X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, chlopaki sa duze, nic im nie bedzie. Trzymam kciuki za szybkie wyjscie do domu! Bylas zuch, Dzejms tez! :-)

Simba, kkisia, iwcia77, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj siedzieliśmy z chłopakami do 24ej - bardzo fajny klimat panował w tej sali z wczesniakami, bo koło północy zaczęli sie schodzić rodzice z szampanami i zrobiła sie mała kameralna imprezka :) myśmy 10 minut po północy wrócili do pokoju, po drodze pielęgniarka powiedziała, ze zaraz przyjdzie zrobic mi zastrzyk przeciwbólowy wiec ja spytałam czy moge sie wcześniej napić szampana :) Ona mowi, ależ oczywiscie! Należy sie Pani, poza tym to bardzo poprawia humor :) Kogo sie nie spotkało, wszyscy życzyli sobie szczęśliwego Nowego Roku, a dzien wcześniej, każda spotkana osoba z personelu składała nam gratulacje :) Nie będę sie wiecej rozpisywać na temat obsługi, bo to drażliwy temat ;) ale doszliśmy z M do wniosku ze człowiek tutaj czuje sie jak w ośrodku wypoczynkowym. Mam nadzieje, ze za kilka miesiecy Paszczak potwierdzi moje słowa. ;)
    A moj M przeszedł samego siebie - wprawdzie mówiłam mu zeby przywiózł szampana i foie gras, ale,on tu mi wczoraj urządził prawdziwa imprezkę - przywiózł nawet świeczniki :) nie mówiąc o talerzach, serwetkach, sztuccach...Było naprawde wyjątkowo. Do tego odpalilismy Smolika z telefonu i tak posiedzielismy do 2 ej rano. Teraz czekam na niego i idziemy do naszych mordeczek.
    Jestem szczęśliwa :) Także uwaga - zarazam ciaza, szczęściem, miłością i rzygam tęcza :) <3

Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Parka, Sabina, Heretyczka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, anna maria, paszczakin, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no i znowu się popłakałam <3
    Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów :-)
    Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni ;)

Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.

Simba, kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, iwcia77, macduska, Bursztyn, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, caffe, Arwena, gosia7122, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    1. Dzieci nie maja bruzdy - nie wiem, reklamować?
    2. Kto mi zrobi pasztet? W dniu porodu kupiłam jakies 3 kg mięsa na pasztet bo mnie naszło, w dodatku mieliśmy przecież zaplanowanego Sylwestra z Paszczakami.
    3. NIE MAM ZGAGI :)

moremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, Iwone, iwcia77, macduska, mama78, SolarPolar, Sabina, Parka, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, Reni, Bozia3, Dorka1979, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Tak Kapta, testowałam, ale sama nie wiem czy mi coś na oczy nie padło i czy jest tam cień, czy go nie ma. Jutro po pracy lecę na betę o ile @ nie będzie.

To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 09:32

moremi, Mega, Pusurek, kkisia, gretka, macduska, Sabina, Parka, Aasiula, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Simba, no i znowu się popłakałam <3
    Tak jak piszą dziewczyny - chłopaki się wygrzeją i zaraz wyskoczą z tych inkubatorów :-)
    Trzymam kciuki za szybkie ruszenie mleczarni ;)

Nie rycz mała nie rycz :)
    Teraz naprawde zwalnia sie sporo miejsc ciężarowych także trzymam z całej siły kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki <3

moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, ComeToMeBaby, ania.g, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia i Mama - your turn! :) <3

moremi, Mega, kkisia, iwcia77, mama78, Sabina, Parka, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja zaciskam mocno kciukasy żeby ten cień okazał sie piękną betą
    :)
    Ja tez!!!

moremi, kkisia, iwcia77, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba tez mi sie łezka w oku zakręciła :) cuda sie dzieją pani kochana <3

kkisia, moremi, Iwone, Simba, iwcia77, Sabina, Parka, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, jednak porod za granica to jak pobyt w spa. Milo, luksusowo, z usmiechnietym, dbajacym peronelem.
    Dyskusja sie pewnie nie rozpeta, juz dawno ustalilysmy, ze nie kazda lubi, jak pielegniarki sa mile. :-P
    Twiksiaki ucaluj i szczesliwemu ojcu pogratuluj!

Mega, kkisia, Iwone, Simba, iwcia77, macduska, Bursztyn, SolarPolar, Sabina, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi! <3

kkisia, moremi, iwcia77, Sabina, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry laski :)
    Moremi kciukam <3
    Simba slodkie masz cuda <3

Mega, moremi, Iwone, Simba, iwcia77, Parka, Arwena, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku
    Spelnienia Marzen
    w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
    :-*
    szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu :-)
    moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki :-)

mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)

moremi, iwcia77, Iwone, macduska, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Mala79, gosia7122, Aasiula, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Simba- tak sie wczulam w opis porodu ze sie wzruszylam ...juz jestem zwarta i gotowa i sie nie moge doczekac aby moc przytulic Ivo ...to sa chwile w zyciu dla ktorych warto zyc :)

u mnie Nowy Rok jest zagilany...rozkladam sie na dobre...ci znajomi chyba oszczedzaja na ogrzewaniu, bo tak zmarzlismy z Alojzem wczoraj, ze cos okropnego :(. Nauczeni doswiadczeniem ubralismy sie jak na sybir ..a i tak po rajtuzach nam ciagnelo...:(
    gulasz-strogonow-ratatuj alla cuzamen do kupy-ktory zawiozlam byl bardzo dobry.

moremi, Iwone, macduska, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek- <3 , zycze pieknej bety i w sumie to bylby switny poczatek roku 2015 :D

moremi, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, Arwena, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, trzymam kciuki, żebyś się jednak nie rozłożyła.
    Za to jestem pełna podziwu, że gotowanie Ci wychodzi ;)

iwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, Mega, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Szczesliwego Nowego Roku
    Spelnienia Marzen
    w przypadku Ovufriendek- wykonania planu dzieciowego( w koncu te wsie info i pomiary i metody zobowiazuja)
    :-*
    szczesliwie sie juz chyba zaczal- Simba gratulacje i sil przede wszystkim przy ogarnianiu duetu :-)
    moremi -to sie nazywa poczatek roku- trzymam kciuki :-)

mam nadzieje ze bede w tym roku ryczec tylko z takich powodow ( nawet teraz mi kapie na klawisze)
    gretka- dobrze ze jestes zaraz wstawie fotke z twoim ciastem :D

moremi, gretka, kapturnica, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Iwcia, trzymam kciuki, żebyś się jednak nie rozłożyła.
    Za to jestem pełna podziwu, że gotowanie Ci wychodzi ;)
    no sama sie dziwie po ostatnich racuchach :)

moremi, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę się nie nakręcać. W moim przypadku zachodzenie w ciążę to niestety nie wszystko. Nie skaczemy jeszcze z radości. Poczekamy, zobaczymy.

iwcia77, Iwone, gretka, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Arwena, Aasiula, Bozia3, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tadam, wuala, oto ciasto brzoskwiniowe z przepisu Gretki. Jest ciezkie i mokre :) bardzo dobre i szybke do zrobienia :). ja bede je modyfikowac innymi owocami , bo cos czuje ze i ananasy i porzeczki moglyby byc niezle :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e8ed2565dc.jpg

gretka, moremi, Iwone, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Pusurek, Sabina, Parka, Mega, Mala79, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, Simba, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 6354 6355 6356 6357 6358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ