35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:no własnie, jedna z drugą nie potrafi drania zostawic a potem niebieskie linie czy karty...
Małej nikt nie bije, nie poniża, więc nie wiem do czego to nawiązanie z niebieską kartą.Arwena, gretka, macduska, kapturnica, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77, Dorka1979, Simba, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:U mnie nadal bez zmian. Jak mój mąż schodzi na dół to ja idę na górę, jak on wchodzi na górę, to ja idę na dół
Do sypialni zabrałam młodszego syna, a m spał w jego pokoju.
Piję już którąś kawkę w łóżkuIwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No blagam Cie. Zobacz, kiedy byl apdejcik. Czy ja zaniedbuje swoja robote?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:no to moze okaz mu laske i pogadaj z nim...?
Aasiula, kapturnica, Sabina, Parka, peppapig, Bozia3, kkisia, iwcia77, Dorka1979, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Maja sie nie udziala u nas. Nie takie byly kryteria dostapienia zaszczytu bycia na Porodowce?
Uwazam, ze Porodowka jest dla nas, tzn. osob udzielajacych sie, co nam po innych info? Nawet nie bedziemy wiedziec czy ktoras urodzilaPusurek, Arwena, kapturnica, Parka, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to moze okaz mu laske i pogadaj z nim...?
Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zadnej laski nie bedzie. Ani łaski. Za duzo slow padlo. Potrzebuje brejka. Ale on tak ma, ze sie pakuje, a potem zostaje, co wcale nie znaczy, ze bedzie lepiej.
Ale rozumiem, czasem przerwa dobrze robi, chociaz pewnie bez rozmowy sie nie obejdzie, moze jak emocje opadna...moremi, Pusurek, kapturnica, Aasiula, kkisia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Laskę czy łaskę
* taki żartWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:23
kapturnica, Iwone, SolarPolar, Aasiula, kkisia, iwcia77, Dorka1979, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole, to jestem za zrobieniem czystki na Porodowce i Liscie starajacych sie, umiescilabym w pierwszym poscie kryteria, ze tylko dla udzielajacych sie, reszta niczemu nie sluzy i tylko wprowadza zamieszanie.
macduska, gretka, moremi, Arwena, kapturnica, Parka, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, Simba, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Zadnej laski nie bedzie. Ani łaski. Za duzo slow padlo. Potrzebuje brejka. Ale on tak ma, ze sie pakuje, a potem zostaje, co wcale nie znaczy, ze bedzie lepiej.
Pusur, ale jak to?
Ma małego synka i się wyprowadza bo ma focha???
Nie rozumiem.
Wspieram.Pusurek, Arwena, Sabina, kapturnica, Parka, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość