35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
Słowa mojego małża ...
Bez komentarzaSabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
taka byla brzydka
Aasiula, SolarPolar, Arwena, moremi, Mega, kkisia, Bursztyn, macduska, gretka, kapturnica, Reni, iwcia77, Pusurek, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
SolarPolar, Aasiula, kkisia, Dorka1979, iwcia77, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mogę dac, ale tam bardziej na oko sie robi, dasz radę?
nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko
).
Mega, kkisia, Aasiula, Sabina, Dorka1979, iwcia77, Parka, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak Iwcia zacznie na oko robić, to wyjdzie jej podeszwa od buta w sosie pomidorowym
nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko
).
Aasiula, moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula nie nerwuj się ale taka jest prawda, często dzieci są brzydkie, pomarszczone, czerwone, podrapane z jakimiś wypryskami, dopiero po kilku dniach dochodzą do siebie
Aasiula wrote:Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
Słowa mojego małża ...
Bez komentarzaSabina, Iwone, kkisia, Mega, iwcia77, Aasiula, Arwena, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagra
taka byla brzydka
..ale co fakt to fakt- maly bardzo jest podobny do Alojza - jak syn normalnie...a jak porownac Alojza jak mial 2 lata to jak blizniaki
Bursztyn, kkisia, Mega, Aasiula, macduska, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny