X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7657a7ecf02.jpg

czyli zamierzam w końcu zajść w ciążę czego i Wam staraczki życzę

a niestaraczkom zdrowych dzieciów

Parka, Mango, macduska, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

My spędzimy Sylwestra w domu, tyle że w górach.wlasnie czekam kiedy mój M zjedzie z nart bo on ciągle jeździ a mi i dzieciakom juz wszystko zmarzlo wiec chcemy wracać. Też już odechciewa nam się imprez sylwestrowych głównie dlatego ze wypadałoby zostać do 12,

Iwone, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula, Bursztyn, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A my idziemy do kina. Dwa filmy, w przerwie symbolicznie szampan i do domu. Włosów u fryzjera nie muszę układać, bo moja fryzura jest zawsze idealna*, buty zakładam wygodne, szaleństwa ze strojem nie ma. Kaca po tym nie miewam, jadę swoim samochodem, mąż swoim. Chowamy w parkingu podziemnym przed ewentualnymi skutkami działań imperzowiczów i fajerwerków.
    A. Przyjdzie @. Pewnie w okolicach północy, bo macica mi już żyć nie daje.

* żarcik taki ;)
    :D
    Czemu dwoma samochodami?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a masz whatssappa, vibera, albo hangauta?
    Ja mam whatsappa, bardzo jestem z niego zadowolona :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?

mua? bo ja nie wiem, o co chodzi?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiam czemu Moremi i jej mąż jadą do kina 2 samochodami. Taka zagadka sylwestrowa ;)

Mega, macduska, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy do znajomych i będziemy sobie sączyć alkohol we 4 osoby + 2 dzieci (dzieci oczywiście alkoholu nie piją ;) ) i pewnie pare minut po północy wrócimy do domu, dobrze ze to niedaleko :) bo jakoś nie mam ogromnej chęci ale małż chce...

macduska, Parka, iwcia77, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mua? bo ja nie wiem, o co chodzi?
    Prosz
    moremi wrote:
    Paszcza, nadal planujesz pacyfikować Adasia?
    http://www.popularnie.pl/wegenn-w-krainie-czarow/

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w nowym roku i ode mnie. Spełnienia marzeń, zadowolenia z facetow i dzieci oraz owocnych starań, przyjemnych ciąż i lekkich porodów dla tych, które chcą się rzucić w morze macierzyństwa.
    My pokloceni, chłop mnie wkurwia, nawet się napic na smutki nie mogę.
    Niech sie ten rok juz skończy, niby był dobry, a jednak nie do końca.

Udanego wieczoru dla wszystkich!

moremi, kkisia, Parka, Heretyczka, Sabina, Mega, kapturnica, Aasiula, Iwone, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, Arwena, macduska, malgos741, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    :D
    Czemu dwoma samochodami?
    Parka wrote:
    Też się zastanawiam czemu Moremi i jej mąż jadą do kina 2 samochodami. Taka zagadka sylwestrowa ;)
    Proste. Nie mamy garażu, a żadnego samochodu nie chcemy zostawić na pastwę tej dziczy, która zazwyczaj przewala się w tych okolicach. A mieszkamy bardzo blisko centrum.

Pusurek, kkisia, Parka, Sabina, Mega, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Iwone, macduska, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta, Kazachstan doszedł! Z baranami! Super jest!!! Dzieki Ci, o dzięki Ci! :-)

moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, Reni, Bursztyn, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, możesz rodzic, telefon na wifce, naładowany! :-D

Sabina, kapturnica, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proste. Nie mamy garażu, a żadnego samochodu nie chcemy zostawić na pastwę tej dziczy, która zazwyczaj przewala się w tych okolicach. A mieszkamy bardzo blisko centrum.
    aaa, niby proste ale nie wpadlabym na to :)

moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wszystkiego dobrego w nowym roku i ode mnie. Spełnienia marzeń, zadowolenia z facetow i dzieci oraz owocnych starań, przyjemnych ciąż i lekkich porodów dla tych, które chcą się rzucić w morze macierzyństwa.
    My pokloceni, chłop mnie wkurwia, nawet się napic na smutki nie mogę.
    Niech sie ten rok juz skończy, niby był dobry, a jednak nie do końca.

Udanego wieczoru dla wszystkich!
    napij sie, małemu daj butle
    nic mu nie bedzie, ty sie wyśpisz

Pusurek, kkisia, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?

Iwcia ja to mam od ok ... 2 miesięcy i poza bólem, nic się nie dzieje.najgorzej jest w nocy,jak wstaje taka nierozchodzona.mowilam o tym swojemu profesorowi to powiedział ze super-bedzie łatwiej przy porodzie.
    A w sumie to teraz,im bliżej porodu,tym mniej objawów,wrr. A juz bym chciała być po.

Dawno nie zagladalam (a raczej nie pisalam,bo podczytywac to Was owszem wpadalam czasem) wiec przy okazji życzę Wam wszystkim spełnienia marzen!

Ps Mama78 Ty juz rozpakowana czy tez na szpilkach siedzisz?

Edit-Mama właśnie doczytalam.super.daj znać.ja od ponad tygodnia laze z centymetrowym rozwarciem.codziennie parę km spaceru z psem po lesie i nic ani mikro skurczu i rozwoju akcji

Edit 2- Simba -są cudni.poryczalam się normalnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:56

kkisia, moremi, Sabina, Mega, SolarPolar, Aasiula, Iwone, gosia7122, caffe, Arwena, mama78, malgos741, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    napij sie, małemu daj butle
    nic mu nie bedzie, ty sie wyśpisz
    Niestety butli nie pobiera. Tylko cyc.

Iwone lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Iwcia ja to mam od ok ... 2 miesięcy i poza bólem, nic się nie dzieje.najgorzej jest w nocy,jak wstaje taka nierozchodzona.mowilam o tym swojemu profesorowi to powiedział ze super-bedzie łatwiej przy porodzie.
    A w sumie to teraz,im bliżej porodu,tym mniej objawów,wrr. A juz bym chciała być po.

Dawno nie zagladalam (a raczej nie pisalam,bo podczytywac to Was owszem wpadalam czasem) wiec przy okazji życzę Wam wszystkim spełnienia marzen!

Ps Mama78 Ty juz rozpakowana czy tez na szpilkach siedzisz?
    Mama wczoraj zaglądała i miała rozwarcie na 4 cm, więc chyba w blokach startowych była.
    Viv, ile Ci jeszcze zostało?

Pusurek, Viv78, kkisia, Arwena, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez życzę wszystkim aby ten nadchodzący rok był duzo lepszy niż ten, który mija, zdrowia, pieniędzy, miłości i spełnienia marzeń <3

Aasiula, Bursztyn, kkisia, Arwena, macduska, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mama wczoraj zaglądała i miała rozwarcie na 4 cm, więc chyba w blokach startowych była.
    Jak ja miałam 4 cm, to za 10 godzin Adaś był na świecie...

Mega, moremi, kkisia, macduska, mama78, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety butli nie pobiera. Tylko cyc.
    co znaczy nie pobiera?

Arwena lubi tę wiadomość

‹‹ 6345 6346 6347 6348 6349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ