35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to stalo sie - 2015, 44 latka.
zycze:
Aby w tym roku starajace sie zaciazyly skuteczmie!!!!!
Te ktore juz sa na porodowce lekko urodzily.
A te ktore maja juz za soba walke o baby - byly dumne ze swoich pociech - bo wszystkie wyszly piekne!Mega, malgos741, kkisia, macduska, moremi, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, Iwone, Bursztyn, Parka, Bozia3, Mala79, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
No to niech bedzie lepszy i dla nas łaskawy ten Nowy Rok
SolarPolar, malgos741, kkisia, Aasiula, Dorka1979, Iwone, Bursztyn, Parka, Mala79, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No dobra, fajerwerki we wsi umilkły, czas w kimono kolo synka. Będzie tego imprezowania.
Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez uciekam w kimono
Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj czyli to co sobie każda wymaży.kkisia, Arwena, Dorka1979, Aasiula, kapturnica, Mega, Iwone, Parka, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdrowego,Szczęśliwego i kasiastego Nowego Roku
Obfitego w ciąże,szybkie i bezbolesne porody
Na progu Nowego Roku
życzę Nam tu Wszystkim od serca,
by każda łza w oku
miała smak szczęścia,
by nadziei płomienie
nie gasły w mroku
i każde marzenie
spełniło się w Tym Roku!
Na życzeń wstążeczce,
która jest bez końca,
chcę zawiesić jeszcze
ciepły promyk słońca,
by tła błękitnego
nie zaćmiły chmury.
Wszystkiego dobrego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 01:08
malgos741, moremi, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Iwone, Bursztyn, Parka, Mala79, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Mi się udało być na imprezie ;-0
Po tym jak wam pisałam zadzwonił kolega że siedzą z innymi znajomymi w domu i ze strasznie chca nas...
Mówię mu że nie , że mama...
przyjechał, przywiózł leki na zatrucie, siedział godzinę czekając jak się sytuacja rozwinie i w końcu około 23 pojechaliśmy.
juz jesteśmy w domu- odwiezieni
W Nowym Roku życzę Wam takich przyjaciół- niezawodnych.
Mamie trochę lepiej.
Ewka- torebka ma się dobrze.
malgos741, moremi, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mega, kkisia, gretka, Iwone, Bursztyn, Parka, Bozia3, Mala79, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ją jeszcze 2 godziny i 46 minut i dopiero kończę impre i do domu.
Dorka1979, iwcia77, Mega, kkisia, Parka, Arwena, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kochane NAJLEPSZEGO!!! Zdrowia, miłości i szczęścia bo to pełny pakiet.
Forum nie doczytalam, melduje tylko ze u nas ok. Twixy ślą calusy!!!!!moremi, Dorka1979, malgos741, Aasiula, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, macduska, Bursztyn, Parka, Bozia3, Mala79, Arwena, gosia7122, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja życzę Wam tylko trzy życzenia: pierwsze najważniejsze to zdrowia, drugie to pieniędzy a trzecie to spełnienia wszystkich marzeń i pragnień Waszych.
moremi, malgos741, Aasiula, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mega, kkisia, Iwone, macduska, Bursztyn, Parka, Mala79, Arwena, gosia7122, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Yeeeeee! Najlepszego
Dostałam buziaki od Twixówmalgos741, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Simba, Mega, Pusurek, kkisia, Iwone, macduska, Parka, Mala79, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny