35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Żadna tajemnica
Testy były pozytywne, w 35 dniu cyklu zalała mnie krew. Jak pojechałam do gin, to powiedziała, że endometrium jest już bardzo przerośnięte, w macicy nic nie ma, kazała zrobić bete - była już 0.
Ile kazali Wam czekać? Teraz jeżeli tylko psychicznie jesteś gotowa, to czeka się do pierwszej @ po zabiegu.Sabina, kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Pusur, porodówka jest ok
I jestem za tym, co napisał Bursztynek, by na samej górze były jasne zasady wpisania. Żeby nikt nie miał wątpliwości, że to jest tylko dla tych udzielających się na forum 35+.Sabina, kapturnica, Bliska 77, Parka, Bursztyn, Pusurek, Aasiula, kkisia, iwcia77, anna maria, macduska, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wracając jeszcze do list, szkoda że na porodówce nie ma wszystkich dziewczyn, które urodziły na forum. One nadal się czasami pojawiają, a fajnie byłoby wiedzieć ile mamy forumowych dzieciaczków.
Na liście na ma Megan8, Angela, Kary, MonaT, Iwki76, Kajaoli, 40 i wiele, wiele innychArwena, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czyli możesz mieć podobnie jak ja poronienia nawykowe.
Ile kazali Wam czekać? Teraz jeżeli tylko psychicznie jesteś gotowa, to czeka się do pierwszej @ po zabiegu.
A Tobie kazali czekac po zabiegu ze starankami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 15:06
-
Sabina wrote:Jak gadalam z ginka ptzed zabiegiem powiedziala zebym sie wstrzymala ok 3 miesice. Polozna ze szpitala zyczyla zebym wrocila do nich rozic za poltora roku, zebym sie nie spieszyla z ponownymi staraniami. Wiec juz nie wiem.
A Tobie kazali czekac po zabiegu ze starankami?kapturnica, Bliska 77, Sabina, gretka, Aasiula, kkisia, iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mi trzech lekarzy powiedziało, że nie mam na co czekać. Po @ startowaliśmy ponownie.
Bliska 77, Sabina, moremi, gretka, Aasiula, kkisia, iwcia77, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A nie. Simba figuruje na liście tych, które już urodziły i na liście oczekujących na poród
I jestem za tym, co napisał Bursztynek, by na samej górze były jasne zasady wpisania. Żeby nikt nie miał wątpliwości, że to jest tylko dla tych udzielających się na forum 35+.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wracając jeszcze do list, szkoda że na porodówce nie ma wszystkich dziewczyn, które urodziły na forum. One nadal się czasami pojawiają, a fajnie byłoby wiedzieć ile mamy forumowych dzieciaczków.
Na liście na ma Megan8, Angela, Kary, MonaT, Iwki76, Kajaoli, 40 i wiele, wiele innychIwone, iwcia77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kapta, ja czuje ze @ bedzie dzis. Ale ciekawe, ze piersi nic nie bola
moremi, Parka, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:może i tak ale w sumie to jedno małe przeoczenie, każdemu może się zdarzyć prawda? trzeba zaktualizować i już
Pusurkowi dzisiaj listy nie w głowie, skoro facetowi nie chce zrobić ani łaski, ani laski
Pusurek, Parka, kapturnica, Bliska 77, Bozia3, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, macduska, Dorka1979, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Angela była pierwsza
Arwena, Bozia3, Sabina, SolarPolar, Reni, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czyli wychodzi ,że była biochemiczna wtedy..Ehh to też masz troche przejśc za sobą.Teraz musi byc juz tylko lepiej.Kiedy wracacie do starań??Po @??? Moja kumpela z monitoringu cyklu po zabiegu dostała tylko jedną @ i za chwile rodzi..Często szybko po poronieniu sie zachodzi bo org ma jeszcze burze hormonów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:25
Arwena, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A nie. Simba figuruje na liście tych, które już urodziły i na liście oczekujących na poród
I jestem za tym, co napisał Bursztynek, by na samej górze były jasne zasady wpisania. Żeby nikt nie miał wątpliwości, że to jest tylko dla tych udzielających się na forum 35+.Ja Simba trzesacymi się rekoma na komórce uzupelnialam.
A zasady to kiedyś wspólnie ustalalysmy na forum, z tego co pamiętam.Iwone, kapturnica, Arwena, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Pusur, ale jak to?
Ma małego synka i się wyprowadza bo ma focha???
Nie rozumiem.
Wspieram.
Przejdzie mu. Stal sie niedawno ojcem. Ciezko mu w tej nowej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:31
Iwone, Bliska 77, Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77, macduska, Simba, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:raczej nie biochemiczna, beta nie spadlaby wtedy do zera, tez mi sie to przytrafilo, i gin mi wyjasnil jak to dziala, pisalam juz kiedys o tym. Chodzi o to ze gonadotropina kosmowkowa sklada się z dwoch podjednostek alfa i beta. Podjednostka alfa jest wspólna dla HCG, TSH i LH, i jesli nastepuje wahniecie (w gore) tych dwu ostatnich to moze wyjsc niestety falszywie pozytywny test ciazowy.
Być może i tak...
Ale po przerosnietym endo tez idzie poznac czy była ciąza..Nie wiem ile i jakie te testy robiła...A przy niskiej becie na poczatku spadnie szybko..Widziałam na in vitro , gdzie dziewczynie spadla w ciagu zaledwie 2dni
CYTUJE
Justine napisała:
Tyska coś pecha mamya kiedy robiłaś ponownie betę i do ile spadła?
10 dpt 12,36 a dzisiaj 12 dpt 4,30 tak to u mnie wygląda
Wiec moze szybko spasc beta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:26
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To tylko żarcik taki był
Pusurkowi dzisiaj listy nie w głowie, skoro facetowi nie chce zrobić ani łaski, ani laski
moremi, Bursztyn, Arwena, Aasiula, kkisia, iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość