35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:tam jest taki chrząstkozrost i on się rozluźnia przed porodem, żeby gówka dała rade zejsc,
czasami to trochę boli
wiezadla to wiem , czasmi kluja po bokach..ale ten klujacy bol u wejscia/ wyjscia jamki dowcipnej to az mnie skreca... -
Sabina wrote:Nie. Ja mialam znienacka
odeszly mi wody i musialam jechac
nie mialam akcji porodowej, dostalam oxytocyne i po niej urodzilam
c nie wiem co to postep porodu czy skurcze parte
Sabina, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane Kobitki, wszystkie zyczenia juz zoataly zlozone, wiec nie ma co sie powtarzac, dodam tylko ze chcialabym zeby zdrowie nam dopisywalo, w zwiazkach bylo romantycznie, a cokolwiek sie wydarzy- aby bylo dla nas pozytywne w skutkach
Bozia3, moremi, iwcia77, Sabina, Heretyczka, kkisia, SolarPolar, gosia7122, macduska, Arwena, Iwone, Parka, Aasiula, Mega, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?
Ja CI nie pomogę - bo mnie nic takiego nie spotkało - nic mnie nie kłuło przed...iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega, doczytalam o robocie, przykre, ale z drugiej strony mam nadzieje ze bedzie to punkt zwrotny dla Ciebie i znajdziesz cos o niebo lepszego, pamietaj- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Iwcia, mam nadzieje ze wieczor i noc spedzisz jednak w domu bo co ja bede miala za sylwestra, ani zjesc, ani wypic- caly czas trza' bedzie sprawdzac na forum jak akcja postepujekapturnica, Sabina, SolarPolar, macduska, kkisia, Arwena, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W Nowym Roku życzę Wam:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości w dążeniu do zielonej kropki,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości!macduska, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, Iwone, gosia7122, Sabina, kapturnica, anna maria, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, malgos741, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A laski cos dawno ani Alis ani Zanet sie nie meldowaly
Ja juz uprawiam kanapingWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 15:25
Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja od rana na miotle latam i dopiero co skończyłam. Z mężem się pokłóciłam i sylwestra spędzę sama w innym pokoju. Mam dość wszystkiego i z chęcią wyszłabym z domu i więcej do niego nie wróciła.
Jak kolejny rok będzie taki sam, albo gorszy, to nie wiem czy nie odpuszczę i to
Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
laski, bo nie wiem czy jeszcze zajrzę
my też w domu spędzamy
ale już słyszę, że dużo sąsiadów zostaje w domach i szykują się dwie impry więc pewnie spotkamy się ok 12 na dworze, bo pewnie będą strzelać te petardy, ognie i takie tam.. nie wypada powiedzieć, że te chuje będą strzelać nie? ale nienawidzę tego zwyczaju
i szkoda mi tych wszystkich zwierzaków, tym bardziej, że mieszkamy przy lesie i potem ten cały syf zalega ..bo bezmózgom szkoda wyrzucić do kosza
eh szkoda gadaćParka, macduska, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość