35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Maja sie nie udziala u nas. Nie takie byly kryteria dostapienia zaszczytu bycia na Porodowce?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam w nowym Roku
Ja tez uważam jak Bursztyn w kwestii list !
moremi trzymam kciuki za betę &&&
i oglądam jak Parka Koncert z Wiednia ,teraz marsz Radeckiego graja ,uwielbiammoremi, kapturnica, anna maria, Pusurek, Iwone, Parka, Bliska 77, Bursztyn, gosia7122, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A tak w ogole, to jestem za zrobieniem czystki na Porodowce i Liscie starajacych sie, umiescilabym w pierwszym poscie kryteria, ze tylko dla udzielajacych sie, reszta niczemu nie sluzy i tylko wprowadza zamieszanie.
Arwena, kapturnica, Parka, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Viv78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek trzymam za Was kciuki
Kurcze jak ostatnio zaszłaś, to ja po prostu wiedziałam, że będę następnaZimą też tak było - też zobaczyłam 2 krechy miesiąc po Tobie
Szkoda, że tym razem - bo wierzę, że teraz wszystko szczęśliwie się Wam ułoży - nie dotrzymam Ci kroku
Ale to nic, będę Cię gonićgretka, moremi, Arwena, kapturnica, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A tak w ogole, to jestem za zrobieniem czystki na Porodowce i Liscie starajacych sie, umiescilabym w pierwszym poscie kryteria, ze tylko dla udzielajacych sie, reszta niczemu nie sluzy i tylko wprowadza zamieszanie.
Popieram Burszte obiema rękami
Dziewczyny na nowy rok trza troche chłopakom odpuścic .Bo z nimi czasem źle ale bez nich jeszcze gorzej... My też czasem załazimy im za skóre.Kompromis musi być inaczej sie zamęczycie.Mam nadzieje ,że wsio się ułoży po Waszej myśli.
Parka skoro wczoraj miała byc to może już nie przyjdzie???moremi, Sabina, Arwena, Parka, Bliska 77, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Morek trzymam za Was kciuki
Kurcze jak ostatnio zaszłaś, to ja po prostu wiedziałam, że będę następnaZimą też tak było - też zobaczyłam 2 krechy miesiąc po Tobie
Szkoda, że tym razem - bo wierzę, że teraz wszystko szczęśliwie się Wam ułoży - nie dotrzymam Ci kroku
Ale to nic, będę Cię gonić
no i tego sie trzymajmy- w zeszlym roku tez bylo owocnie o tej porzemoremi, Sabina, Arwena, anna maria, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:Morek trzymam za Was kciuki
Ale to nic, będę Cię gonić
edit-Sabbcia sorki za dociekliwosc jesli nie chcesz nie odpowiadaj.To Twoje drugie poronienie?Bo piszesz ze zimąteż tak było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:40
Sabina, anna maria, Parka, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I tego sie trzymamy .Każdej się wreszcie uda
Mam szereg postanowień na ten okres, wiem, że taki luz będzie dla nas dobry, ale kurwa mać, no
kapturnica, Parka, moremi, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Co za problem zrobić jak ja zrobiłam. Wpisuję wszystkich którzy chcą, ale oddzieliłam nasze forum od reszty. Jak któraś zacznie się udzielać na forum, to ją do nas dopiszę.anna maria, Arwena, Parka, Bozia3, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I tego sie trzymamy .Każdej się wreszcie uda
edit-Sabbcia sorki za dociekliwosc jesli nie chcesz nie odpowiadaj.To Twoje drugie poronienie?Bo piszesz ze zimąteż tak było...
Testy były pozytywne, w 35 dniu cyklu zalała mnie krew. Jak pojechałam do gin, to powiedziała, że endometrium jest już bardzo przerośnięte, w macicy nic nie ma, kazała zrobić bete - była już 0.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kurde, przegapilam!! Kiedy sie konczy?
wogóle to się dowoedziałam teraz z tv ze bilety na koncert sa losowane i kosztuja 30 - 1000 euro w zaleznosci od miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:48
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Żadna tajemnica
Testy były pozytywne, w 35 dniu cyklu zalała mnie krew. Jak pojechałam do gin, to powiedziała, że endometrium jest już bardzo przerośnięte, w macicy nic nie ma, kazała zrobić bete - była już 0.Sabina, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Na Porodowce jest w miare aktualnie. Ostatnio pojawila sie na forum mama i viv, i zdaly relacje co u nich. Nie wiem, jak Mandragora, wie ktoras co u niej?
Małgosia ma z nią kontakt chyba. Mandragora wpadła tu przed świętami - wyglądało, że wszystko w porządku.Arwena, Pusurek, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość