35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No 79ty ale rocznikowo juz 36 lat mam mimo ,ze skończe w listopadzie
Sabina, gretka, Iwone, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie wiem w ktorym dniu Sabina miala owulke i ile dni trwala jej fl wiec nie bede sie wypowiadac, napisalam tylko co gin. mi powiedzial-na temat falszywie poztywnych testow i ze beta nie spadnie tak szybko do zera ,bo mialam podobna sytuacje w zeszlym roku, pozytywny test-co prawda z blada kreska- ale byla, a potem negatywna beta, zerowa
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mimo że rocznikowo mam 37, to czekam do dnia urodzin. Teraz mam 36 i dobrowolnie nie będę się postarzać
Ja dopiero co w grudniu skończyłam 36, nie spieszy mi do 37Iwone, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No 79ty ale rocznikowo juz 36 lat mam mimo ,ze skończe w listopadzie
ja dokladnie jeszcze mc twierdze ze 37 ; jak bedzie po urodzinach to sie zmieni
pierwsze slysze o przekrecaniu licznika do przoduIwone, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie popadajmy w skrajności. Jak Tobie czasami hormony odpierdalają, to niejedna chciałaby przyłożyć Ci w twarz. I na tym się kończy. Ty się wyżywasz na forum, inni się kłócą, dochodzą do porozumienia, godzą. Życie.
Małej nikt nie bije, nie poniża, więc nie wiem do czego to nawiązanie z niebieską kartą.
drań pozostanie draniem, kobieciarz kobieciarzem, kłamca kłamcą itp itd - cudów w tym temacie nie ma, ludzie sie nie zmieniająanna maria lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:juz nie przesadzaj
ja dokladnie jeszcze mc twierdze ze 37 ; jak bedzie po urodzinach to sie zmieni
pierwsze slysze o przekrecaniu licznika do przodu -
kapturnica wrote:Nie przekrecanie licznika ale nawet idac do lekarza wpisze ci rocznikowo wiek a nie pod wzgl miesiecy
gretka, moremi, Heretyczka, Arwena, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Dorka1979, Simba, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya myśmy sprzedali dzis auto i jestesmy bez, pokłóciłam sie z matką, na pocieszenie kupiłam sobie czerwone wytrawne i zamierzam sie odstresować i mieć wszystko w nosie, dlaczego mam sie przejmować cudza opinia kosztem własnego zdrowia?
cheers!Sabina, Arwena, anna maria, iwcia77, Simba, kkisia, kkisia, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:czyli Simby dzieci mają już rok?
To jak podajesz swoja date to mówisz chyba jaki masz rok urodzenia .Nikt nie skupia sie na odejmowaniu miesiecy wpisujac wiekDziecko też ma isc do szkoły w wieku 6lat a jak nie skończył bo jest młodszy w miesiacach to co??Czeka na kolejny rok ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 15:26
Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:za znęcanie sie psychiczne tez jest niebieska, moja sąsiadka sie w ten sposób rozwiodła
drań pozostanie draniem, kobieciarz kobieciarzem, kłamca kłamcą itp itd - cudów w tym temacie nie ma, ludzie sie nie zmieniająSabina, kapturnica, Aasiula, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Do psychicznego trzeba trochę więcej niż strzelenie focha. Rozumiem, że Ty się nigdy z mężem nie kłócisz.
do tego trzeba mieć charakterArwena, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny w nowym roku!
U mnie mnostwo ludzi młodszych starszych, od wczoraj zostało do dzisiaj. Właśnie po obiedzie,leniwie i leczymy kaca rosołem
Wszystkim życzę samej dobroci! No i lecę dalej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 15:35
kapturnica, Sabina, moremi, gretka, Iwone, Aasiula, anna maria, iwcia77, gosia7122, macduska, Bozia3, Dorka1979, kkisia, Mega lubią tę wiadomość