35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:a co już nie zajrzysz do rana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:11
kapturnica, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Także jutro laski bedziem juz swieżusio w nowym 2015 roku , z nowymi marzeniami i oczekiwaniami..
I oby ten kolejny był lepszy od mijajacego i przyniósł każdej z nas same szcześliwe chwileSabina, iwcia77, Arwena, gosia7122, macduska, ania.g, Bursztyn, kkisia, Iwone, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:My zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRAnie balujeny. Co sie mialam wyszalec to sie wyszelalam. Teraz wole spokoj, wygodny fotel, rozpalony kominek i meza obok
i tak mi dobrze
kapturnica, iwcia77, moremi, Arwena, gosia7122, macduska, kkisia, Aasiula, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tylko Ivo nie zgub po drodze
a tak apropo...kluje mnie nieprzyjemnie w szyjce macicy ...tak jakby ktos nozem tam dzgal...niby nie boli ale jest nieprzyjemne...i to nie sa skurcze macicy...pamietacie cos takiego?kapturnica, Arwena, Sabina, macduska, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
moze Ivo dzga paluszkiem, zeby wylazic?
mnie kurde tez cos od czasu do czasu dzga w brzuch tak mniej wiecej od 3 dni.. mam nadzieje, ze to jest normalne, bo wczesniej nic mnie nie bolalo..kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moge go zgubic tylko zeby bylo bezbolesnie
a tak apropo...kluje mnie nieprzyjemnie w szyjce macicy ...tak jakby ktos nozem tam dzgal...niby nie boli ale jest nieprzyjemne...i to nie sa skurcze macicy...pamietacie cos takiego?
Ale moze kłucie to poczatki rozwierania szyjuni
A na powaznie myśle ze maly jest nisko i naciska na szyjke macicy głowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:24
moremi, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moze Ivo dzga paluszkiem, zeby wylazic?
mnie kurde tez cos od czasu do czasu dzga w brzuch tak mniej wiecej od 3 dni.. mam nadzieje, ze to jest normalne, bo wczesniej nic mnie nie bolalo..Sabina, moremi, Bursztyn, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie pomoge bo cholera nie pamietam po tylu latach
Ale moze kłucie to poczatki rozwierania szyjuni
A na powaznie myśle ze maly jest nisko i naciska na szyjke macicy głowka -
iwcia77 wrote:was adolfa podstrzyzony, reszta lasu dookola wykarczowana..to moge isc na sylwestra
Iwcia, powiedz slonce- ty nadal na wosk latasz? Bo ja juz coraz bardziej lustrzyca, a jakos nie moge sie przelamac, zeby w ciazy na depilacje lazic, bo jednak czlowiek sie spina przed bolem..
Nie wiem jak ja to zrobie pozniej, bo u mnie golenia przez mauza w gre nie wchodzi.. Jakas kurde akrobatyka zaawansowana..moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:moge go zgubic tylko zeby bylo bezbolesnie
a tak apropo...kluje mnie nieprzyjemnie w szyjce macicy ...tak jakby ktos nozem tam dzgal...niby nie boli ale jest nieprzyjemne...i to nie sa skurcze macicy...pamietacie cos takiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:28
moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...
moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...
Kurcze Iwcia, no jak nic Ci sie tam przygotowuje wszytko doo porodu
http://parenting.pl/portal/klucie-w-pochwie-w-ciazymoremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, powiedz slonce- ty nadal na wosk latasz? Bo ja juz coraz bardziej lustrzyca, a jakos nie moge sie przelamac, zeby w ciazy na depilacje lazic, bo jednak czlowiek sie spina przed bolem..
Nie wiem jak ja to zrobie pozniej, bo u mnie golenia przez mauza w gre nie wchodzi.. Jakas kurde akrobatyka zaawansowana..paszczakin, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A my idziemy do kina. Dwa filmy, w przerwie symbolicznie szampan i do domu. Włosów u fryzjera nie muszę układać, bo moja fryzura jest zawsze idealna*, buty zakładam wygodne, szaleństwa ze strojem nie ma. Kaca po tym nie miewam, jadę swoim samochodem, mąż swoim. Chowamy w parkingu podziemnym przed ewentualnymi skutkami działań imperzowiczów i fajerwerków.
A. Przyjdzie @. Pewnie w okolicach północy, bo macica mi już żyć nie daje.
* żarcik takikapturnica, Arwena, paszczakin, iwcia77, macduska, Bursztyn, kkisia, SolarPolar, Pusurek, Aasiula, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!