35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
swoja droga to niesprawiedliwe...wchodzi mala kijanka a wychodzi duzy czlowieczek z glowa jak maly melonAasiula wrote:Bedzie dobrze

..gdzie tu sprawiedliwosc.?..( pytanie retoryczne
)
Bursztyn, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwcia, a moze brzuch zaktualizujesz, urosl?iwcia77 wrote:swoja droga to niesprawiedliwe...wchodzi mala kijanka a wychodzi duzy czlowieczek z glowa jak maly melon
)
iwcia77, Aasiula, SolarPolar, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
W druga stronę tez by bolaloiwcia77 wrote:swoja droga to niesprawiedliwe...wchodzi mala kijanka a wychodzi duzy czlowieczek z glowa jak maly melon
)
Tylko na początku hehe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ewa szukaj wózka wielofunkcyjnego(głęboko-spacerowy). Ja swojego od 3 miesiaca wozilam w pozycji pol-lezacej bo w gondoli darl ryjka. W pozycji pol-lezacej mogl obserwowac swiat a jak zasnal to ustawialammwozek na plasko.
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja nie jestem w stanie juz siebie obiektywnie ocenicAasiula wrote:Bursztyn ma racje poprosimy o aktualizacje fotki pewnie sie cos zmieniło

, jak zrobie fotke to wrzuce jutro
Aasiula, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW spacerówce na leżąco też możesz wozićHeretyczka wrote:dziewczyny jak to jest z wózkami, Tomuś nie siedzi i niewiem kiedy bedzie siedział
do niemowlęcego powoli sie nie mieści, czy na tych nastepnych dziecko musi juz sztywno siedzieć?
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Simba, bardzo pozytywnie wygląda to wszystko - awatar, suwaczek i zdjęcie chłopaków
iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Parka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gretka, malgos741, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynku wiem że to o czcionkę chodzi, u mnie na telefonie też tak jest jak nie zwrócę uwagę.Bursztyn wrote:ciekawe ile lat jeszcze potrwa zanim zorientujesz sie ze nie mam polskiej czciony...

iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja to ostatnio sie dowiedziałam ze nasz syn zaraz po urodzeniu był brzydki:(SolarPolar wrote:Ja to siie zasanawialam dlaczego jak ja urodzilam i dostalam zdjecia malego robione w szpitalu - byly okropne a u Simby jakby je robila Anne Geddnes! Foch
Słowa mojego małża ...
Bez komentarza
Mega, iwcia77, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość