35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bedzie dobrze
..gdzie tu sprawiedliwosc.?..( pytanie retoryczne
)
Bursztyn, Aasiula, moremi, macduska, kkisia, Parka, Mega, Dorka1979, Pusurek, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:swoja droga to niesprawiedliwe...wchodzi mala kijanka a wychodzi duzy czlowieczek z glowa jak maly melon
)
iwcia77, Aasiula, SolarPolar, moremi, macduska, kkisia, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:swoja droga to niesprawiedliwe...wchodzi mala kijanka a wychodzi duzy czlowieczek z glowa jak maly melon
)
Tylko na początku heheiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ewa szukaj wózka wielofunkcyjnego(głęboko-spacerowy). Ja swojego od 3 miesiaca wozilam w pozycji pol-lezacej bo w gondoli darl ryjka. W pozycji pol-lezacej mogl obserwowac swiat a jak zasnal to ustawialammwozek na plasko.
Sabina, iwcia77, moremi, Arwena, Heretyczka, macduska, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dziewczyny jak to jest z wózkami, Tomuś nie siedzi i niewiem kiedy bedzie siedział
do niemowlęcego powoli sie nie mieści, czy na tych nastepnych dziecko musi juz sztywno siedzieć?
Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Simba, bardzo pozytywnie wygląda to wszystko - awatar, suwaczek i zdjęcie chłopaków
iwcia77, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, Parka, Arwena, Mega, Dorka1979, gretka, malgos741, kapturnica, Reni, Pusurek, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
Słowa mojego małża ...
Bez komentarzaMega, iwcia77, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość