Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a przepis dala ??
    Mogę dac, ale tam bardziej na oko sie robi, dasz radę? ;)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
    Słowa mojego małża ...:/
    Bez komentarza
    Ja osobiscie jak zobaczylam malego to stwierdzilam ze jest cudownie brzydki. Dopiero w trzeciej dobie robil sie ladniutki.

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
    Wez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagra :-O taka byla brzydka ;-)

Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja osobiscie jak zobaczylam malego to stwierdzilam ze jest cudownie brzydki. Dopiero w trzeciej dobie robil sie ladniutki.
    U mnie tak samo było z dnia na dzien śliczniejszy;D

SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
    Dokładnie, masz racje, u mnie było tak samo, jeszcze dodatkowo fotograf sie pomylił, bo na kartce wypisał bledna datę urodzenia i na zdjęciu zamiast 23.02 ma 23.03 :(

SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Parka, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jak Iwcia zacznie na oko robić, to wyjdzie jej podeszwa od buta w sosie pomidorowym ;) nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko :-) ).

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak Iwcia zacznie na oko robić, to wyjdzie jej podeszwa od buta w sosie pomidorowym ;) nie denerwuj kobiety w ciąży (jeszcze trochę tylko :-) ).
    No właśnie tak myślałam ;)

Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra babeczki uciekam pożyć domowo trochu :D
    Bede zaglądać :)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzrosły opłaty za abonament premium!

Mega, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jak sytuacja?
    czy juz aportuje ? ;)

Mega, iwcia77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuciłam przepis :)

nick nieaktualny, gretka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dobrze, że jeszcze skorzystałam z promocji ;) Jakoś nie potrafię się przekonać do czarnego wykresu ;)

Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula nie nerwuj się ale taka jest prawda, często dzieci są brzydkie, pomarszczone, czerwone, podrapane z jakimiś wypryskami, dopiero po kilku dniach dochodzą do siebie ;-)
    Aasiula wrote:
    Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(
    Słowa mojego małża ...:/
    Bez komentarza

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    na oko to kot w szpitalu zdechl...slone mi lepiej wychodzi jak slodkie :)

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagra :-O taka byla brzydka ;-)
    siostar mojego Alojza jak urozila 3 lata temu to byla zalamana , bo stwierdzila ze urodzila wlasnego brata :-O ..ale co fakt to fakt- maly bardzo jest podobny do Alojza - jak syn normalnie...a jak porownac Alojza jak mial 2 lata to jak blizniaki :D

Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, super fota :) podoba mi sie ten wzor :)

gretka, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia taki wcale nieduży masz ten brzuszek, zgrabniutki :)

iwcia77, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Iwcia, super fota :) podoba mi sie ten wzor :)

mnie tez :-)

Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    cwaniaki, dlatego promocja tu zwabiali

Iwone, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jaka pileczka :)
    I mam wrazenie ze jest nizej ;)

Mega, iwcia77, gretka, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6367 6368 6369 6370 6371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ