X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    tam jest taki chrząstkozrost i on się rozluźnia przed porodem, żeby gówka dała rade zejsc,
    czasami to trochę boli
    bo ja czytam straszne rzeczy na necie o tym spojeniu lonowym :-O
    wiezadla to wiem , czasmi kluja po bokach..ale ten klujacy bol u wejscia/ wyjscia jamki dowcipnej to az mnie skreca...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie. Ja mialam znienacka ;-) odeszly mi wody i musialam jechac ;-) nie mialam akcji porodowej, dostalam oxytocyne i po niej urodzilam :-) c nie wiem co to postep porodu czy skurcze parte ;-)
    Witaj w klubuie od razu po oxy silne cholernie skurcze..Tez nie doswiadczylam postepow w porodzie tylko od razu ogien :(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a masz whatssappa, vibera, albo hangauta?
    Który mam mieć? To zainstaluję :-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Witaj w klubuie od razu po oxy silne cholernie skurcze..Tez nie doswiadczylam postepow w porodzie tylko od razu ogien :(
    Wiedzialam ;-) witaj siostro ;-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Kobitki, wszystkie zyczenia juz zoataly zlozone, wiec nie ma co sie powtarzac, dodam tylko ze chcialabym zeby zdrowie nam dopisywalo, w zwiazkach bylo romantycznie, a cokolwiek sie wydarzy- aby bylo dla nas pozytywne w skutkach :)

812214pol5pdobkr.gif

Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Parka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..tak wogole to ktoras laska z forum miala problem z tym spojeniem lonowym...ktora to?
    Aga - Bliska miała z tym problem. Dlatego m.in. miała cesarkę...
    Ja CI nie pomogę - bo mnie nic takiego nie spotkało - nic mnie nie kłuło przed...

iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Który mam mieć? To zainstaluję :-)
    dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp

Aasiula lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dla mnie najwygodniejszy jest hangaut i whatsapp
    A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A który jest ten polecany przez ciotkę Paszczakową? I czy ciotka widziała te fotki ze spacyfikowanym we śnie dzieciem?
    ciotka Paszczakowa uzywa hangauta :) , ciotka Pusurkowa uzywa whatsappa :)

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, doczytalam o robocie, przykre, ale z drugiej strony mam nadzieje ze bedzie to punkt zwrotny dla Ciebie i znajdziesz cos o niebo lepszego, pamietaj- nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo <3
    Iwcia, mam nadzieje ze wieczor i noc spedzisz jednak w domu bo co ja bede miala za sylwestra, ani zjesc, ani wypic- caly czas trza' bedzie sprawdzac na forum jak akcja postepuje ;)

kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A laski cos dawno ani Alis ani Zanet sie nie meldowaly :(

Ja juz uprawiam kanaping ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tzn? rozchodzi mi sie cipka?
    Oj Iwcia czuje ze dzisiaj tu bedzie porodówka i przywitamy Iva w nowym roku.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Aga zwana Bliską.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

To prawdaz.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Nowym Roku życzę Wam:
    12 miesięcy zdrowia,
    53 tygodni szczęścia,
    8760 godzin wytrwałości w dążeniu do zielonej kropki,
    525600 minut pogody ducha
    i 31536000 sekund miłości!

nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Bursztyn, Iwone, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica, anna maria, Parka, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, malgos741, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Alis to jeszcze się pojawia od czasu do czasu ale Żanet to zdaje sie od porodu nie dała znaku życia- tzn relacje z porodu napisała i tyle ją widzieli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 15:25

Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja od rana na miotle latam i dopiero co skończyłam. Z mężem się pokłóciłam i sylwestra spędzę sama w innym pokoju. Mam dość wszystkiego i z chęcią wyszłabym z domu i więcej do niego nie wróciła.
    Jak kolejny rok będzie taki sam, albo gorszy, to nie wiem czy nie odpuszczę i to

Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3aab723bca47aaa8med.jpg

nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, Bozia3, Mega, gretka, iwcia77, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Eniula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, bo nie wiem czy jeszcze zajrzę
    my też w domu spędzamy
    ale już słyszę, że dużo sąsiadów zostaje w domach i szykują się dwie impry więc pewnie spotkamy się ok 12 na dworze, bo pewnie będą strzelać te petardy, ognie i takie tam.. nie wypada powiedzieć, że te chuje będą strzelać nie? ale nienawidzę tego zwyczaju
    i szkoda mi tych wszystkich zwierzaków, tym bardziej, że mieszkamy przy lesie i potem ten cały syf zalega ..bo bezmózgom szkoda wyrzucić do kosza
    eh szkoda gadać

Parka, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 6344 6345 6346 6347 6348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ