35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo sprawdziłammacduska wrote:skąd wiesz?
u nas jest jedna i jeden rodzinny - niechby spróbował strajkować !
Na naszym portalu miejscowym wszystko wypisane..Z tego co wiem to akurat małopolska wszystkie podpisały , tak słyszałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 17:09
iwcia77, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłasnie zajrzałam na listę i się myliłam Iwcia jest trzecia, a ja piąta w kolejceDorka1979 wrote:Tak, ona to teraz będzie twierdziła że nie chce się nikomu wcisnąć do porodu bez kolejki ale z tego co mi świta to teraz na nią kolej a potem dziewczyny ale mogę się mylić, wiecie budyń
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dziewczyny jak to jest z wózkami, Tomuś nie siedzi i niewiem kiedy bedzie siedział
do niemowlęcego powoli sie nie mieści, czy na tych nastepnych dziecko musi juz sztywno siedzieć?
Ewa mój młody nie siedział do 11 miesięcy - Twój z czerwca bodajże to jeszcze ma czas, rehabilitacja swoje zrobi.
Kupiliśmy taką duza spacerówke i ona miała coś takiego z przodu doczepianego - taką ściankę z materiału. Wyglądał jak głęboki wózek, miał pasy w oparciu a oparcie podnoszone, coby dziecko mogło cokolwiek widzieć świat a nie tylko niebo lub sufit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 17:28
Heretyczka, Sabina, kkisia, Arwena, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak by było czarne to by go nie,było widać na USG to chyba oczywiste jestDorka1979 wrote:Jak bym widziała mojego M, cały czas mówi do mnie żebym zapytała mojej ginki czy mała nie jest czasami czarna. A ja za każdym razem zapominam.

iwcia77, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Parka, Aasiula, kkisia, gretka, Arwena, moremi, Dorka1979, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jakiej była firmy?macduska wrote:Ewa mój młody nie siedział do 11 miesięcy - Twój z czerwca bodajże to jeszcze ma czas, rehabilitacja swoje zrobi.
Kupiliśmy taką duza spacerówke i ona miała coś takiego z przodu doczepianego - taką ściankę z materiału. Wyglądał jak głęboki wózek, miał pasy w oparciu a oparcie podnoszone, coby dziecko mogło cokolwiek widzieć świat a nie tylko niebo lub sufit.
macduska lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja też tak mam, że wpisany mam faktyczny wiek w jakim urodziłam
(Przed chwilą sprawdzałam, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach)
No proszę, moze to od regionu zalezy? Bo pamietam moje zdziwienie tym wiekiem, zwlaszcza ze do moich urodzin mialam jeszcze okolo pol roku
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a jakiej była firmy?
to było 11 lat temu- nie mam pojęcia
,
po prostu poszłam, do jedynego sklepu z wózkami w naszym mieście i ten mi się rzucił w oczy....
Przeszukam internet, popytam tez ludzi do których trafił - moze mają go jeszcze, to mi powiedzą?
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

bo moja strajkuje