35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:A cóż to za ciasto i gdzie przepis znajdę, bo jak mówicie że jest w nim ser i nie ma mąki to musi być pychotka
na 6 str - ciasto brzoskwiniowe - post od Gretki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:26
Aasiula, moremi, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale jak bez kolejki? Iwcia, Iwcia
moremi, Bliska 77, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Tak, ona to teraz będzie twierdziła że nie chce się nikomu wcisnąć do porodu bez kolejki ale z tego co mi świta to teraz na nią kolej a potem dziewczyny ale mogę się mylić, wiecie budyń
ja jestem 3 w kolejce
moremi, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:I tak przez caly rok bedzie:-)
Jak to dobrze, ze ja mam swojego meze daleko - pierwszy raz i bez klotni!
Moj 9- latek poszedl wczoraj na imprezke o 19 i do tej pory nie wrocil. Ma sie dobrze ale nie mysli o powrocie dom domu:-( to juz odcina sie od mamusi? Buuuu.iwcia77, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, SolarPolar, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dziewczyny, w kwestii wieku, to w ksiazeczkach zdrowia mooich dzieci mam wpisany wiek matki rocznikowy a nie rzeczywisty, wiec licznik przekrecony
W pediatrii, u dzieci ktore skoncza rok, tez juz posluguja sie rokiem urodzenia gdy przepisuja dawki lekow, tak mi kiedys tlumaczyla farmaceutka
a u mnie jak sie Pierworodny urodził na 3 dni przed moimi urodzinami- mam wpisane w wypisie ze szpitala i w książeczce dziecka- wiek matki 23 lata, chociaż do 24 brakowało 3 dnimoremi, Iwone, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a u mnie jak sie Pierworodny urodził na 3 dni przed moimi urodzinami- mam wpisane w wypisie ze szpitala i w książeczce dziecka- wiek matki 23 lata, chociaż do 24 brakowało 3 dni
(Przed chwilą sprawdzałam, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach)
macduska, iwcia77, Aasiula, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Na stronie NFZ Warszawskiego nie pisze że po skończeniu 35 lat, tylko
Program badań prenatalnych
Populacja objęta programem:
Kobiety w ciąży od 35 roku życia.
http://www.nfz-warszawa.pl/index/programy5moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja też tak mam, że wpisany mam faktyczny wiek w jakim urodziłam
(Przed chwilą sprawdzałam, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach)
Iwone, Aasiula, Parka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny