35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ciekawe ile lat jeszcze potrwa zanim zorientujesz sie ze nie mam polskiej czciony...
bo ja tez klawiaturka makaronska...czasem zmieniam na pl- jak pisze jakies urzedowe pisemka do pl , ale szukac polskich znakow to koszmar , trzeba sie chwilke wprawic...a ja leniwa jestem
Bursztyn, kapturnica, Aasiula, kkisia, gretka, Sabina, moremi, Mega, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:to było 11 lat temu- nie mam pojęcia
,
po prostu poszłam, do jedynego sklepu z wózkami w naszym mieście i ten mi się rzucił w oczy....
Przeszukam internet, popytam tez ludzi do których trafił - moze mają go jeszcze, to mi powiedzą?
ja tez bede szukaćmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobrze ze do mnie nie "pije"
bo ja tez klawiaturka makaronska...czasem zmieniam na pl- jak pisze jakies urzedowe pisemka do pl , ale szukac polskich znakow to koszmar , trzeba sie chwilke wprawic...a ja leniwa jestem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Popieram Burszte obiema rękami
Dziewczyny na nowy rok trza troche chłopakom odpuścic .Bo z nimi czasem źle ale bez nich jeszcze gorzej... My też czasem załazimy im za skóre.Kompromis musi być inaczej sie zamęczycie.Mam nadzieje ,że wsio się ułoży po Waszej myśli.
Parka skoro wczoraj miała byc to może już nie przyjdzie???kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, cudna zawartosc Twojego brzucha w podpisie
masz jeszcze jakies fotosy?iwcia77, Pusurek, Aasiula, Parka, kkisia, gretka, Sabina, moremi, Mega, Dorka1979, peppapig, malgos741, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Wyspalam sie (ciekawe co w nocy bede robić)
i zrobiłam stripsy z piersi z kurczaka, takie jak w kfc z sosem czosnkowym
nie to żebym sie chwaliła, ale było pyyyycha
iwcia77, Parka, Iwone, kkisia, Sabina, moremi, Dorka1979, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ile jeszcze bedziesz w szpitalu? jak sie czujesz? jak maluszki?
Trudno powiedziec ile jeszcze będę w szpitalu, jutro moj gin ma mnie badać.
Pediatra natomiast twierdzi ze jeśli dzieci bedą trzymać obecny rytm to wyjdą na początku przyszłego tygodnia. Mam nadzieje ze wyjdziemy wszyscy razem.
Dzisiaj dostali swój pokoik na neonatologii i jeden inkubator także znowu sa razem. W zasadzie to podgrzewane łóżeczkoPusurek, iwcia77, Viv78, Bursztyn, Aasiula, Parka, Iwone, kkisia, gretka, macduska, SolarPolar, Sabina, moremi, Arwena, Mega, Dorka1979, malgos741, caffe, ania.g, gosia7122, anna maria, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:super, dzieki
ja tez bede szukać
Cos koło tego ale nie wiem jaką ten ma wielkosć i na zdjęciu nie za bardzo widac tę niby gondolę.
edit. o tu lepiej widać
http://allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-2w1-super-stan-i4950814972.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 17:51
Heretyczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobra pobawilam sie trochę forumową wystawką i sie trochę zdrzemne
wieczor planuje spędzić w towarzystwie trzech facetów za którymi szaleje
Pusurek, iwcia77, Heretyczka, Bursztyn, Aasiula, Parka, Iwone, kkisia, gretka, macduska, SolarPolar, Sabina, moremi, Mega, Dorka1979, malgos741, caffe, ania.g, Mango, gosia7122, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mama78 , viv78 odezwiecie sie jak urodzicie? bo nie chce tak bez kolejki sie wpychac
Oczywiście.
Normalnie to bym Cie nawet przepuscila bo ja nie z tych klotliwych,no ale chce JUŻ to mieć za sobą. dzisiaj może zmusze chłopa do seksu,ale mam wrażenie ze juz nawet nie pamiętam jak to się robi , no i dziwnie tak jakoś, dziecko wieczorami fika z reguły wiec pewnie mnie to skutecznie zniecheci.
a z drugiej strony, chce to niech sobie jeszcze posiedzi troche.iwcia77, Aasiula, gretka, macduska, Sabina, moremi, Arwena, Mega, Dorka1979, malgos741, caffe, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobra pobawilam sie trochę forumową wystawką i sie trochę zdrzemne
wieczor planuje spędzić w towarzystwie trzech facetów za którymi szaleje
Iwone, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Oczywiście.
Normalnie to bym Cie nawet przepuscila bo ja nie z tych klotliwych,no ale chce JUŻ to mieć za sobą. dzisiaj może zmusze chłopa do seksu,ale mam wrażenie ze juz nawet nie pamiętam jak to się robi , no i dziwnie tak jakoś, dziecko wieczorami fika z reguły wiec pewnie mnie to skutecznie zniecheci.
a z drugiej strony, chce to niech sobie jeszcze posiedzi troche., do tego honor mam i szanuje kobiety w ciazy i jak stoja w kolejce , to je przepuszczam
Aasiula, Viv78, Sabina, moremi, kkisia, Parka, Mega, Dorka1979, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość