35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry, ledwo żyje....
Tak coś czułam, ze tak bedzie, za duzo zmian było ostatnio, nowy kiero pewnie chce sie otoczyć nowymi ludźmi, których może sobie ukształtować od podstaw tak jak chce. Ale myśle ze wielkiej rewolucji nie zrobi, a i wyników nie bedzie miał takich, jakie by chciał.
A moje starania...cóż ....teraz myśle czy jest sens isc na laparo, na wypowiedzeniu nie mogę sobie pozwolić finansowo na ciąże, no chyba ze zaskoczyłam w grudniu to myśle ze bedą mi musieli wycofać wypowiedzenie
Nie wiem, zobaczymy co bedzieSabina, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Aaaaa i widziałam zdjecia Simbiatek! Jesuuu jakie cuda
Jeszcze raz gratulacje dla rodzicówmoremi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dzien dobry, ledwo żyje....
Tak coś czułam, ze tak bedzie, za duzo zmian było ostatnio, nowy kiero pewnie chce sie otoczyć nowymi ludźmi, których może sobie ukształtować od podstaw tak jak chce. Ale myśle ze wielkiej rewolucji nie zrobi, a i wyników nie bedzie miał takich, jakie by chciał.
A moje starania...cóż ....teraz myśle czy jest sens isc na laparo, na wypowiedzeniu nie mogę sobie pozwolić finansowo na ciąże, no chyba ze zaskoczyłam w grudniu to myśle ze bedą mi musieli wycofać wypowiedzenie
Nie wiem, zobaczymy co bedzie
Mega jeszcze raz
Idx na laparo, nigdy nic nie wiadomo a będziesz miała z głowy.
Mega, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dzien dobry, ledwo żyje....
Nie wiem, zobaczymy co bedzietrzymam kciuki
kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak się cieszę z małych Simbiątek Txiksiątek - ale z drugiej strony to żal mi trochę, bo Simba na bank nie będzie mieć czasu na forum - przynajmniej na początku...
Mega, kkisia, Aasiula, macduska, kapturnica, Arwena, moremi, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb95e1ab011e.jpg
dzień dobry
Iwone wrote:Ja miałam dziś kolędę, a właściwie mój mąż i młodszy syn miał, bo ja zaspałamMega, Sabina, Bozia3, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Bursztyn, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
przykro mi
mnie też wkurwili w robocie ale nie aż tak
moją pracę oceniła sucz, która jest moja kierowniczką tylko na papierze a oceniła moją pracę bez konsultacji z moją prawdziwą szefową..i nie dała mi premii świątecznej
chuj jej w dupe i kamieni kupę
wziełam dzisiaj urlop na żądanie i piszę cv ..dłużej w tym pierdolniku nie wytrzymam
Mega wrote:SiSabina, macduska, Bozia3, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Pusurek, kkisia, Heretyczka, Mega, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kochane,dziekuje ,że jesteście
Niech ten Nowy Rok
będzie czasem pokoju, miłości
oraz realizacji najskrytszych marzeń
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e68c48da77f7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:29
Mega, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, ania.g, iwcia77, kkisia, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:59
SolarPolar, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega, macduska, gosia7122, gosia7122, ania.g, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Nudy, nudy, nudy...
Idę się napić
http://i1.celebixy.pl/cdb46f9cac146f8bf3652d7751ecf87a3a33c44d/jack-gif-gif-gifmacduska, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A tak wogóle to :
Simba rodzac blizniaki zwolnila miejscówke..I sa 2wakaty po dzieciaku na głowe albo jedna twixowa..Iwcia zara tez odda swoja...
Takze laski kurde ciekawa jestem która pierwsza zajmie miejsce
Ja tam chetnie sie na jedno bym załapała.Pytanie czy wakat chce sie załapac na mnieSabina, Aasiula, Bozia3, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega, ania.g, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A tak wogóle to :
Simba rodzac blizniaki zwolnila miejscówke..I sa 2wakaty po dzieciaku na głowe albo jedna twixowa..Iwcia zara tez odda swoja...
Takze laski kurde ciekawa jestem która pierwsza zajmie miejsce
Ja tam chetnie sie na jedno bym załapała.Pytanie czy wakat chce sie załapac na mniekapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość