X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ledwo żyje....
    Tak coś czułam, ze tak bedzie, za duzo zmian było ostatnio, nowy kiero pewnie chce sie otoczyć nowymi ludźmi, których może sobie ukształtować od podstaw tak jak chce. Ale myśle ze wielkiej rewolucji nie zrobi, a i wyników nie bedzie miał takich, jakie by chciał.
    A moje starania...cóż ....teraz myśle czy jest sens isc na laparo, na wypowiedzeniu nie mogę sobie pozwolić finansowo na ciąże, no chyba ze zaskoczyłam w grudniu to myśle ze bedą mi musieli wycofać wypowiedzenie ;)
    Nie wiem, zobaczymy co bedzie

Sabina, kkisia, Arwena, Aasiula, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i widziałam zdjecia Simbiatek! Jesuuu jakie cuda <3
    Jeszcze raz gratulacje dla rodziców :)

moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama78 jak tam?

moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tak coś czułam, ze tak bedzie, za duzo zmian było ostatnio, nowy kiero pewnie chce sie otoczyć nowymi ludźmi, których może sobie ukształtować od podstaw tak jak chce. Ale myśle ze wielkiej rewolucji nie zrobi, a i wyników nie bedzie miał takich, jakie by chciał.
    A moje starania...cóż ....teraz myśle czy jest sens isc na laparo, na wypowiedzeniu nie mogę sobie pozwolić finansowo na ciąże, no chyba ze zaskoczyłam w grudniu to myśle ze bedą mi musieli wycofać wypowiedzenie ;)

Mega jeszcze raz <3
    Idx na laparo, nigdy nic nie wiadomo a będziesz miała z głowy.

Mega, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Masz czas do końca okresu wypowiedzenia. Leć na tą laparo jak najszybciej :-) trzymam kciuki :-)

kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się cieszę z małych Simbiątek Txiksiątek - ale z drugiej strony to żal mi trochę, bo Simba na bank nie będzie mieć czasu na forum - przynajmniej na początku... :(

Mega, kkisia, Aasiula, macduska, kapturnica, Arwena, moremi, iwcia77, gosia7122, Bursztyn, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry jeszcze 'z wyra :)
    Okazuje sie ze mam po wczorajszych prochach wieksze luki w pamieci niz myslalam ;)
    Chlop ma ze mnie ubaw :)

Mega, Aasiula, Sabina, Arwena, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb95e1ab011e.jpg

dzień dobry
    Iwone wrote:
    Ja miałam dziś kolędę, a właściwie mój mąż i młodszy syn miał, bo ja zaspałam :D

Mega, Sabina, Bozia3, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Bursztyn, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi
    mnie też wkurwili w robocie ale nie aż tak
    moją pracę oceniła sucz, która jest moja kierowniczką tylko na papierze a oceniła moją pracę bez konsultacji z moją prawdziwą szefową..i nie dała mi premii świątecznej
    chuj jej w dupe i kamieni kupę
    wziełam dzisiaj urlop na żądanie i piszę cv ..dłużej w tym pierdolniku nie wytrzymam
    Mega wrote:
    Si

Sabina, macduska, Bozia3, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Pusurek, kkisia, Heretyczka, Mega, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,dziekuje ,że jesteście :)
    Niech ten Nowy Rok
    będzie czasem pokoju, miłości
    oraz realizacji najskrytszych marzeń ;D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e68c48da77f7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:29

Mega, Sabina, Bozia3, kapturnica, Arwena, ania.g, iwcia77, kkisia, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s.gifz.gifc.gifz.gife.gifs.gifl.gifi.gifw.gife.gifg.gifo.gif
    n.gifo.gifw.gife.gifg.gifo.gif
    r.gifo.gifk.gifu.gif

kapturnica, ania.g, Sabina, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    70db0d17744193ae.jpg
    Szczęśliwego Nowego Roku 2015. Życzę Wam radości w sercach, zdrowia, miłości i spełnienia marzeń.

Sabina, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega, gosia7122, Bursztyn, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

860501ttd15g152v.gif
    Dzieciaczków staraczkom , szczęśliwych rozwiązań brzuchaczkom i macierzyństwa udanego mamuśkom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:59

SolarPolar, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega, macduska, gosia7122, gosia7122, ania.g, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nudy, nudy, nudy...
    Idę się napić
    http://i1.celebixy.pl/cdb46f9cac146f8bf3652d7751ecf87a3a33c44d/jack-gif-gif-gif

macduska, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nudy, nudy, nudy...
    Idę się napić
    http://i1.celebixy.pl/cdb46f9cac146f8bf3652d7751ecf87a3a33c44d/jack-gif-gif-gif

ide z Tobą

kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z Wami ;)

SolarPolar, Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na spacer a potem bede pic .

kapturnica, Bozia3, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to :
    Simba rodzac blizniaki zwolnila miejscówke..I sa 2wakaty po dzieciaku na głowe albo jedna twixowa..Iwcia zara tez odda swoja...
    Takze laski kurde ciekawa jestem która pierwsza zajmie miejsce :)
    Ja tam chetnie sie na jedno bym załapała.Pytanie czy wakat chce sie załapac na mnie :)

Sabina, Aasiula, Bozia3, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, kkisia, Mega, ania.g, Bursztyn, Iwone, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie moge :-I jeszczem w pracy, ale nadrobie wieczorem ;-)

kapturnica, Aasiula, macduska, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tak wogóle to :
    Simba rodzac blizniaki zwolnila miejscówke..I sa 2wakaty po dzieciaku na głowe albo jedna twixowa..Iwcia zara tez odda swoja...
    Takze laski kurde ciekawa jestem która pierwsza zajmie miejsce :)
    Ja tam chetnie sie na jedno bym załapała.Pytanie czy wakat chce sie załapac na mnie :)
    Ja też jestem chętna ;D

kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 6339 6340 6341 6342 6343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ