35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Simba, taki magiczny spokój promieniuje z Twoich opisów przyjscia twixow na świat.Bardzo mądrze robisz podając dzieciom siarę i świetnie, że masz tam takie wsparcie w stymulacji laktacji. Pomozesz tym samym maluszkom w szybszym dojsciu "do siebie". Życzę Wam zdrowka
Moremi, trzymam & za betę i za ciąg dalszy ...
Mój M pojechał na narty, a ja z dziecmi mamy swiety spokoj - wylegujemy sie jeszcze w lozku i ogladamy tva koncert noworoczny z Wiednia obowiązkowy.
iwcia77, moremi, SolarPolar, Bursztyn, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, Mala79, Arwena, gosia7122, Aasiula, macduska, Sabina, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mama78 , viv78 odezwiecie sie jak urodzicie? bo nie chce tak bez kolejki sie wpychac
Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa nadal nie rozpakowana :-(naprawdę mam już dość chodzenia z ciągłym jakimś tam bólem!mogłaby się już zdecydować wyjść do mamusi;-)pozdrawiam w Nowym Roku
Parka, SolarPolar, kkisia, Iwone, Mega, moremi, Arwena, gosia7122, Aasiula, macduska, Sabina, anna maria, peppapig, iwcia77, Dorka1979, Viv78, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Bardzo dzien dobry w 2015
U mnie sie dobrze zaczal, mam nadzieje ze u Was tezMaz robi sniadanie, Leon mu pomaga
Iwcia, dobrze ze jeszcze jestes w dwupaku
Pusur, Iwona- topory wojenne zakopane?
Macduska, jak mama sie czuje?
Simba, buziaki dla chlopakow, przyznam ze tez sie wzruszylam czytajac opowiesc sylwestrowo-Twixowa
Do sypialni zabrałam młodszego syna, a m spał w jego pokoju.
Piję już którąś kawkę w łóżku
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:U mnie nadal bez zmian. Jak mój mąż schodzi na dół to ja idę na górę, jak on wchodzi na górę, to ja idę na dół
Do sypialni zabrałam młodszego syna, a m spał w jego pokoju.
Piję już którąś kawkę w łóżkuMega, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:aha
czyli ściemniłas sama siebie że tym razem jakims cudem okaże sie jednak przyzwoitym facetem czyli wróbel stał sie kanarkiem w noc wigilijną
Kazdy podchodzi do tego inaczej a co myslalas, ze Go ot tak sobie od razu zleje...
Tak sie nie da, ja tak nie potrafie....
moremi, Parka, kkisia, macduska, kapturnica, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Widze ze dziewczyny sie zawzięły na swoich facetów....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 12:30
Parka, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Widze ze dziewczyny sie zawzięły na swoich facetów....
Jak to dobrze, ze ja mam swojego meze daleko - pierwszy raz i bez klotni!
Moj 9- latek poszedl wczoraj na imprezke o 19 i do tej pory nie wrocil. Ma sie dobrze ale nie mysli o powrocie dom domu:-( to juz odcina sie od mamusi? Buuuu.Mega, moremi, Parka, gretka, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kazdy podchodzi do tego inaczej a co myslalas, ze Go ot tak sobie od razu zleje...
Tak sie nie da, ja tak nie potrafie....
no własnie, jedna z drugą nie potrafi drania zostawic a potem niebieskie linie czy karty...Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:I tak przez caly rok bedzie:-)
Jak to dobrze, ze ja mam swojego meze daleko - pierwszy raz i bez klotni!
Moj 9- latek poszedl wczoraj na imprezke o 19 i do tej pory nie wrocil. Ma sie dobrze ale nie mysli o powrocie dom domu:-( to juz odcina sie od mamusi? Buuuu.Mega, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość