35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo ja czytam straszne rzeczy na necie o tym spojeniu lonowymmacduska wrote:tam jest taki chrząstkozrost i on się rozluźnia przed porodem, żeby gówka dała rade zejsc,
czasami to trochę boli
wiezadla to wiem , czasmi kluja po bokach..ale ten klujacy bol u wejscia/ wyjscia jamki dowcipnej to az mnie skreca... -
Witaj w klubuie od razu po oxy silne cholernie skurcze..Tez nie doswiadczylam postepow w porodzie tylko od razu ogienSabina wrote:Nie. Ja mialam znienacka
odeszly mi wody i musialam jechac
nie mialam akcji porodowej, dostalam oxytocyne i po niej urodzilam
c nie wiem co to postep porodu czy skurcze parte 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Kochane Kobitki, wszystkie zyczenia juz zoataly zlozone, wiec nie ma co sie powtarzac, dodam tylko ze chcialabym zeby zdrowie nam dopisywalo, w zwiazkach bylo romantycznie, a cokolwiek sie wydarzy- aby bylo dla nas pozytywne w skutkach

Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Parka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aga - Bliska miała z tym problem. Dlatego m.in. miała cesarkę...iwcia77 wrote:..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?
Ja CI nie pomogę - bo mnie nic takiego nie spotkało - nic mnie nie kłuło przed...
iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?iwcia77 wrote:dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega, doczytalam o robocie, przykre, ale z drugiej strony mam nadzieje ze bedzie to punkt zwrotny dla Ciebie i znajdziesz cos o niebo lepszego, pamietaj- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Iwcia, mam nadzieje ze wieczor i noc spedzisz jednak w domu bo co ja bede miala za sylwestra, ani zjesc, ani wypic- caly czas trza' bedzie sprawdzac na forum jak akcja postepuje
kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W Nowym Roku życzę Wam:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości w dążeniu do zielonej kropki,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości!
nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Bursztyn, Iwone, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica, anna maria, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, malgos741, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyAlis to jeszcze się pojawia od czasu do czasu ale Żanet to zdaje sie od porodu nie dała znaku życia- tzn relacje z porodu napisała i tyle ją widzieli.kkisia wrote:A laski cos dawno ani Alis ani Zanet sie nie meldowaly

Ja juz uprawiam kanaping
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 15:25
Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cześć

Ja od rana na miotle latam i dopiero co skończyłam. Z mężem się pokłóciłam i sylwestra spędzę sama w innym pokoju. Mam dość wszystkiego i z chęcią wyszłabym z domu i więcej do niego nie wróciła.
Jak kolejny rok będzie taki sam, albo gorszy, to nie wiem czy nie odpuszczę i to
Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
laski, bo nie wiem czy jeszcze zajrzę
my też w domu spędzamy
ale już słyszę, że dużo sąsiadów zostaje w domach i szykują się dwie impry więc pewnie spotkamy się ok 12 na dworze, bo pewnie będą strzelać te petardy, ognie i takie tam.. nie wypada powiedzieć, że te chuje będą strzelać nie? ale nienawidzę tego zwyczaju
i szkoda mi tych wszystkich zwierzaków, tym bardziej, że mieszkamy przy lesie i potem ten cały syf zalega ..bo bezmózgom szkoda wyrzucić do kosza
eh szkoda gadać
Parka, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość