35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigdy tak naprawdę nie będziesz wiedziała co się dzieje w cudzym domu i co kierowało danym człowiekiem, że postąpił tak, a nie inaczej. Jestem daleka od generalizowania i podejmowania za innych decyzji o tym czy mają być z kimś, czy się rozstać.Heretyczka wrote:kłócimy sie ale nigdy bym go nie zostawiła chorego w wigilie
do tego trzeba mieć charakter
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, gretka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nigdy tak naprawdę nie będziesz wiedziała co się dzieje w cudzym domu i co kierowało danym człowiekiem, że postąpił tak, a nie inaczej. Jestem daleka od generalizowania i podejmowania za innych decyzji o tym czy mają być z kimś, czy się rozstać.
to prawda nie wiem
napisałam o tej konkretnej sytuacji że zachował sie jak chuj nie facet
a z mojego niestety doświadczenia zyciowego wynika że jak sie raz zachował to sie zachowa drugi i trzeci
a decyzje wiadomo ze podejmuje ona nie wiem jakby to miało technicznie wygladać że ja?
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle watek nazywa sie Porodowka 35+, czyli tak jak nasz 35+. A jak jakas nowa zaciazy i bedzie sie chciala wpisac, to jej wyjasnimy, ze si, ale ma sie z nami grzecznie na forum bawic.moremi wrote:Eeej, nie chodzi o to kto i kiedy zasady ustalał, ale żeby były one wpisane w wątku Porodówka. Bo skąd niby te biedne żuczki mają wiedzieć, że nie mogą wejść ot tak sobie prosto z ulicy

Parka, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, w kwestii wieku, to w ksiazeczkach zdrowia mooich dzieci mam wpisany wiek matki rocznikowy a nie rzeczywisty, wiec licznik przekrecony

W pediatrii, u dzieci ktore skoncza rok, tez juz posluguja sie rokiem urodzenia gdy przepisuja dawki lekow, tak mi kiedys tlumaczyla farmaceutka
kapturnica, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Możliwe. Mnie i tak nikt nie zmusi do przekręcenia licznika teraz. Do dnia urodzin mam 36 i jużParka wrote:Dziewczyny, w kwestii wieku, to w ksiazeczkach zdrowia mooich dzieci mam wpisany wiek matki rocznikowy a nie rzeczywisty, wiec licznik przekrecony

W pediatrii, u dzieci ktore skoncza rok, tez juz posluguja sie rokiem urodzenia gdy przepisuja dawki lekow, tak mi kiedys tlumaczyla farmaceutka
gretka, Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mnie też niemoremi wrote:Możliwe. Mnie i tak nikt nie zmusi do przekręcenia licznika teraz. Do dnia urodzin mam 36 i już

Ja do grudnia mam 42 
Z tym wiekiem to nie do końca tak jest jak piszecie, bo np.badania prenetalne na NFZ zrobicie dopiero po skończeniu 35 lat. Wystarczy jeden dzień różnicy, a badanie będzie odpłatne.
nick nieaktualny, gretka, Parka, Aasiula, iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zauwaz ,że to są badania po 35 roku zycia czyli po jego ukończeniu.Iwone wrote:Mnie też nie
Ja do grudnia mam 42 
Z tym wiekiem to nie do końca tak jest jak piszecie, bo np.badania prenetalne na NFZ zrobicie dopiero po skończeniu 35 lat. Wystarczy jeden dzień różnicy, a badanie będzie odpłatne.
I to po ma kluczowe znaczenie Tak jak i do in vitro ,zeby miec tylko rok udokumentowany starań musi sie miec ukończone 35lat..Wszystko zalezy czy coś jest od czy po
itd itp ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:00
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
czasami sie zmieniaja, ale musza chciec...Heretyczka wrote:za znęcanie sie psychiczne tez jest niebieska, moja sąsiadka sie w ten sposób rozwiodła
drań pozostanie draniem, kobieciarz kobieciarzem, kłamca kłamcą itp itd - cudów w tym temacie nie ma, ludzie sie nie zmieniają
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak bym widziała mojego M, cały czas mówi do mnie żebym zapytała mojej ginki czy mała nie jest czasami czarna. A ja za każdym razem zapominam.Simba wrote:(Paszczak sie nadal śmieje, żebym sprawdzała czy mleko nie czarne

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A u mnie jeszcze inaczej brzuch mnie boli zaraz po ovu jak do @ i tak do dzisiaj cycory to balony mam jak nigdy ;/kapturnica wrote:Może to dobry znak?? U mnie na odwrót bola zarazodowulacji ito czasami dośc dotkliwie a najczęściej zaczynały przed @. Co cykl to inaczej także póki @ nie ma jest nadzieja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:16
Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Możliwe. Mnie i tak nikt nie zmusi do przekręcenia licznika teraz. Do dnia urodzin mam 36 i już

Pisalam tylko o medycznej stronie, a ja jak najbardziej sobie samej licznika nie zamierzam przekrecac
. Chyba ze w tył 
Przy okazji, Iwone na liscie starajacych sie zmien mi , proszę wiek na 43, niestety i to nie rocznikowo
Iwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale glupie okreslenie " poronienie nawykowe" kojarzy mi sie ze zlymi nawykami....nawykowo to mozna byc alkoholikiem, palaczem, cpunem, hazardzista itp...ale zeby nazwac tak poronienie??? tak jakby to byla jakas przyjemnoscmoremi wrote:Czyli możesz mieć podobnie jak ja poronienia nawykowe.
Ile kazali Wam czekać? Teraz jeżeli tylko psychicznie jesteś gotowa, to czeka się do pierwszej @ po zabiegu.
nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Na stronie NFZ Warszawskiego nie pisze że po skończeniu 35 lat, tylkokapturnica wrote:Zauwaz ,że to są badania po 35 roku zycia czyli po jego ukończeniu.
I to po ma kluczowe znaczenie Tak jak i do in vitro ,zeby miec tylko rok udokumentowany starań musi sie miec ukończone 35lat..Wszystko zalezy czy coś jest od czy po
itd itp ...
Program badań prenatalnych
Populacja objęta programem:
Kobiety w ciąży od 35 roku życia.
http://www.nfz-warszawa.pl/index/programy5
moremi lubi tę wiadomość
-
ZmieniłamParka wrote:Pisalam tylko o medycznej stronie, a ja jak najbardziej sobie samej licznika nie zamierzam przekrecac
. Chyba ze w tył 
Przy okazji, Iwone na liscie starajacych sie zmien mi , proszę wiek na 43, niestety i to nie rocznikowo
Parka lubi tę wiadomość
-
ale mi narobiłaś smaka tym rosołempeppapig wrote:Witam dziewczyny w nowym roku!
U mnie mnostwo ludzi młodszych starszych, od wczoraj zostało do dzisiaj. Właśnie po obiedzie,leniwie i leczymy kaca rosołem
Wszystkim życzę samej dobroci! No i lecę dalej!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA cóż to za ciasto i gdzie przepis znajdę, bo jak mówicie że jest w nim ser i nie ma mąki to musi być pychotkaiwcia77 wrote:tadam, wuala, oto ciasto brzoskwiniowe z przepisu Gretki. Jest ciezkie i mokre
bardzo dobre i szybke do zrobienia
. ja bede je modyfikowac innymi owocami , bo cos czuje ze i ananasy i porzeczki moglyby byc niezle 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e8ed2565dc.jpg
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość