35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie goście na dole, ja usypiam Adasia na gorze. Mlody grzeczny jak zawsze, wytrzymał prawie 3 godziny impry, zabawa super. Chłop skacze kolo mnie i chyba ma nadzieje, ze mu się wszystko upiecze. Niedoczekanie! Jestem twierdzą. Alkatraz przy mnie to budka z hot dogami!
Sabina, Mega, anna maria, macduska, malgos741, Arwena, kkisia, Heretyczka, Parka, SolarPolar, moremi, iwcia77, Iwone, Bursztyn, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-
A ja w łożku serfuje pilotem po kanałach, wspomagam sie herbata z cytryna i sokiem malinowym
Pusur masz racje, twardziochem trza być
Wacia czym sie twoja mama tak załatwiła?Pusurek, macduska, Arwena, kkisia, Sabina, Parka, SolarPolar, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A ja w łożku serfuje pilotem po kanałach, wspomagam sie herbata z cytryna i sokiem malinowym
Pusur masz racje, twardziochem trza być
Wacia czym sie twoja mama tak załatwiła?
prawdopodobnie gołąbkiem
wypierdolę jutro jej całą lodowke, jakby kurwa nie było co jeść
zawsze musi dojadać jakieś ostatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 22:21
malgos741, Heretyczka, anna maria, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:prawdopodobnie gołąbkiem
wypierdolę jutro jej całą lodowke, jakby kurwa nie było co jeść
zawsze musi dojadać jakieś ostatki
Były kiedys takie tabletki na zatrucie, na receptę, sulfaguamidyna bodajżemacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Polar dodaj chujnia z grzybnia,...
anna maria, Mega, Heretyczka, kapturnica, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ledwo zipie. A tu jeszcze 50 minut. W TV - ze t ak powiem kolokwialnie chujnia.
anna maria, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie mały zasnął, ja też zaraz bede, nie ma jak sie wyspać, chyba sie starzeje-po chuj komu kac i cięzka głowa z braku snu? małż oczywiście trzeżwy tez sie wybiera pod kołdre
kocham spaćMega, malgos741, moremi, Dorka1979, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moze byc. Tatus na dodatek przejal atrybuty wladzy kanapowej i bombarduje mnie wiadomosciami - pressTV zaprzysiezenie prezdynenta Tunezji. Jak przezyc do 24?
Mega, SolarPolar, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość