35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:skąd wiesz?
u nas jest jedna i jeden rodzinny - niechby spróbował strajkować !Na naszym portalu miejscowym wszystko wypisane..Z tego co wiem to akurat małopolska wszystkie podpisały , tak słyszałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 17:09
iwcia77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Tak, ona to teraz będzie twierdziła że nie chce się nikomu wcisnąć do porodu bez kolejki ale z tego co mi świta to teraz na nią kolej a potem dziewczyny ale mogę się mylić, wiecie budyń
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dziewczyny jak to jest z wózkami, Tomuś nie siedzi i niewiem kiedy bedzie siedział
do niemowlęcego powoli sie nie mieści, czy na tych nastepnych dziecko musi juz sztywno siedzieć?
Ewa mój młody nie siedział do 11 miesięcy - Twój z czerwca bodajże to jeszcze ma czas, rehabilitacja swoje zrobi.
Kupiliśmy taką duza spacerówke i ona miała coś takiego z przodu doczepianego - taką ściankę z materiału. Wyglądał jak głęboki wózek, miał pasy w oparciu a oparcie podnoszone, coby dziecko mogło cokolwiek widzieć świat a nie tylko niebo lub sufit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 17:28
Heretyczka, Sabina, kkisia, Arwena, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Jak bym widziała mojego M, cały czas mówi do mnie żebym zapytała mojej ginki czy mała nie jest czasami czarna. A ja za każdym razem zapominam.
iwcia77, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Parka, Aasiula, kkisia, gretka, Arwena, moremi, Dorka1979, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ewa mój młody nie siedział do 11 miesięcy - Twój z czerwca bodajże to jeszcze ma czas, rehabilitacja swoje zrobi.
Kupiliśmy taką duza spacerówke i ona miała coś takiego z przodu doczepianego - taką ściankę z materiału. Wyglądał jak głęboki wózek, miał pasy w oparciu a oparcie podnoszone, coby dziecko mogło cokolwiek widzieć świat a nie tylko niebo lub sufit.macduska lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja też tak mam, że wpisany mam faktyczny wiek w jakim urodziłam
(Przed chwilą sprawdzałam, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach)
No proszę, moze to od regionu zalezy? Bo pamietam moje zdziwienie tym wiekiem, zwlaszcza ze do moich urodzin mialam jeszcze okolo pol rokuIwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a jakiej była firmy?
to było 11 lat temu- nie mam pojęcia,
po prostu poszłam, do jedynego sklepu z wózkami w naszym mieście i ten mi się rzucił w oczy....
Przeszukam internet, popytam tez ludzi do których trafił - moze mają go jeszcze, to mi powiedzą?iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość