35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Typowy atawizm zwierzecy. Zdobyl samice, zaplodnil, dala mu potomstwo to teraz moze odejsc .... Siec dalej:-)
Przejdzie mu. Stal sie niedawno ojcem. Ciezko mu w tej nowej sytuacjikapturnica, moremi, Bursztyn, Arwena, Pusurek, iwcia77, kkisia, Simba, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Może to dobry znak?? U mnie na odwrót bola zarazodowulacji ito czasami dośc dotkliwie a najczęściej zaczynały przed @. Co cykl to inaczej także póki @ nie ma jest nadzieja
Mnie najbardziej bolaly w popierniczonym cyklu jak mialam krwawienie w srodku cyklu, ciekawe od jakich hormonow to zalezyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Być może i tak...
Ale po przerosnietym endo tez idzie poznac czy była ciąza..Nie wiem ile i jakie te testy robiła...A przy niskiej becie na poczatku spadnie szybko..Widziałam na in vitro , gdzie dziewczynie spadla w ciagu zaledwie 2dni
CYTUJE
Justine napisała:
Tyska coś pecha mamya kiedy robiłaś ponownie betę i do ile spadła?
10 dpt 12,36 a dzisiaj 12 dpt 4,30 tak to u mnie wygląda
Wiec moze szybko spasc beta...Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Być może i tak...
Ale po przerosnietym endo tez idzie poznac czy była ciąza..Nie wiem ile i jakie te testy robiła...A przy niskiej becie na poczatku spadnie szybko..Widziałam na in vitro , gdzie dziewczynie spadla w ciagu zaledwie 2dni
CYTUJE
Justine napisała:
Tyska coś pecha mamya kiedy robiłaś ponownie betę i do ile spadła?
10 dpt 12,36 a dzisiaj 12 dpt 4,30 tak to u mnie wygląda
Wiec moze szybko spasc beta...
nie wiem w ktorym dniu Sabina miala owulke i ile dni trwala jej fl wiec nie bede sie wypowiadac, napisalam tylko co gin. mi powiedzial-na temat falszywie poztywnych testow i ze beta nie spadnie tak szybko do zera ,bo mialam podobna sytuacje w zeszlym roku, pozytywny test-co prawda z blada kreska- ale byla, a potem negatywna beta, zerowaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:44
Sabina lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja tak przecież ostatnio miałam - beta 13, po dwóch dniach 8 i kolejnego dnia @
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czepiasz się rudzielcu.
Ja Simba trzesacymi się rekoma na komórce uzupelnialam.
A zasady to kiedyś wspólnie ustalalysmy na forum, z tego co pamiętam.Bursztyn, Pusurek, Aasiula, iwcia77, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:nie wiem w ktorym dniu Sabina miala owulke i ile dni trwala jej fl wiec nie bede sie wypowiadac, napisalam tylko co gin. mi powiedzial-na temat falszywie poztywnych testow i ze beta nie spadnie tak szybko do zera ,bo mialam podobna sytuacje w zeszlym roku, pozytywny test-co prawda z blada kreska- ale byla, a potem negatywna beta, zerowa,
nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:38
Aasiula lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeej, nie chodzi o to kto i kiedy zasady ustalał, ale żeby były one wpisane w wątku Porodówka. Bo skąd niby te biedne żuczki mają wiedzieć, że nie mogą wejść ot tak sobie prosto z ulicy
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.htmlSabina lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:W starających chyba dobrze oddzieliłam nasze starające się o reszty?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:48
kapturnica, moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:W starających chyba dobrze oddzieliłam nasze starające się o reszty?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108,1.htmlmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jesli juz to uzylabym 2 roznych kolorow, ale tak naprawde- na cholere tyle roboty? utrzymywanie jakiejs dziwnej listy-widma....przeciez te laski sa jak duchy, raz sie ukaza i zazwyczaj nigdy nie wracaja, wywalic i juz.
moremi, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:coś wymyślę i rzeczywiście usunę te, które nie aktualizują
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość