35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:O wygodzie i darmowym dostępie nie wspomne. A z tym spaniel? W nocy tez musiałaby wstać, żeby butle zrobić.
Poza niewyspaniem przez kilka pierwszych miesięcy, widziałam same plusy
Pusurek, kapturnica, gosia7122, kkisia, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:viv myślałam, że poszłaś sobie na dobre
to lekkiego rozpakowania Ci życzę
Bardzo dziękuje.
Aż tak daleko nie polazlam , nawet dalej ogarniam kto jest kto,pomimo zmylek ze zmiana awatarów no i nikow
Trzymam kciuki za psiaki,dzieciaki,nowe ciążę i tęskno mi czasem za WamiIwone, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia, macduska, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Pusur dalej z mężem nie rozmawiasz?
Iwone, Bursztyn, Pusurek, kapturnica, gosia7122, kkisia, macduska, Parka, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/add7a89ce3c8.jpg
Iwone, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dalej. Ciekawe co bedzie, za godzinę goście przychodzą... Pewnie będzie udawał kochającego faceta...
A jak u Ciebie?i delektuję się ciszą
Pusurek, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was
Chciałabym złożyć wszystkim najlepsze życzenia:
Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Oraz by Rok cały
Po prostu był wspaniały!
Szczęśliwego Nowego Roku 2015
Elka czyli Mala
Pusurek, Iwone, gosia7122, Bursztyn, Sabina, SolarPolar, kapturnica, moremi, kkisia, macduska, Arwena, malgos741, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie czuje, żebym się przesadnie poświęcała. Mam mleko, to karmie. A ze nie sypiam przy tym po nocach? Matki niemowlakow chyba tak maja, nie? Nie jestem chyba jakimś wyjątkiem?
Sabina, Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dalej. Ciekawe co bedzie, za godzinę goście przychodzą... Pewnie będzie udawał kochającego faceta...
A jak u Ciebie?
a moze nie bedzie udawal, tylko uzna ze juz jest wszystko ok?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ewa wydaje mi się, że z dzieckiem które karmisz jesteś bardziej emocjonalnie związana. Przynajmniej tak u mnie było i jest nadal.
normalnie bzdet roku 2014
wygrałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:38
Bursztyn, Bliska 77, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tzn? nie jestem z Tomkiem zwiazana obecnie? co za bzdet
normalnie bzdet roku 2014
wygrałaśiwcia77 lubi tę wiadomość