35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Tak Iwone pogodziliśmy się
dałam szansę jedną na milion
czyli ściemniłas sama siebie że tym razem jakims cudem okaże sie jednak przyzwoitym facetem czyli wróbel stał sie kanarkiem w noc wigilijnąSabina, Bursztyn, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:mój siedzi na górze z małym, ja na dole piekę sernik, bo jakieś smaki mnie naszły
i delektuję się ciszą
ale poprzedniej nocy spał 3 godziny to mu wolnokapturnica, Heretyczka, Iwone, malgos741, Parka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzdążyłam zrobić bułeczki drożdżowe z miesem i 150 pierogów z mięsem i szpinakiem (osobno oczywiście)
mam jeszcze ciasto na pizzę...
kogo to robota lubi???
jak to szło...hmmm
podoba mi się Bursztyna strój sylwestrowy- też bym chętnie przywdziała peniuare ale dzieci sąBursztyn, Arwena, Iwone, malgos741, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zdążyłam zrobić bułeczki drożdżowe z miesem i 150 pierogów z mięsem i szpinakiem (osobno oczywiście)
mam jeszcze ciasto na pizzę...
kogo to robota lubi???
jak to szło...hmmm
podoba mi się Bursztyna strój sylwestrowy- też bym chętnie przywdziała peniuare ale dzieci sąIwone, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja nadal w dwupaku...skurcze się wyciszyły są tylko od czasu do czasu...chociaż pojawił się wczoraj krwisty śluz, chyba czop?więc czekam sobie chociaż chciałabym żeby już się ruszyło na dobre;-)oczywiście dam znać :-)jeszcze raz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU dla wszystkich!
moremi, Iwone, malgos741, Sabina, SolarPolar, Bursztyn, kkisia, macduska, Mega, anna maria, Pusurek, gosia7122, Arwena, Viv78, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mama trzymaj się
Ja już na balu sylwestrowym( w pracy nr.2)
Macduska ale narobiłaś smakuIwone, Sabina, kapturnica, kkisia, macduska, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
A my dotarlismy ze stoku prawie zamarznieci. I moj maz wysadzil mnie z dzieciakami pod domem i pojechal znowu jezdzic, ciekawe o ktorej zamykaja wyciagi w sylwestra.
No to siadlam z dziciakami przed tv i ogladamy sylwester w dwojce - z Wroclawia.
Dziwne, ale z roku na rok przejscie ze starego roku w nowy rok jest dla mnie coraz mniej magicznemoze uzmyslawia mi uplyw lat. Ale dzieciakom nie pokazuje tego i ciesze sie jak one sa takie podekscytowane
kkisia, moremi, Mega, Sabina, anna maria, macduska, malgos741, Arwena, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie zostałam w domku, leze w łożku, w piżamie a małż z córka poszli na imprezę
Parka, kkisia, Heretyczka, anna maria, macduska, malgos741, Arwena, SolarPolar, moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wypilam sobie drieczka ,czekam za kolacyjka golony w kapuscie mniam,mniam:-)Helka spi toche z nia potanczylam przy Helenie Fischer i padla,moja siora juz od 18 nie odbiera tel.znakiem tego ze sie nachlala jak wieprz:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 21:30
macduska, malgos741, Heretyczka, kkisia, Mega, Pusurek, Sabina, Arwena, Parka, SolarPolar, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość