35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczynki
Piękne brzusia dziewczynki
Dorka tych kg nawet nie widać.Mega, macduska, kkisia, Sabina, Parka, Dorka1979, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
muszę jeszcze was nadrobić
Mega, kkisia, Parka, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Bo wiesz, inaczej czlowiek na siebie patrzy jak waży 54 kg. a inaczej jak 83. A najlepsze jak przed chwilą powiedziałam mojemu M o tych 83 kg. To oczy mu prawie z orbity wyleciały i mówi: ty ważysz 83 kg?
Dzięki Wam wszystkim za miłe słówka, to naprawdę sprawia przyjemność.
nie myśl głupio
ślicznie wyglądasz z tym brzuchem i jest sexy niezależnie od wagiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 21:44
Mega, kkisia, Sabina, Parka, Heretyczka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:wypisz wymaluj moja matka
Aha, moj syn dostal od niej pod choinke prezent - ksiazke pt 1000 modlitw. Chyba tylko smiac sie z tego moge, bo co innego?
Mega, Sabina, moremi, malgos741, Aasiula, ania.g, kkisia, Heretyczka, Dorka1979, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuwak na razie usunelam
za bardzo lubie zime
Ivcia piekny brzuchpiekny
Dorka Twoj tez
dziewczyny macie super ksztalty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 21:59
malgos741, Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, Parka, Dorka1979, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Wstałaś?
no i odwiedzili nas znajomi więc nie mogłam zajrzeć.
Teraz doczytałam opowieści Simby
Simba teraz jak czytam ciebie to takie ciepło z nich bije, super że Sylwek spędzony przyjemnie i druga połówka się postarała.
Sabinka a mnie się suwak podoba
Iwcia ciacho brzoskwiniowe mniam mniam szkoda że nie można jakoś je teleportować.
Moremi zaciskam po cichutku wszystkie paluszkiSabina, Mega, Aasiula, macduska, kkisia, Parka, Dorka1979, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyZaczekam jeszcze troche z tym suwakiem
Ide spac. Jutro do roboty a trza mi troche odespac wczoraj
Wiecie ze od zabiegu codziennie boli mnie glowa? Nawet nie boli tylko napierdaladziwne nie?
kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, Parka, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
a zapomniałam dodać że byłam dziś w salonie zabrać deskę na półkę bo musiałam ją skrócić ... no i oczywiście skróciłam piłką do drewna, jutro będę montować w szafce, którą oddaję nowej koleżance
(młoda, która zaciążyła poszła na zwolnienie od 19.12).
Sabina, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Parka dobrze , ze Wam mamusia nie wykupuje wczasow. Np. ksztaltujacy dusze i charakter dluzszy pobyt w klasztorze albo wycieczka do Torunia
Ale za to wykupila prenumerate gazetki dla dzieci pt Maly Aniol czy jakos tak i znajdujemy w skrzynce co miesiac, a potem ląduje w koszuania.g, Mega, Dorka1979, kkisia, moremi, Aasiula, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość