35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wez ja mialam wrazenie, ze moja corka jest podobna do ... mojego szwagra
taka byla brzydka
Adas byl ladniutki od razu.Mega, Aasiula, iwcia77, Arwena, Heretyczka, Dorka1979, kkisia, Parka, moremi, kapturnica, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Mam pytanie
Widzę ze większość z was łyka akard
Lekarz wam go kazał brać ? Czy jak ?
Podobno jest dobry na poprawę ukrwienia endometrium a tym samym możliwośc zagniezdzenia zarodka.
Mój gin jakoś sceptycznie do tego podchodził ale skoro jego metody nie dzialają to znalazłszy Akard w mamy lekach - łykam. zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może.Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, malgos741, Parka, moremi, kapturnica, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Pusur jak sytuacja?
czy juz aportuje ?iwcia77, Heretyczka, Dorka1979, kkisia, malgos741, Parka, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia faajny brzuchol i faktycznie opadniety
U pierworódek opada tak ze dwa tygodnie przed porodem.
Jeśli chodzi o simbiątka to może przez cesarkę są takie cudne. Nie musiały się przeciskać przez kanał rodny.Aasiula, Pusurek, Mega, iwcia77, kkisia, Dorka1979, malgos741, Parka, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Podobno jest dobry na poprawę ukrwienia endometrium a tym samym możliwośc zagniezdzenia zarodka.
Mój gin jakoś sceptycznie do tego podchodził ale skoro jego metody nie dzialają to znalazłszy Akard w mamy lekach - łykam. zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może.
Dziękuje
macduska, kkisia, Dorka1979, malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny