X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, chlopaki sa duze, nic im nie bedzie. Trzymam kciuki za szybkie wyjscie do domu! Bylas zuch, Dzejms tez! :-)

Simba, kkisia, iwcia77, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj siedzieliśmy z chłopakami do 24ej - bardzo fajny klimat panował w tej sali z wczesniakami, bo koło północy zaczęli sie schodzić rodzice z szampanami i zrobiła sie mała kameralna imprezka :) myśmy 10 minut po północy wrócili do pokoju, po drodze pielęgniarka powiedziała, ze zaraz przyjdzie zrobic mi zastrzyk przeciwbólowy wiec ja spytałam czy moge sie wcześniej napić szampana :) Ona mowi, ależ oczywiscie! Należy sie Pani, poza tym to bardzo poprawia humor :) Kogo sie nie spotkało, wszyscy życzyli sobie szczęśliwego Nowego Roku, a dzien wcześniej, każda spotkana osoba z personelu składała nam gratulacje :) Nie będę sie wiecej rozpisywać na temat obsługi, bo to drażliwy temat ;) ale doszliśmy z M do wniosku ze człowiek tutaj czuje sie jak w ośrodku wypoczynkowym. Mam nadzieje, ze za kilka miesiecy Paszczak potwierdzi moje słowa. ;)
    A moj M przeszedł samego siebie - wprawdzie mówiłam mu zeby przywiózł szampana i foie gras, ale,on tu mi wczoraj urządził prawdziwa imprezkę - przywiózł nawet świeczniki :) nie mówiąc o talerzach, serwetkach, sztuccach...Było naprawde wyjątkowo. Do tego odpalilismy Smolika z telefonu i tak posiedzielismy do 2 ej rano. Teraz czekam na niego i idziemy do naszych mordeczek.
    Jestem szczęśliwa :) Także uwaga - zarazam ciaza, szczęściem, miłością i rzygam tęcza :) <3

Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Parka, Sabina, Heretyczka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, anna maria, paszczakin, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no i znowu się popłakałam <3
    Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów :-)
    Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni ;)

Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.

Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, iwcia77, macduska, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, caffe, Arwena, gosia7122, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    1. Dzieci nie maja bruzdy - nie wiem, reklamować?
    2. Kto mi zrobi pasztet? W dniu porodu kupiłam jakies 3 kg mięsa na pasztet bo mnie naszło, w dodatku mieliśmy przecież zaplanowanego Sylwestra z Paszczakami.
    3. NIE MAM ZGAGI :)

moremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, macduska, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, Reni, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.

To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 09:32

moremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, macduska, Sabina, Parka, Aasiula, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Simba, no i znowu się popłakałam <3
    Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów :-)
    Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni ;)

Nie rycz mała nie rycz :)
    Teraz naprawde zwalnia sie sporo miejsc ciężarowych także trzymam z całej siły kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki <3

moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia i Mama - your turn! :) <3

moremi, Mega, kkisia, iwcia77, mama78, Sabina, Parka, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
    :)
    Ja tez!!!

moremi, kkisia, iwcia77, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba tez mi sie łezka w oku zakręciła :) cuda sie dzieją pani kochana <3

kkisia, moremi, Iwone, Simba, iwcia77, Sabina, Parka, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, jednak porod za granica to jak pobyt w spa. Milo, luksusowo, z usmiechnietym, dbajacym peronelem.
    Dyskusja sie pewnie nie rozpeta, juz dawno ustalilysmy, ze nie kazda lubi, jak pielegniarki sa mile. :-P
    Twiksiaki ucaluj i szczesliwemu ojcu pogratuluj!

Mega, kkisia, Iwone, Simba, iwcia77, macduska, Bursztyn, SolarPolar, Sabina, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi! <3

kkisia, moremi, iwcia77, Sabina, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry laski :)
    Moremi kciukam <3
    Simba slodkie masz cuda <3

Mega, moremi, Iwone, Simba, iwcia77, Parka, Arwena, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku
    Spelnienia Marzen
    w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
    :-*
    szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu :-)
    moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki :-)

mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)

moremi, iwcia77, Iwone, macduska, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Mala79, gosia7122, Aasiula, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Simba- tak sie wczulam w opis porodu ze sie wzruszylam ...juz jestem zwarta i gotowa i sie nie moge doczekac aby moc przytulic Ivo ...to sa chwile w zyciu dla ktorych warto zyc :)

u mnie Nowy Rok jest zagilany...rozkladam sie na dobre...ci znajomi chyba oszczedzaja na ogrzewaniu, bo tak zmarzlismy z Alojzem wczoraj, ze cos okropnego :(. Nauczeni doswiadczeniem ubralismy sie jak na sybir ..a i tak po rajtuzach nam ciagnelo...:(
    gulasz-strogonow-ratatuj alla cuzamen do kupy-ktory zawiozlam byl bardzo dobry.

moremi, Iwone, macduska, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek- <3 , zycze pieknej bety i w sumie to bylby switny poczatek roku 2015 :D

moremi, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, Arwena, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, trzymam kciuki, żebyś się jednak nie rozłożyła.
    Za to jestem pełna podziwu, że gotowanie Ci wychodzi ;)

iwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Szczesliwego Nowego Roku
    Spelnienia Marzen
    w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
    :-*
    szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu :-)
    moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki :-)

mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)
    gretka- dobrze ze jestes zaraz wstawie fotke z twoim ciastem :D

moremi, gretka, kapturnica, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Iwcia, trzymam kciuki, żebyś się jednak nie rozłożyła.
    Za to jestem pełna podziwu, że gotowanie Ci wychodzi ;)
    no sama sie dziwie po ostatnich racuchach :)

moremi, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę się nie nakręcać. W moim przypadku zachodzenie w ciążę to niestety nie wszystko. Nie skaczemy jeszcze z radości. Poczekamy, zobaczymy.

iwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tadam, wuala, oto ciasto brzoskwiniowe z przepisu Gretki. Jest ciezkie i mokre :) bardzo dobre i szybke do zrobienia :). ja bede je modyfikowac innymi owocami , bo cos czuje ze i ananasy i porzeczki moglyby byc niezle :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e8ed2565dc.jpg

gretka, moremi, Iwone, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Mala79, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 6354 6355 6356 6357 6358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ