduska, Bursztyn, kkisia, SolarPolar, Pusurek, Aasiula, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!