35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja osobiscie jak zobaczylam malego to stwierdzilam ze jest cudownie brzydki. Dopiero w trzeciej dobie robil sie ladniutki.Aasiula wrote:Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
Słowa mojego małża ...
Bez komentarza
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagraSolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
taka byla brzydka
Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, masz racje, u mnie było tak samo, jeszcze dodatkowo fotograf sie pomylił, bo na kartce wypisał bledna datę urodzenia i na zdjęciu zamiast 23.02 ma 23.03SolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Jak Iwcia zacznie na oko robić, to wyjdzie jej podeszwa od buta w sosie pomidorowymMega wrote:Mogę dac, ale tam bardziej na oko sie robi, dasz radę?

nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko
).
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No właśnie tak myślałammoremi wrote:Jak Iwcia zacznie na oko robić, to wyjdzie jej podeszwa od buta w sosie pomidorowym
nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko
).
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula nie nerwuj się ale taka jest prawda, często dzieci są brzydkie, pomarszczone, czerwone, podrapane z jakimiś wypryskami, dopiero po kilku dniach dochodzą do siebie

Aasiula wrote:Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
Słowa mojego małża ...
Bez komentarza
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
na oko to kot w szpitalu zdechl...slone mi lepiej wychodzi jak slodkieMega wrote:Mogę dac, ale tam bardziej na oko sie robi, dasz radę?

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
siostar mojego Alojza jak urozila 3 lata temu to byla zalamana , bo stwierdzila ze urodzila wlasnego brataSabina wrote:Wez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagra
taka byla brzydka 
..ale co fakt to fakt- maly bardzo jest podobny do Alojza - jak syn normalnie...a jak porownac Alojza jak mial 2 lata to jak blizniaki 
Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny