X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w Nowym Roku
    Bursztyn, odnośnie dzieciaczków, myślę tak samo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:30

Sabina, kapturnica, anna maria, Parka, Bursztyn, gosia7122, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Maja sie nie udziala u nas. Nie takie byly kryteria dostapienia zaszczytu bycia na Porodowce?
    Nie wiem. Tam nie ma wpisanych zasad przyjęcia na listę. Może kiedyś gdzieś o tym pisałaś, ale nie pamiętam.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym Roku :)
    Ja tez uważam jak Bursztyn w kwestii list !

moremi trzymam kciuki za betę &&&

i oglądam jak Parka Koncert z Wiednia ,teraz marsz Radeckiego graja ,uwielbiam :D

moremi, kapturnica, anna maria, Pusurek, Iwone, Parka, Bliska 77, Bursztyn, gosia7122, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole, to jestem za zrobieniem czystki na Porodowce i Liscie starajacych sie, umiescilabym w pierwszym poscie kryteria, ze tylko dla udzielajacych sie, reszta niczemu nie sluzy i tylko wprowadza zamieszanie.
    Na Porodowce jest w miare aktualnie. Ostatnio pojawila sie na forum mama i viv, i zdaly relacje co u nich. Nie wiem, jak Mandragora, wie ktoras co u niej?

Arwena, kapturnica, Parka, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Viv78, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry w Nowym Roku

ooo to Helenka ma dokladnie pol roku? super :-)

Sabina, anna maria, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek trzymam za Was kciuki :)
    Kurcze jak ostatnio zaszłaś, to ja po prostu wiedziałam, że będę następna ;) Zimą też tak było - też zobaczyłam 2 krechy miesiąc po Tobie ;)
    Szkoda, że tym razem - bo wierzę, że teraz wszystko szczęśliwie się Wam ułoży - nie dotrzymam Ci kroku :)
    Ale to nic, będę Cię gonić ;)

gretka, moremi, Arwena, kapturnica, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole, to jestem za zrobieniem czystki na Porodowce i Liscie starajacych sie, umiescilabym w pierwszym poscie kryteria, ze tylko dla udzielajacych sie, reszta niczemu nie sluzy i tylko wprowadza zamieszanie.

Popieram Burszte obiema rękami 8)

Dziewczyny na nowy rok trza troche chłopakom odpuścic .Bo z nimi czasem źle ale bez nich jeszcze gorzej... My też czasem załazimy im za skóre.Kompromis musi być inaczej sie zamęczycie.Mam nadzieje ,że wsio się ułoży po Waszej myśli.

Parka skoro wczoraj miała byc to może już nie przyjdzie???

moremi, Sabina, Arwena, Parka, Bliska 77, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kurcze jak ostatnio zaszłaś, to ja po prostu wiedziałam, że będę następna ;) Zimą też tak było - też zobaczyłam 2 krechy miesiąc po Tobie ;)
    Szkoda, że tym razem - bo wierzę, że teraz wszystko szczęśliwie się Wam ułoży - nie dotrzymam Ci kroku :)

no i tego sie trzymajmy- w zeszlym roku tez bylo owocnie o tej porze :-)

moremi, Sabina, Arwena, anna maria, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I tego sie trzymamy .Każdej się wreszcie uda =D
    edit-Sabbcia sorki za dociekliwosc jesli nie chcesz nie odpowiadaj.To Twoje drugie poronienie?Bo piszesz ze zimąteż tak było...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:40

Sabina, anna maria, Parka, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:

i oglądam jak Parka Koncert z Wiednia ,teraz marsz Radeckiego graja ,uwielbiam :D
    Kurde, przegapilam!! Kiedy sie konczy?

Arwena, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem szczerze, że wiem, że muszę odczekać, ale jak mi się dłuuuuży.... :( Mam szereg postanowień na ten okres, wiem, że taki luz będzie dla nas dobry, ale kurwa mać, no ;)

kapturnica, Parka, moremi, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Co za problem zrobić jak ja zrobiłam. Wpisuję wszystkich którzy chcą, ale oddzieliłam nasze forum od reszty. Jak któraś zacznie się udzielać na forum, to ją do nas dopiszę.

anna maria, Arwena, Parka, Bozia3, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pol roku ,ale ten czas leci
    gretka wrote:
    ooo to Helenka ma dokladnie pol roku? super :-)

Sabina, gretka, Parka, moremi, Bliska 77, SolarPolar, gosia7122, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    edit-Sabbcia sorki za dociekliwosc jesli nie chcesz nie odpowiadaj.To Twoje drugie poronienie?Bo piszesz ze zimąteż tak było...
    Żadna tajemnica ;)

Testy były pozytywne, w 35 dniu cyklu zalała mnie krew. Jak pojechałam do gin, to powiedziała, że endometrium jest już bardzo przerośnięte, w macicy nic nie ma, kazała zrobić bete - była już 0.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusurku właśnie się skończył ale jest powtórka dzisiaj o 23:45 na TVP 2 :)

wogóle to się dowoedziałam teraz z tv ze bilety na koncert sa losowane i kosztuja 30 - 1000 euro w zaleznosci od miejsca :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:48

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Pusurku właśnie się skończył ale jest powtórka dzisiaj o 23:45 na TVP 2 :0
    Moze sobie obejrze! :-)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko ze na dluzsza mete tak sie nie da, dzieci tez niestety wyczuwaja...
    Starszy chciał nas już wczoraj godzić, młodszy nic nie zauważył. Przynajmniej na razie.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Koncert z Wiednia Bedzie jeszcze wieczorem, o 23:45 na tvp2

Pusurek, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Żadna tajemnica ;)

Testy były pozytywne, w 35 dniu cyklu zalała mnie krew. Jak pojechałam do gin, to powiedziała, że endometrium jest już bardzo przerośnięte, w macicy nic nie ma, kazała zrobić bete - była już 0.
    Czyli wychodzi ,że była biochemiczna wtedy..Ehh to też masz troche przejśc za sobą.Teraz musi byc juz tylko lepiej.Kiedy wracacie do starań??Po @??? Moja kumpela z monitoringu cyklu po zabiegu dostała tylko jedną @ i za chwile rodzi..Często szybko po poronieniu sie zachodzi bo org ma jeszcze burze hormonów.

Sabina, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na Porodowce jest w miare aktualnie. Ostatnio pojawila sie na forum mama i viv, i zdaly relacje co u nich. Nie wiem, jak Mandragora, wie ktoras co u niej?

Małgosia ma z nią kontakt chyba. Mandragora wpadła tu przed świętami - wyglądało, że wszystko w porządku.

Arwena, Pusurek, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 6358 6359 6360 6361 6362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ