35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moremi-troche się gubie w tych obliczeniach,wstyd się przyznać.ale skoro nawet 2 moich lekarzy ma inny pomysł na to w którym tygodniu jestem to i ja mogę mieć metlik drobny. ale obstawiam 38
moremi, kkisia, Mega, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:wez sie nie wygłupiaj, do smierci chcesz karmic? i tak mu dajesz zajebiscie długo i z poswieceniem
kapturnica, SolarPolar, Iwone, gosia7122, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie mam zagwozdkę.
Jak zakończyłam wykres ciążowy, to owu stworzył mi na jego miejsce dwa nowe
dy zapisuję obserwacje w jednym sa i w drugim, ale komentarze przez Was pisane pojawiają się tylko pod jednym... rozdwojenie jaźni czy jak?
Zgłosiłam problem, ale na razie mi nie odpisalimoremi, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie mam zagwozdkę.
Jak zakończyłam wykres ciążowy, to owu stworzył mi na jego miejsce dwa nowe
dy zapisuję obserwacje w jednym sa i w drugim, ale komentarze przez Was pisane pojawiają się tylko pod jednym... rozdwojenie jaźni czy jak?
Zgłosiłam problem, ale na razie mi nie odpisali
ZnakBedzie nowy ciążowy szybciej niz sie spodziewasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:11
moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, macduska, malgos741, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie czuje, żebym się przesadnie poświęcała. Mam mleko, to karmie. A ze nie sypiam przy tym po nocach? Matki niemowlakow chyba tak maja, nie? Nie jestem chyba jakimś wyjątkiem?
-
SolarPolar wrote:U mnie tez tak bylo!
Pusurek, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Burszta, Kazachstan doszedł! Z baranami! Super jest!!! Dzieki Ci, o dzięki Ci!
Wyslalam 18 grudnia i mialam cicha nadzieje ze dojdzie na Wigilie, ale sie nie udalo. Dobrze ze chociaz w Nowy Rok wejdziesz z nowym magnesemNa pewno bedzie przez to lepszy
moremi, Pusurek, Sabina, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:moja bratowa karmiła 2 tygodnie
dzis moja chrzesniaczka jest w gimnazjum europejskim, wybiera sie na medycyne i rzadko choruje
eeeeeeeeeeeeeee.........to karmienie piersia to niby w czym pomaga????Pusurek, gosia7122, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ewa wydaje mi się, że z dzieckiem które karmisz jesteś bardziej emocjonalnie związana. Przynajmniej tak u mnie było i jest nadal.
Iwone, moremi, kapturnica, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie pije w ogóle z butli. Nawet mojego mleka. Jak ma smoczek w buzi, to nie ssie, ma otwarty dziob i juz.
Iwone, moremi, Pusurek, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość