35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja szykuję się na wieczór - przyjdzie rodzinka....kroje jakieś tam sałatki itp. Starszyzna zostanie o północy pilnować Kajtka, a my wyruszymy no widokowy punkt podziwiać Kraków nocą no i postrzelać z fajerwerków....
Dla wszystkich Was Dziewczyny - realizacji swoich potrzeb, planów i marzeń - a przede wszystkim sił i cierpliwości - a potem radości z rezultatów...Sabina, Pusurek, Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77, ania.g, Bursztyn, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:
kapturnica, iwcia77, Sabina, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:torebka wypucowana?
paśnik wyszorowany, merynosy się wietrzą
a swoją drogą, co tak nawiązujesz co chwilę do tej nieszczęsnej torebki ???Heretyczka, kapturnica, iwcia77, Sabina, Arwena, moremi, Mega, ania.g, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRA
Aasiula, Heretyczka, kkisia, paszczakin, kapturnica, iwcia77, Sabina, Arwena, moremi, gosia7122, Mega, ania.g, Bursztyn, Iwone, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:My zostajemy w domu.
Sami.
Pierworodny idzie do kolegi a do młodego przychodzi kolega.
nie macie pojęcia jak mnie cieszy fakt, że nie muszę:
-iść do fryzjera
-kombinować stroju
-prasować koszuli
-męczyć się na imprezie do rana.....itp
natomiast mogę:
-obejrzeć co mi się podoba
-spedzić wieczór w wygodnym obuwiu,lezeć do woli na kanapie
-pójsć spać kiedy mi się spodoba
UWIELBIAM TAK SPĘDZAĆ SYLWESTRAkkisia, macduska, Sabina, Arwena, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciocia Paszczakowa na razie stara się nie naprzykrzac nowej mamusce..
Ale jest chyba ok, bo w wiadomościach z twixodromu uśmiechy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 12:54
kapturnica, iwcia77, Sabina, kkisia, kkisia, moremi, Arwena, Mega, macduska, Bozia3, SolarPolar, Mango, Iwone, anna maria, Pusurek, Reni, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i dla mnie
I dla mnie!
My może nawet zrobimy sobie dwunasta o dziesiątej, bo mogę nie dotrwac
I będę bez obuwia i bez torebki, ha!
iwcia77, macduska, Sabina, kkisia, moremi, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I dla mnie!
My może nawet zrobimy sobie dwunasta o dziesiątej, bo mogę nie dotrwac
I będę bez obuwia i bez torebki, ha!
My tam tez w tym roku tylko we troje..W tamtym był tabun gości..Niby lubie od czasu do czasu taka czerenade,ale taki luz tez jak najbardziej..Wiec siedzimy na dupie w domu .Obalimy szampana, chłopaki popuszczaja troche petard i tych hukowych czy jak to sie mowi...I wypijemy jakiegos drina .BedeM w dresie , bez mejkapa i rozciagnietym podkoszulku mojego chUopa
macduska, Sabina, kkisia, Heretyczka, Arwena, Bursztyn, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melduje sie ostani raz w tym roku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c70b164f39a.jpg
i zycze Wam spelnienia wszystkich marzen , realizacji planow , ktorych nie udalo sie zrealizowac w 2014 roku, plodnosci i niech was nigdy nie opuszcza poczucie humoru, bliscy i przyjacielekapturnica, macduska, Sabina, Heretyczka, kkisia, moremi, Arwena, gosia7122, Mega, Bursztyn, Bozia3, SolarPolar, Iwone, gretka, anna maria, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny