X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale tylko po ślubie
    A.
    no a jak inaczej? ;)

Heretyczka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ostatnio cos czesto macie spiecia
    a moze nie bedzie udawal, tylko uzna ze juz jest wszystko ok?
    Nowy mały czlowiek pojawil sie na swiecie i troche pomieszal w ich zyciu. Ulozy sie, ale fochow troche przezyja.

Pusurek, kapturnica, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    nie mówię że nie jesteś, jednak ta więź jest inna. Ja pisałam na swoim przykładzie, bo mam dwoje dzieci i jedno karmione piersią, a drugie butelką
    tzn jak inna? te karmione butelka mniej kochasz?

Bliska 77, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, życzę Wam by ten zbliżający sie ogromnymi krokami 2015 rok był tym wyjątkowym, wyjątkowym pod każdym względem i dla każdej z Was, samych pozytywnych wydarzeń i jak najmniej tych nieprzyjemnych :-)
    mam nadzieję, ze kilka dni po nowych roku ogarnę wszystko i będę na forum obecna jak wcześniej :-)

Pusurek, gosia7122, Bursztyn, SolarPolar, kapturnica, Sabina, Iwone, Mala79, kkisia, Mango, macduska, Arwena, Arwena, malgos741, Parka, Mega, anna maria, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ostatnio cos czesto macie spiecia
    a moze nie bedzie udawal, tylko uzna ze juz jest wszystko ok?
    Może tez tak byc. Uzna, ze było minęło. Ale ja mam dziś bojowy nastoj. I łatwo mnie nie zdobedzie.

Bursztyn, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nowy mały czlowiek pojawil sie na swiecie i troche pomieszal w ich zyciu. Ulozy sie, ale fochow troche przezyja.
    Oby tak było jak mówisz, bo mam ostatnio dość dziada.

Bursztyn, kapturnica, Iwone, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim zdetonujecie bombe dotyczaca karmienia szybciutko powiem ze Sylwestra spedzam w domu z mezem i Leonem :) Maz zaraz zabiera sie do gotowania swoich specjalow, szampan w lodowce sie chlodzi, ja zalozylam gustowny peniuar i cholernie sie ciesze ze jestem w domu w ten mrozny ostatni dzien grudnia :)

Pusurek, Sabina, kapturnica, gosia7122, Iwone, moremi, Mala79, kkisia, Mango, macduska, Arwena, malgos741, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To fakt..U mnie sielankowo tez przestało byc jak młody sie urodził i trzeba sie było troche przestawic i na inny tor myslenia jak i priorytety..Ale sie dotrą i z każdym miediącem bedzie lepiej... 8)

Pusurek, SolarPolar, Sabina, Iwone, kkisia, macduska, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku dziewuszyska :)

Wchodzę i co widzę? Simba urodziła :) gratuluję :)

Oczekującym życzę wytrwania do pólnocy przynajmniej :)

Reszta niech się bzyka po wypiciu szampana,a nuż podziała ;)

Mamusiom, mało kłopotów i zadowolenia z dzieci :)

Pusurek, Sabina, kapturnica, Bursztyn, gosia7122, Iwone, SolarPolar, Mala79, kkisia, macduska, Arwena, malgos741, Viv78, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Może tez tak byc. Uzna, ze było minęło. Ale ja mam dziś bojowy nastoj. I łatwo mnie nie zdobedzie.
    i bardzo dobrze, badz jak twierdza ;) latwe laski maja ciezkie zycie ;)

Pusurek, Iwone, macduska, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i bardzo dobrze, badz jak twierdza ;) latwe laski maja ciezkie zycie ;)
    Będę kurna, jak ten Alkatraz.

kapturnica, Bursztyn, kkisia, macduska, Parka, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zanim zdetonujecie bombe dotyczaca karmienia szybciutko powiem ze Sylwestra spedzam w domu z mezem i Leonem :) Maz zaraz zabiera sie do gotowania swoich specjalow, szampan w lodowce sie chlodzi, ja zalozylam gustowny peniuar i cholernie sie ciesze ze jestem w domu w ten mrozny ostatni dzien grudnia :)
    Nie dam sie juz wciagnac w polemike mleczna.

Ja tez leze, w gustownymm dresiku i popijam "wsiekle psy" a szampan sie chlodzi. Jedyna osoba, z ktora moge wzniesc toast - ojciec - poszla spac:-) cala butelka Bedzie dla mnie - jak dotrwam.

Bursztyn, kapturnica, Iwone, moremi, kkisia, Sabina, macduska, Arwena, Viv78, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tzn jak inna? te karmione butelka mniej kochasz?
    to nie o to chodzi że mniej, czy więcej. Kocham obu, ale więź jest zupełnie inna.
    Trudno mi to wytłumaczyć, bo to jest tak, jakbyś chciała wytłumaczyć dziewczynie która nie ma dziecka, jak kocha się dzieci. Ona tego nie zrozumie, dopóki sama nie zostanie matką. Tak samo Tobie nie wytłumaczę, bo masz na razie tylko jedno dziecko.

SolarPolar, kkisia, Sabina, Arwena, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    11icon_devil.gif

Pusurek, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie dam sie juz wciagnac w polemike mleczna.

Ja tez leze, w gustownymm dresiku i popijam "wsiekle psy" a szampan sie chlodzi. Jedyna osoba, z ktora moge wzniesc toast - ojciec - poszla spac:-) cala butelka Bedzie dla mnie - jak dotrwam.
    a gdzie maz?

Sabina lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Badz jak komisarz Ryba ......
    Masz być jak Tommy Lee Jones w ściganym

Odpowiedz Pusurka ?????

BĘDĘĘĘĘE!!

Pusurek, Sabina, macduska, Arwena, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby złe wróżby się nie spełniały a rzeczywistość zaskakiwała tylko miłymi niespodziankami!

Iwone, Mala79, kkisia, Sabina, kapturnica, macduska, Arwena, gosia7122, Bursztyn, malgos741, moremi, Parka, Mega, anna maria, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mala pogodziliście się?

Tak Iwone pogodziliśmy się :-) dałam szansę jedną na milion :-)

Pusurek, Iwone, kkisia, Sabina, macduska, Arwena, malgos741, moremi, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Tak Iwone pogodziliśmy się :-) dałam szansę jedną na milion :-)
    No i niech ma!

Mala79, Iwone, kkisia, Sabina, macduska, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a gdzie maz?
    Maz w Wawie a ja u moich rodzicow. Poza tym, moj maz nie pije:-)

moremi, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 6348 6349 6350 6351 6352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ