35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Pusur, ostatnio cos czesto macie spiecia
a moze nie bedzie udawal, tylko uzna ze juz jest wszystko ok?Pusurek, kapturnica, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:nie mówię że nie jesteś, jednak ta więź jest inna. Ja pisałam na swoim przykładzie, bo mam dwoje dzieci i jedno karmione piersią, a drugie butelką
Bliska 77, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, życzę Wam by ten zbliżający sie ogromnymi krokami 2015 rok był tym wyjątkowym, wyjątkowym pod każdym względem i dla każdej z Was, samych pozytywnych wydarzeń i jak najmniej tych nieprzyjemnych
mam nadzieję, ze kilka dni po nowych roku ogarnę wszystko i będę na forum obecna jak wcześniejPusurek, gosia7122, Bursztyn, SolarPolar, kapturnica, Sabina, Iwone, Mala79, kkisia, Mango, macduska, Arwena, Arwena, malgos741, Parka, Mega, anna maria, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, ostatnio cos czesto macie spiecia
a moze nie bedzie udawal, tylko uzna ze juz jest wszystko ok?Bursztyn, kapturnica, Sabina, Iwone, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Nowy mały czlowiek pojawil sie na swiecie i troche pomieszal w ich zyciu. Ulozy sie, ale fochow troche przezyja.
Bursztyn, kapturnica, Iwone, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Zanim zdetonujecie bombe dotyczaca karmienia szybciutko powiem ze Sylwestra spedzam w domu z mezem i Leonem
Maz zaraz zabiera sie do gotowania swoich specjalow, szampan w lodowce sie chlodzi, ja zalozylam gustowny peniuar i cholernie sie ciesze ze jestem w domu w ten mrozny ostatni dzien grudnia
Pusurek, Sabina, kapturnica, gosia7122, Iwone, moremi, Mala79, kkisia, Mango, macduska, Arwena, malgos741, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nowy mały czlowiek pojawil sie na swiecie i troche pomieszal w ich zyciu. Ulozy sie, ale fochow troche przezyja.
Pusurek, SolarPolar, Sabina, Iwone, kkisia, macduska, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku dziewuszyska
Wchodzę i co widzę? Simba urodziłagratuluję
Oczekującym życzę wytrwania do pólnocy przynajmniej
Reszta niech się bzyka po wypiciu szampana,a nuż podziała
Mamusiom, mało kłopotów i zadowolenia z dzieciPusurek, Sabina, kapturnica, Bursztyn, gosia7122, Iwone, SolarPolar, Mala79, kkisia, macduska, Arwena, malgos741, Viv78, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Zanim zdetonujecie bombe dotyczaca karmienia szybciutko powiem ze Sylwestra spedzam w domu z mezem i Leonem
Maz zaraz zabiera sie do gotowania swoich specjalow, szampan w lodowce sie chlodzi, ja zalozylam gustowny peniuar i cholernie sie ciesze ze jestem w domu w ten mrozny ostatni dzien grudnia
Ja tez leze, w gustownymm dresiku i popijam "wsiekle psy" a szampan sie chlodzi. Jedyna osoba, z ktora moge wzniesc toast - ojciec - poszla spac:-) cala butelka Bedzie dla mnie - jak dotrwam.Bursztyn, kapturnica, Iwone, moremi, kkisia, Sabina, macduska, Arwena, Viv78, Parka, Mega, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:tzn jak inna? te karmione butelka mniej kochasz?
Trudno mi to wytłumaczyć, bo to jest tak, jakbyś chciała wytłumaczyć dziewczynie która nie ma dziecka, jak kocha się dzieci. Ona tego nie zrozumie, dopóki sama nie zostanie matką. Tak samo Tobie nie wytłumaczę, bo masz na razie tylko jedno dziecko.SolarPolar, kkisia, Sabina, Arwena, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie dam sie juz wciagnac w polemike mleczna.
Ja tez leze, w gustownymm dresiku i popijam "wsiekle psy" a szampan sie chlodzi. Jedyna osoba, z ktora moge wzniesc toast - ojciec - poszla spac:-) cala butelka Bedzie dla mnie - jak dotrwam.Sabina lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby złe wróżby się nie spełniały a rzeczywistość zaskakiwała tylko miłymi niespodziankami!
Iwone, Mala79, kkisia, Sabina, kapturnica, macduska, Arwena, gosia7122, Bursztyn, malgos741, moremi, Parka, Mega, anna maria, Dorka1979, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny