X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tam jest taki chrząstkozrost i on się rozluźnia przed porodem, żeby gówka dała rade zejsc,
    czasami to trochę boli
    bo ja czytam straszne rzeczy na necie o tym spojeniu lonowym :-O
    wiezadla to wiem , czasmi kluja po bokach..ale ten klujacy bol u wejscia/ wyjscia jamki dowcipnej to az mnie skreca...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie. Ja mialam znienacka ;-) odeszly mi wody i musialam jechac ;-) nie mialam akcji porodowej, dostalam oxytocyne i po niej urodzilam :-) c nie wiem co to postep porodu czy skurcze parte ;-)
    Witaj w klubuie od razu po oxy silne cholernie skurcze..Tez nie doswiadczylam postepow w porodzie tylko od razu ogien :(

Sabina, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a masz whatssappa, vibera, albo hangauta?
    Który mam mieć? To zainstaluję :-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Witaj w klubuie od razu po oxy silne cholernie skurcze..Tez nie doswiadczylam postepow w porodzie tylko od razu ogien :(
    Wiedzialam ;-) witaj siostro ;-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Kobitki, wszystkie zyczenia juz zoataly zlozone, wiec nie ma co sie powtarzac, dodam tylko ze chcialabym zeby zdrowie nam dopisywalo, w zwiazkach bylo romantycznie, a cokolwiek sie wydarzy- aby bylo dla nas pozytywne w skutkach :)

812214pol5pdobkr.gif

Bozia3, moremi, iwcia77, Sabina, Heretyczka, kkisia, SolarPolar, gosia7122, macduska, Arwena, Iwone, Parka, Aasiula, Mega, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?
    Aga - Bliska miała z tym problem. Dlatego m.in. miała cesarkę...
    Ja CI nie pomogę - bo mnie nic takiego nie spotkało - nic mnie nie kłuło przed...

iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Który mam mieć? To zainstaluję :-)
    dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp

Aasiula lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp
    A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?
    ciotka Paszczakowa uzywa hangauta :) , ciotka Pusurkowa uzywa whatsappa :)

moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, doczytalam o robocie, przykre, ale z drugiej strony mam nadzieje ze bedzie to punkt zwrotny dla Ciebie i znajdziesz cos o niebo lepszego, pamietaj- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo <3
    Iwcia, mam nadzieje ze wieczor i noc spedzisz jednak w domu bo co ja bede miala za sylwestra, ani zjesc, ani wypic- caly czas trza' bedzie sprawdzac na forum jak akcja postepuje ;)

kapturnica, Sabina, SolarPolar, macduska, kkisia, Arwena, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A laski cos dawno ani Alis ani Zanet sie nie meldowaly :(

Ja juz uprawiam kanaping ;)

Sabina, Arwena, macduska, Aasiula, Mega, iwcia77, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tzn? rozchodzi mi sie cipka?
    Oj Iwcia czuje ze dzisiaj tu bedzie porodówka i przywitamy Iva w nowym roku.

Sabina, Arwena, kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Aga zwana Bliską.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

To prawdaz.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Nowym Roku życzę Wam:
    12 miesięcy zdrowia,
    53 tygodni szczęścia,
    8760 godzin wytrwałości w dążeniu do zielonej kropki,
    525600 minut pogody ducha
    i 31536000 sekund miłości!

macduska, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, Iwone, gosia7122, Sabina, kapturnica, anna maria, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, malgos741, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Alis to jeszcze się pojawia od czasu do czasu ale Żanet to zdaje sie od porodu nie dała znaku życia- tzn relacje z porodu napisała i tyle ją widzieli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 15:25

Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja od rana na miotle latam i dopiero co skończyłam. Z mężem się pokłóciłam i sylwestra spędzę sama w innym pokoju. Mam dość wszystkiego i z chęcią wyszłabym z domu i więcej do niego nie wróciła.
    Jak kolejny rok będzie taki sam, albo gorszy, to nie wiem czy nie odpuszczę i to

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3aab723bca47aaa8med.jpg

macduska, Iwone, Aasiula, Bozia3, Mega, gretka, iwcia77, moremi, malgos741, Dorka1979, Eniula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, bo nie wiem czy jeszcze zajrzę
    my też w domu spędzamy
    ale już słyszę, że dużo sąsiadów zostaje w domach i szykują się dwie impry więc pewnie spotkamy się ok 12 na dworze, bo pewnie będą strzelać te petardy, ognie i takie tam.. nie wypada powiedzieć, że te chuje będą strzelać nie? ale nienawidzę tego zwyczaju
    i szkoda mi tych wszystkich zwierzaków, tym bardziej, że mieszkamy przy lesie i potem ten cały syf zalega ..bo bezmózgom szkoda wyrzucić do kosza
    eh szkoda gadać

Parka, macduska, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 6344 6345 6346 6347 6348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ