35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w starym roku.
Wszystkim kobietą życzę dużo zdrowia i spełnienia marzeń.Dla Tych na końcówce szczęśliwego rozwiązania,dla mających maluchy dużo cierpliwości,dla starających zielonych kropek.Sabina, iwcia77, ania.g, macduska, Bozia3, Bursztyn, kkisia, SolarPolar, Iwone, Pusurek, Parka, Aasiula, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mogłaby sobie juz cipa pojsc na dobry rok..Nie lubie
Sabina, iwcia77, kkisia, Parka, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Iwcia, powiedz slonce- ty nadal na wosk latasz? Bo ja juz coraz bardziej lustrzyca, a jakos nie moge sie przelamac, zeby w ciazy na depilacje lazic, bo jednak czlowiek sie spina przed bolem..
Nie wiem jak ja to zrobie pozniej, bo u mnie golenia przez mauza w gre nie wchodzi.. Jakas kurde akrobatyka zaawansowana..
...nie wiem co ci radzic, bo jak maz odpada to moze jakas zaufana kolezanka...wiem ze laski z forum z lusterkiem jakos zongluja ...i jada golarka...Mega, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chodzilam na wosk wczesniej, ale sie spinam zawsze.. ja mam bikini wylaserowane ogolnie, ale odrosty juz jednak po latach jakies sa, no i reszte strzyc trzeba..
Prosic kolezanek tez raczej sobie nie wyobrazam, jakos do obcej osoby (kosmetyczki) mi bardziej po drodze.. one tak jak ginowie- widza to codziennie..
Jak sobie przypomne w jakich pozycjach mialam laserowane bikini to mi sie slabo robiiwcia77, kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, SolarPolar, Parka, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a masz whatssappa, vibera, albo hangauta?
iwcia wiesz, jak mi nie nadasz, ze jedziesz na porod to bedzie fochiwcia77, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:poza tym to sie dzieje tylko jak chodze...lub stane na nogi ..taki przeszywajacy krotki bol w cipce...
ja stawiam na rozchodzące się powoli spojenie łonoweiwcia77, Sabina, Heretyczka, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:chodzilam na wosk wczesniej, ale sie spinam zawsze.. ja mam bikini wylaserowane ogolnie, ale odrosty juz jednak po latach jakies sa, no i reszte strzyc trzeba..
Prosic kolezanek tez raczej sobie nie wyobrazam, jakos do obcej osoby (kosmetyczki) mi bardziej po drodze.. one tak jak ginowie- widza to codziennie..
Jak sobie przypomne w jakich pozycjach mialam laserowane bikini to mi sie slabo robi
no ja tu mam kosmetyczke co wlasnie takie akrobacje mi kaze odstawiac, bo zajebiscie dokladna jest..nie podaruje nawet jednemu kloskowi- zaraz leci z pesetka
no to Paszczak rady nie ma- lustereczko , golareczka i kosisz co widziszSabina, Aasiula, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...mowisz:-O...ja to czuje tak od miesiaca ale teraz coraz czesciej
..
tez tak mialas?odeszly mi wody i musialam jechac
nie mialam akcji porodowej, dostalam oxytocyne i po niej urodzilam
c nie wiem co to postep porodu czy skurcze parte
iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny