35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7657a7ecf02.jpg
czyli zamierzam w końcu zajść w ciążę czego i Wam staraczki życzę
a niestaraczkom zdrowych dzieciów
Parka, Mango, macduska, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
My spędzimy Sylwestra w domu, tyle że w górach.wlasnie czekam kiedy mój M zjedzie z nart bo on ciągle jeździ a mi i dzieciakom juz wszystko zmarzlo wiec chcemy wracać. Też już odechciewa nam się imprez sylwestrowych głównie dlatego ze wypadałoby zostać do 12,
Iwone, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula, Bursztyn, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A my idziemy do kina. Dwa filmy, w przerwie symbolicznie szampan i do domu. Włosów u fryzjera nie muszę układać, bo moja fryzura jest zawsze idealna*, buty zakładam wygodne, szaleństwa ze strojem nie ma. Kaca po tym nie miewam, jadę swoim samochodem, mąż swoim. Chowamy w parkingu podziemnym przed ewentualnymi skutkami działań imperzowiczów i fajerwerków.
A. Przyjdzie @. Pewnie w okolicach północy, bo macica mi już żyć nie daje.
* żarcik taki
Czemu dwoma samochodami? -
My idziemy do znajomych i będziemy sobie sączyć alkohol we 4 osoby + 2 dzieci (dzieci oczywiście alkoholu nie piją
) i pewnie pare minut po północy wrócimy do domu, dobrze ze to niedaleko
bo jakoś nie mam ogromnej chęci ale małż chce...
macduska, Parka, iwcia77, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mua? bo ja nie wiem, o co chodzi?moremi wrote:Paszcza, nadal planujesz pacyfikować Adasia?
http://www.popularnie.pl/wegenn-w-krainie-czarow/-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWszystkiego dobrego w nowym roku i ode mnie. Spełnienia marzeń, zadowolenia z facetow i dzieci oraz owocnych starań, przyjemnych ciąż i lekkich porodów dla tych, które chcą się rzucić w morze macierzyństwa.
My pokloceni, chłop mnie wkurwia, nawet się napic na smutki nie mogę.
Niech sie ten rok juz skończy, niby był dobry, a jednak nie do końca.
Udanego wieczoru dla wszystkich!moremi, kkisia, Parka, Heretyczka, Sabina, Mega, kapturnica, Aasiula, Iwone, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, Arwena, macduska, malgos741, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:
Czemu dwoma samochodami?Parka wrote:Też się zastanawiam czemu Moremi i jej mąż jadą do kina 2 samochodami. Taka zagadka sylwestrowaPusurek, kkisia, Parka, Sabina, Mega, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Iwone, macduska, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Proste. Nie mamy garażu, a żadnego samochodu nie chcemy zostawić na pastwę tej dziczy, która zazwyczaj przewala się w tych okolicach. A mieszkamy bardzo blisko centrum.
moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wszystkiego dobrego w nowym roku i ode mnie. Spełnienia marzeń, zadowolenia z facetow i dzieci oraz owocnych starań, przyjemnych ciąż i lekkich porodów dla tych, które chcą się rzucić w morze macierzyństwa.
My pokloceni, chłop mnie wkurwia, nawet się napic na smutki nie mogę.
Niech sie ten rok juz skończy, niby był dobry, a jednak nie do końca.
Udanego wieczoru dla wszystkich!
nic mu nie bedzie, ty sie wyśpisz
Pusurek, kkisia, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?
Iwcia ja to mam od ok ... 2 miesięcy i poza bólem, nic się nie dzieje.najgorzej jest w nocy,jak wstaje taka nierozchodzona.mowilam o tym swojemu profesorowi to powiedział ze super-bedzie łatwiej przy porodzie.
A w sumie to teraz,im bliżej porodu,tym mniej objawów,wrr. A juz bym chciała być po.
Dawno nie zagladalam (a raczej nie pisalam,bo podczytywac to Was owszem wpadalam czasem) wiec przy okazji życzę Wam wszystkim spełnienia marzen!
Ps Mama78 Ty juz rozpakowana czy tez na szpilkach siedzisz?
Edit-Mama właśnie doczytalam.super.daj znać.ja od ponad tygodnia laze z centymetrowym rozwarciem.codziennie parę km spaceru z psem po lesie i nic ani mikro skurczu i rozwoju akcji
Edit 2- Simba -są cudni.poryczalam się normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:56
kkisia, moremi, Sabina, Mega, SolarPolar, Aasiula, Iwone, gosia7122, caffe, Arwena, mama78, malgos741, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viv78 wrote:Iwcia ja to mam od ok ... 2 miesięcy i poza bólem, nic się nie dzieje.najgorzej jest w nocy,jak wstaje taka nierozchodzona.mowilam o tym swojemu profesorowi to powiedział ze super-bedzie łatwiej przy porodzie.
A w sumie to teraz,im bliżej porodu,tym mniej objawów,wrr. A juz bym chciała być po.
Dawno nie zagladalam (a raczej nie pisalam,bo podczytywac to Was owszem wpadalam czasem) wiec przy okazji życzę Wam wszystkim spełnienia marzen!
Ps Mama78 Ty juz rozpakowana czy tez na szpilkach siedzisz?
Viv, ile Ci jeszcze zostało?Pusurek, Viv78, kkisia, Arwena, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tez życzę wszystkim aby ten nadchodzący rok był duzo lepszy niż ten, który mija, zdrowia, pieniędzy, miłości i spełnienia marzeń
Aasiula, Bursztyn, kkisia, Arwena, macduska, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny