35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj siedzieliśmy z chłopakami do 24ej - bardzo fajny klimat panował w tej sali z wczesniakami, bo koło północy zaczęli sie schodzić rodzice z szampanami i zrobiła sie mała kameralna imprezka
myśmy 10 minut po północy wrócili do pokoju, po drodze pielęgniarka powiedziała, ze zaraz przyjdzie zrobic mi zastrzyk przeciwbólowy wiec ja spytałam czy moge sie wcześniej napić szampana
Ona mowi, ależ oczywiscie! Należy sie Pani, poza tym to bardzo poprawia humor
Kogo sie nie spotkało, wszyscy życzyli sobie szczęśliwego Nowego Roku, a dzien wcześniej, każda spotkana osoba z personelu składała nam gratulacje
Nie będę sie wiecej rozpisywać na temat obsługi, bo to drażliwy temat
ale doszliśmy z M do wniosku ze człowiek tutaj czuje sie jak w ośrodku wypoczynkowym. Mam nadzieje, ze za kilka miesiecy Paszczak potwierdzi moje słowa.
A moj M przeszedł samego siebie - wprawdzie mówiłam mu zeby przywiózł szampana i foie gras, ale,on tu mi wczoraj urządził prawdziwa imprezkę - przywiózł nawet świecznikinie mówiąc o talerzach, serwetkach, sztuccach...Było naprawde wyjątkowo. Do tego odpalilismy Smolika z telefonu i tak posiedzielismy do 2 ej rano. Teraz czekam na niego i idziemy do naszych mordeczek.
Jestem szczęśliwaTakże uwaga - zarazam ciaza, szczęściem, miłością i rzygam tęcza
Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Parka, Sabina, Heretyczka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, anna maria, paszczakin, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba, no i znowu się popłakałam
Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów
Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni
Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, iwcia77, macduska, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, caffe, Arwena, gosia7122, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aha
1. Dzieci nie maja bruzdy - nie wiem, reklamować?
2. Kto mi zrobi pasztet? W dniu porodu kupiłam jakies 3 kg mięsa na pasztet bo mnie naszło, w dodatku mieliśmy przecież zaplanowanego Sylwestra z Paszczakami.
3. NIE MAM ZGAGImoremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, macduska, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, Reni, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.
To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 09:32
moremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, macduska, Sabina, Parka, Aasiula, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Simba, no i znowu się popłakałam
Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów
Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni
Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.
Teraz naprawde zwalnia sie sporo miejsc ciężarowych także trzymam z całej siły kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczkimoremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
moremi, kkisia, iwcia77, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba tez mi sie łezka w oku zakręciła
cuda sie dzieją pani kochana
kkisia, moremi, Iwone, Simba, iwcia77, Sabina, Parka, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba, jednak porod za granica to jak pobyt w spa. Milo, luksusowo, z usmiechnietym, dbajacym peronelem.
Dyskusja sie pewnie nie rozpeta, juz dawno ustalilysmy, ze nie kazda lubi, jak pielegniarki sa mile.
Twiksiaki ucaluj i szczesliwemu ojcu pogratuluj!
Mega, kkisia, Iwone, Simba, iwcia77, macduska, Bursztyn, SolarPolar, Sabina, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwego Nowego Roku
Spelnienia Marzen
w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
:-*
szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu
moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki
mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)
moremi, iwcia77, Iwone, macduska, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Mala79, gosia7122, Aasiula, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość
gretka -
Hej dziewczynki
Simba- tak sie wczulam w opis porodu ze sie wzruszylam ...juz jestem zwarta i gotowa i sie nie moge doczekac aby moc przytulic Ivo ...to sa chwile w zyciu dla ktorych warto zyc
u mnie Nowy Rok jest zagilany...rozkladam sie na dobre...ci znajomi chyba oszczedzaja na ogrzewaniu, bo tak zmarzlismy z Alojzem wczoraj, ze cos okropnego. Nauczeni doswiadczeniem ubralismy sie jak na sybir ..a i tak po rajtuzach nam ciagnelo...
gulasz-strogonow-ratatuj alla cuzamen do kupy-ktory zawiozlam byl bardzo dobry.moremi, Iwone, macduska, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
Iwcia, trzymam kciuki, żebyś się jednak nie rozłożyła.
Za to jestem pełna podziwu, że gotowanie Ci wychodziiwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:Szczesliwego Nowego Roku
Spelnienia Marzen
w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
:-*
szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu
moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki
mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)moremi, gretka, kapturnica, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Proszę się nie nakręcać. W moim przypadku zachodzenie w ciążę to niestety nie wszystko. Nie skaczemy jeszcze z radości. Poczekamy, zobaczymy.
iwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tadam, wuala, oto ciasto brzoskwiniowe z przepisu Gretki. Jest ciezkie i mokre
bardzo dobre i szybke do zrobienia
. ja bede je modyfikowac innymi owocami , bo cos czuje ze i ananasy i porzeczki moglyby byc niezle
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e8ed2565dc.jpggretka, moremi, Iwone, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Mala79, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, Simba, peppapig lubią tę wiadomość