35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:kłócimy sie ale nigdy bym go nie zostawiła chorego w wigilie
do tego trzeba mieć charakterSabina, kapturnica, Pusurek, Arwena, caffe, gretka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, macduska, Bozia3, Dorka1979, Simba, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nigdy tak naprawdę nie będziesz wiedziała co się dzieje w cudzym domu i co kierowało danym człowiekiem, że postąpił tak, a nie inaczej. Jestem daleka od generalizowania i podejmowania za innych decyzji o tym czy mają być z kimś, czy się rozstać.
to prawda nie wiem
napisałam o tej konkretnej sytuacji że zachował sie jak chuj nie facet
a z mojego niestety doświadczenia zyciowego wynika że jak sie raz zachował to sie zachowa drugi i trzeci
a decyzje wiadomo ze podejmuje ona nie wiem jakby to miało technicznie wygladać że ja?anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eeej, nie chodzi o to kto i kiedy zasady ustalał, ale żeby były one wpisane w wątku Porodówka. Bo skąd niby te biedne żuczki mają wiedzieć, że nie mogą wejść ot tak sobie prosto z ulicy
Parka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, w kwestii wieku, to w ksiazeczkach zdrowia mooich dzieci mam wpisany wiek matki rocznikowy a nie rzeczywisty, wiec licznik przekrecony
W pediatrii, u dzieci ktore skoncza rok, tez juz posluguja sie rokiem urodzenia gdy przepisuja dawki lekow, tak mi kiedys tlumaczyla farmaceutkakapturnica, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, Dorka1979, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dziewczyny, w kwestii wieku, to w ksiazeczkach zdrowia mooich dzieci mam wpisany wiek matki rocznikowy a nie rzeczywisty, wiec licznik przekrecony
W pediatrii, u dzieci ktore skoncza rok, tez juz posluguja sie rokiem urodzenia gdy przepisuja dawki lekow, tak mi kiedys tlumaczyla farmaceutkagretka, Iwone, Sabina, Aasiula, iwcia77, Pusurek, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Możliwe. Mnie i tak nikt nie zmusi do przekręcenia licznika teraz. Do dnia urodzin mam 36 i już
Ja do grudnia mam 42
Z tym wiekiem to nie do końca tak jest jak piszecie, bo np.badania prenetalne na NFZ zrobicie dopiero po skończeniu 35 lat. Wystarczy jeden dzień różnicy, a badanie będzie odpłatne.Sabina, gretka, Parka, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mnie też nie
Ja do grudnia mam 42
Z tym wiekiem to nie do końca tak jest jak piszecie, bo np.badania prenetalne na NFZ zrobicie dopiero po skończeniu 35 lat. Wystarczy jeden dzień różnicy, a badanie będzie odpłatne.
I to po ma kluczowe znaczenie Tak jak i do in vitro ,zeby miec tylko rok udokumentowany starań musi sie miec ukończone 35lat..Wszystko zalezy czy coś jest od czy poitd itp ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:00
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:za znęcanie sie psychiczne tez jest niebieska, moja sąsiadka sie w ten sposób rozwiodła
drań pozostanie draniem, kobieciarz kobieciarzem, kłamca kłamcą itp itd - cudów w tym temacie nie ma, ludzie sie nie zmieniająiwcia77, Pusurek, macduska, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:(Paszczak sie nadal śmieje, żebym sprawdzała czy mleko nie czarne
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Może to dobry znak?? U mnie na odwrót bola zarazodowulacji ito czasami dośc dotkliwie a najczęściej zaczynały przed @. Co cykl to inaczej także póki @ nie ma jest nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:16
Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Możliwe. Mnie i tak nikt nie zmusi do przekręcenia licznika teraz. Do dnia urodzin mam 36 i już
Pisalam tylko o medycznej stronie, a ja jak najbardziej sobie samej licznika nie zamierzam przekrecac. Chyba ze w tył
Przy okazji, Iwone na liscie starajacych sie zmien mi , proszę wiek na 43, niestety i to nie rocznikowoIwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyli możesz mieć podobnie jak ja poronienia nawykowe.
Ile kazali Wam czekać? Teraz jeżeli tylko psychicznie jesteś gotowa, to czeka się do pierwszej @ po zabiegu.Sabina, Bliska 77, Arwena, macduska, moremi, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zauwaz ,że to są badania po 35 roku zycia czyli po jego ukończeniu.
I to po ma kluczowe znaczenie Tak jak i do in vitro ,zeby miec tylko rok udokumentowany starań musi sie miec ukończone 35lat..Wszystko zalezy czy coś jest od czy poitd itp ...
Program badań prenatalnych
Populacja objęta programem:
Kobiety w ciąży od 35 roku życia.
http://www.nfz-warszawa.pl/index/programy5moremi lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Pisalam tylko o medycznej stronie, a ja jak najbardziej sobie samej licznika nie zamierzam przekrecac
. Chyba ze w tył
Przy okazji, Iwone na liscie starajacych sie zmien mi , proszę wiek na 43, niestety i to nie rocznikowoParka lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Witam dziewczyny w nowym roku!
U mnie mnostwo ludzi młodszych starszych, od wczoraj zostało do dzisiaj. Właśnie po obiedzie,leniwie i leczymy kaca rosołem
Wszystkim życzę samej dobroci! No i lecę dalej!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tadam, wuala, oto ciasto brzoskwiniowe z przepisu Gretki. Jest ciezkie i mokre
bardzo dobre i szybke do zrobienia
. ja bede je modyfikowac innymi owocami , bo cos czuje ze i ananasy i porzeczki moglyby byc niezle
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e8ed2565dc.jpgiwcia77, moremi lubią tę wiadomość