35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja szykuję się na wieczór - przyjdzie rodzinka....kroje jakieś tam sałatki itp. Starszyzna zostanie o północy pilnować Kajtka, a my wyruszymy no widokowy punkt podziwiać Kraków nocą no i postrzelać z fajerwerków....

Dla wszystkich Was Dziewczyny - realizacji swoich potrzeb, planów i marzeń - a przede wszystkim sił i cierpliwości - a potem radości z rezultatów...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, ania.g, Bursztyn, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakbym siebie widziała... Tylko u nas zamiast wina są gumy.mysza1975 wrote:
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:torebka wypucowana?

paśnik wyszorowany, merynosy się wietrzą
a swoją drogą, co tak nawiązujesz co chwilę do tej nieszczęsnej torebki ???
nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Jakbym siebie widziała... Tylko u nas zamiast wina są gumy.

Żujecie je zamiast pić wino???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:26
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRA
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, Mega, ania.g, Bursztyn, Iwone, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodpisuje sie nogami i rencamimacduska wrote:My zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRA
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciocia Paszczakowa na razie stara się nie naprzykrzac nowej mamusce..

Ale jest chyba ok, bo w wiadomościach z twixodromu uśmiechy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:54
kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, SolarPolar, Mango, Iwone, anna maria, nick nieaktualny, Reni, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i dla mnie
I dla mnie!
My może nawet zrobimy sobie dwunasta o dziesiątej, bo mogę nie dotrwac
I będę bez obuwia i bez torebki, ha!
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I dla mnie!
My może nawet zrobimy sobie dwunasta o dziesiątej, bo mogę nie dotrwac
I będę bez obuwia i bez torebki, ha!
My tam tez w tym roku tylko we troje..W tamtym był tabun gości..Niby lubie od czasu do czasu taka czerenade,ale taki luz tez jak najbardziej..Wiec siedzimy na dupie w domu .Obalimy szampana, chłopaki popuszczaja troche petard i tych hukowych czy jak to sie mowi...
I wypijemy jakiegos drina .BedeM w dresie , bez mejkapa i rozciagnietym podkoszulku mojego chUopa
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
melduje sie ostani raz w tym roku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c70b164f39a.jpg
i zycze Wam spelnienia wszystkich marzen , realizacji planow , ktorych nie udalo sie zrealizowac w 2014 roku, plodnosci i niech was nigdy nie opuszcza poczucie humoru, bliscy i przyjaciele
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, Bursztyn, Bozia3, SolarPolar, Iwone, gretka, anna maria, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny