35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:A tak z innej beczki to czy to normalne że ja nie mam do tej pory @ ?
Ja też jeszcze nie miałam regularnej @. Od 15 grudnia tydzień tak dziwnie plamiłam, no i po 10 dniach przyszedł płodny śluz, więc może to było to.
Mega, Dorka1979, Pusurek, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Parka, Twoja teściowa...co ja miałam napisać, nie no brak mi słów.
Spoko, mówie Ci, trza ignorowac. Mąz mimo wszystko normalny pod tym wzgledem, jej sie rzucilo na mozg stosunkowo niedawno, na starosc sie nasilaMega, Dorka1979, Aasiula, kkisia, ania.g, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dobrej nocki dziołchy
Ide odsypiac sylwestrowa noc
Do jutraAasiula, kkisia, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:eeee..... wszystkie poszły spać?
iwcia77, Dorka1979, Sabina, Aasiula, kkisia, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zaczekam jeszcze troche z tym suwakiem
Ide spac. Jutro do roboty a trza mi troche odespac wczoraj
Wiecie ze od zabiegu codziennie boli mnie glowa? Nawet nie boli tylko napierdaladziwne nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:47
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
jestem juz
dziekuje za komplemenciaki- to mile
Dorka- no, no - nie pogadasz , ja nie wiem gdzie ty masz te 83 kg , bo wygladasz sexyi dupcia i cycek sluszny
juz nie wspomne o bieliznie
wow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:47
Mega, Dorka1979, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jestem juz
dziekuje za komplemenciaki- to mile
Dorka- no, no - nie pogadasz , ja nie wiem gdzie ty masz te 83 kg , bo wygladasz sexyi dupcia i cycek sluszny
juz nie wspomne o bieliznie
wow!
Iwcia jak samopoczucie?Dorka1979, Aasiula, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bry
Test negatywny. Wczoraj widocznie mieliśmy oboje widzenie życzeniowe.
Oby zatem jak najszybciej ta @ nadeszła. W tamtym roku 3 stycznia rozpoczął się mój cykl ciążowy...Sabina, kkisia, malgos741, Pusurek, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Szkoda...
Ps. I czekam na CiebieMega, Aasiula, kkisia, malgos741, Sabina, ania.g, Dorka1979, Pusurek, kapturnica, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pani ostatnio zajęta, a prasówki nie ma kto zrobić.
Proszę - czternastolatka drugi raz w ciąży. http://www.polskatimes.pl/artykul/3702146,14letnia-dzesika-z-otmianowa-urodzi-drugie-dziecko-ojcem-jest-przyjaciel-rodziny,id,t.html
Już za pierwszym razem nie wierzyłam, że poprawi swoje zachowanie.Mega, Pusurek, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!